Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε εδώ και ένα μήνα περίπου από την ομάδα μπάσκετ, ήρθε να επιβεβαιωθεί με ένα τραγικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ένας ΠΑΟΚ που είναι άξιος συγχαρητηρίων αν αναλογιστεί κανείς το μπάτζετ που διαθέτει.....ενώ είναι απορίας άξιο πως γίνεται ο Προπονητής του -που κάθε χρόνο δίνει και με το παραπάνω τα διαπιστευτήρια του- να μην έχει ανταμειφθεί με την κλήση του να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έχασε … παραδόθηκε άνευ όρων, σε μια ομάδα που είναι ζήτημα αν στοιχίζει συνολικά όσο είναι το ετήσιο συμβόλαιο του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα ορισμένων παικτών, καθώς και οι ελλείψεις (που είναι πλέον ολοφάνερες στον καθένα) έχουν κάνει δύσκολο το έργο του Ιβανοβιτς. Οι επιλογές του μετρημένες, κάτι το οποίο φάνηκε στην αποβολή του Μπατίστα με 5ο φάουλ, αφού αδυνατούσε παρά τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού. 

Οι ψηλοί του ΠΑΟΚ έμοιαζαν με "εκτελεστές" (που είσαι ρε Λάσμε) που πυροβολούσαν αδίστακτα άμαχο πληθυσμό, αφού ο Μαρκόπουλος με το καλό "διάβασμα" του παιχνιδιού, τους είχε εφοδιάσει με κάθε λογής όπλα!!! 

Ο Γκιστ -που παρεμπιπτόντως ήταν ο μοναδικός διασωθέν- έβγαζε ενέργεια και έπαιξε σχεδόν σε όλες τις θέσεις της φρόντ λάιν, προκειμένου να καλύψει τα κενά.

Η έλλειψη ενέργειας, οι περιορισμένες λύσεις, η μείωση έως εξαφάνιση πλέον του rotation καθώς και οι τραυματισμοί, καθιστούν αναγκαία την ενίσχυση σε καίριες θέσεις που πονάμε.

Η διοίκηση από την ώρα που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ΝΕΑ ομάδα, στηριζόμενη κυρίως σε Έλληνες με μικρότερα συμβόλαια, οφείλει είτε να στηρίξει αυτά τα νέα παιδιά θυσιάζοντας ακόμα και τίτλους επενδύοντας στο μέλλον  ή να αναθεωρήσει και να προχωρήσει στην ενίσχυσή της, με παίκτες που να μπορούν να κατακτήσουν όσα έχει μάθει τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός να κατακτά.

Δηλώσεις από τον αγώνα...


Μαυροκεφαλίδης:«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Κυριάρχησε κατά κράτος ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο και κέρδισε δίκαια»

Ιβάνοβιτς:«Μπράβο στον ΠΑΟΚ! Ξεκινήσαμε με λάθη το ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε 10 λεπτά όπως πρέπει να παίξουμε. Σήμερα, όμως, δε φάνηκε στο γήπεδο να 'μαστε σοβαρή ομάδα.Κι εμείς θέλουμε να μάθουμε γιατί κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως με τη Μακάμπι. Είναι απορία αυτό και για εμάς. 

Είναι φανερό πως, αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν έχουμε καμιά πιθανότητα με τη Μπαρτσελόνα.Ο ΠΑΟΚ όλη την χρονιά παίζει καλά, παίζει εξαιρετική άμυνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν μου έκανε κάτι έκπληξη».

Makehan
 
Top