Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα φίλοι μου...μετά από μικρή αποχή λόγω προβλήματος στο pc είμαστε και πάλι εδώ για να δούμε τι αποκομίσαμε μετά την εκρηκτική νίκη επί του Εργοτέλη.

Ένα ημίχρονο καταιγιστικό με ουσιαστικό ποδόσφαιρο, πίεση, κατοχή και φυσικά ευκαιρίες που μετουσιώθηκαν σε γκολ.Απλό ποδόσφαιρο γρήγορο με τη μια αλλά μέχρι εκεί. Δεν παίζαμε με καμιά ομαδάρα, ούτε εμείς γίναμε ξαφνικά Μπάρτσα ώστε να κουκουλώσουμε όλα τα κακώς κείμενα που είχαμε μέχρι τώρα σαν ομάδα.

Με τον Εργοτελη παίζαμε που είναι προτελευταίος στη βαθμολογία και έχει περάσει μόνο την Νίκη που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Τα τονίζουμε αυτά γιατί τα μυαλά μας ξαναπήραν αέρα και χειροκροτώντας ζητάμε πρωτάθλημα από τα παιδιά που κατά τα λεγόμενα ορισμένων δεν έχουν ψηθεί ακόμα αλλά και δεν αντέχουν στην πίεση. Εκτός αν ηθελημένα τα πιέζουμε και ο νοών νοείτω...

Δεν μπορεί από τη μια όταν τα θεωρούμε αουτσάιντερ να λέμε θα ψηθούν σε ένα δυο χρόνια και τώρα να ζητάμε αντεπίθεση με 8 στα 8 μέχρι το ντέρμπι με το γαύρο σε απόρθητα κάστρα και παίκτες οπαδούς.

Γιατί τόση πρεμούρα να τα φορτώσουμε άγχος αφού δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο ρόλο του φαβορί; Και δεν είναι δικά μας λόγια αλλά καταξιωμένου αρθρογράφου επί χρόνια του Παναθηναϊκού που έγραφε ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες σε ένα με δυο χρόνια θα αρχίσουν να ψήνονται.

Πόσα χρόνια ρε μάγκες θα ψήνεται η ομάδα και οι παίκτες; Σε μια καινούρια ομάδα δεν ζητάς πρωτάθλημα, πάρα να αποδίδει αυτά που κάνει στις προπονήσεις χωρίς να την φορτώνεις με άγχος και το ρόλο του φαβορί αφού αποδεδειγμένα έχει αποτύχει όταν βρίσκεται με τη πλάτη στον τοίχο...οι σφαλιάρες στη Ευρώπη είναι ακόμα νωπές πάντα με τη βοήθεια βέβαια της τραγικής διοίκησης που άφησε την ομάδα αβοήθητη παρά τις εξαγγελίες για υπερβάσεις και ενίσχυση.

Κάποτε βέβαια όταν δεν ενισχυόταν η ομάδα ξεφωνίσαμε το "βάλε στο κ@@@ο τα λεφτά" ενώ τώρα ζητάμε υπομονή ώστε να ψηθούν τα παιδιά για πρωταθλητισμό. Τώρα ζητάμε την ενίσχυση με 50ρικα και λέμε δεν έχεις δικαίωμα να κριτικάρεις αν δεν πληρώσεις ενώ κάποτε οι ίδιοι έκαναν ντου στις θήρες στο ημίχρονο για να δουν τσάμπα και να γιουχάρουν...τώρα έσφιξαν τα γάλατα γιατί πλέον δεν υπάρχει ο μαλάκας να πληρώνει και να τα ακούει κιόλας.

Επιλογή του καθενός είναι το πως θα ενισχύσει την ομάδα και πότε, όπως και επιλογή σας ήταν τότε να μπαίνετε τσάμπα να την γιουχάρετε και να επιστρέφετε τις φανέλες των παικτών στο χορτάρι.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

Ευχή όλων η ομάδα να ανταποκριθεί όπως πέρσι στο δεύτερο γύρο και αν την αφήσουν οι απέναντι αλλά και οι εντός της ΕΧΘΡΟΙ να κάνει πορεία πρωταθλητισμού!!!

Ανεξιτηλοι Παναθηναικοι
 
Top