Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι, ένα διαφαινόμενο εύκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό των 11 Ελλήνων στη βασική ενδεκάδα, κατέληξε σε φιάσκο λόγω των χειρισμών της "αλεπούς" των πάγκων, Γιάννη Αναστασίου!!!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε των Χανίων με 2 γκολ των Νίνη (17'), Κλωναρίδη (29') από πολύ νωρίς, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου είχε την έμπνευση να χρησιμοποιήσει τους Μπαϊράμι, Μπούι κάπου εκεί στο 70ο λεπτό. 

Το αποτέλεσμα ήταν να μειώσουν τα Χανιά σε 1-2 στο 75ο, να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 85ο και λίγο έλειψε να γίνει και το 3-2 στο 93ο λεπτό, όπου τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πάγκαλο!!

Εξαιτίας αυτών των αστείων χειρισμών από πλευράς Αναστασίου, στον επόμενο γύρο πέρασαν τα Χανιά μαζί με εμάς και όχι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που κέρδισε μέσα στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. 

Αλλά μην νομίζετε πως ο μοναδικός αστείος στην ομάδα του Παναθηναϊκού είναι ο Αναστασίου.....αμέσως μετά την ισοφάριση των Χανίων, υπήρχαν δεκάδες γελοίοι υποστηρικτές της διοίκησης, την οποία επιβράβευαν νομίζοντας πως αυτή "φρόντισε" να έρθει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, προκειμένου να τιμωρήσουν την ομάδα του Μπέου!!!

Μιλάμε πως ζούμε την απόλυτη κατάντια. Τέτοιοι γελοίοι τύποι προκειμένου να μην ασκήσουν κριτική στους Αναστασίου-Αλαφούζο, προτιμούν να αφήσουν σκιές για την ίδια την ομάδα τους, πως "'έστησε" παιχνίδι για να τιμωρήσει μια ομάδα, που κάποτε μας "βοήθησε" προκειμένου να το σκάσουν οι προηγούμενοι αγαπητικοί τους!!!

Δηλώσεις Αναστασίου:

«Κατεβάσαμε διακόπτη. Δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ένα ματς που θα μπορούσαμε να βάλουμε 4-5 γκολ, έγινε όπως έγινε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά αποδείχθηκε και πάλι ότι θέλουμε δουλειά στο θέμα της νοοτροπίας.

Είναι σημαντικό για μας να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε Έλληνες παίκτες και παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Σωτήρης ήταν καλός, προσπάθησε και κάποια στιγμή κουράστηκε. Είναι πολύς καιρός οι οκτώ μήνες απουσίας και θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να επανέλθει πλήρως». 

Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο σχετικά με το παιχνίδι...... απλά θλίβομαι που δύο γελοίοι τύποι, κάτι με το περσινό παιχνίδι στην Ξάνθη και κάτι με το σημερινό, δείχνουν να μην σέβονται την Ιστορία του Συλλόγου. 

Μοναδική απαίτηση κάθε υπερήφανου Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι η αποχώρηση της πλέμπας από την ομάδα......

Αλέξανδρος
 
Top