Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι και Χρόνια Πολλά στους Ιωάννηδες της παρέας του Greenmood…… όπως και στους κυρίους Αλαφούζο, Αναστασίου, Σαμαρά, Βονόρτα και Σταματάκη (συγνώμη αν ξέχασα κάποιους από την ομάδα).

Η είδηση της ημέρας είναι το τελεσίδικο ΟΧΙ του Ελεγκτικού Συμβουλίου, σχετικά με την χρηματοδότηση των έργων βελτίωσης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, παρά την παράταση των 5 χρόνων που δόθηκε από την Κυβέρνηση.

Αν το συνδυάσουμε και με τις δηλώσεις της εν δυνάμει κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που ξέκοψε κάθε οικονομική βοήθεια και για το γήπεδο της ΑΕΚ, καταλαβαίνεται πως το θέμα θεωρείται λήξαν!!!

Και θεωρείται λήξαν, γιατί η διοίκηση του Παναθηναϊκού πέρα από το να καλέσει εθελοντές να βάψουν τα κάγκελα (αυτή τη φορά θα λείπει και ο Φιλιππίδης), δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο με δεδομένη την οικονομική της κατάσταση. Με λίγα λόγια, το γήπεδο στα αστέρια, αναβάλλεται…. καιρός λοιπόν να αφήσουμε την παπαρολογία και να προσανατολιστούμε στην μοναδική υπαρκτή λύση, που δεν είναι άλλη από τον Βοτανικό!!!

Να σβήσει τη «φωτιά» των φημών (σχετικά με την παρατεταμένη «ίωση» του Μπεργκ) με non paper έσπευσε σήμερα η διοίκηση, διαβεβαιώνοντας τους φιλάθλους πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και είναι θέμα ημερών να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Θετική η συγκεκριμένη παρέμβαση, αρκεί να μην είναι σαν αυτή που έκανε ο Καραπαπάρας, πριν τελικώς απολυθεί ο Μίτσελ!!!

Τώρα όσον αφορά το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Καρέλη, μετατίθεται για το καλοκαίρι….. μη τυχόν και χαλάσουμε την «παράδοση» να πουλάμε έναν νέο και ταλαντούχο με 2-2,5 εκατομμύρια, προκειμένου να βγει η χρονιά, αντικαθιστώντας τον με παίκτες επιπέδου Μπούι και Μπερίσα!!!

Εχτές είχαμε μια συζήτηση στη φόρμα σχολίων σχετικά με την στάση ορισμένων στελεχών, δημοσιογράφων, οπαδών….. που ενώ επί χρόνια έκαναν κριτική ακόμα και στο χρώμα παπουτσιών του Λεοντίου, σήμερα προτάσσοντας τα οικονομικά προβλήματα και την ανάγκη για ενότητα, ζητούν να πάψει κάθε κριτική, ακόμα και μετά από εξευτελιστικές ήττες, τύπου Εστορίλ.

Ξέρετε τι μου θυμίζουν αυτοί οι τύποι, χωρίς να έχω διάθεση να εμπλέξω την πολιτική στην συζήτησή μας? Κάτι χτεσινούς παλαιοπασόκους και σημερινούς νεοσυριζαίους, που αφού έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της Χώρας, προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ και κουνάνε το δάχτυλο σε όλους τους υπόλοιπους!!!

Έτσι και όλοι αυτοί οι «πολέμιοι» του εύρωστου Ευρωπαίου Παναθηναϊκού, αφού πρώτα πίστεψαν τις υποσχέσεις των καταστροφέων που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία, αφού έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να ματαιωθεί η τελευταία ελπίδα οικονομικής ανάκαμψης (νέο μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο) με αποτέλεσμα να περάσουμε στην ανυποληψία, σήμερα προσχωρώντας στον «νέο» και «άφθαρτο» Γιάννη Αλαφούζο, θεώρησαν πως συγχωρέθηκαν όλα τα αμαρτήματά τους.

Ε όχι κύριοι, δεν θα λειτουργήσει η στήριξη στον Αλαφούζο ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ…. πρώτον γιατί ο Αλαφούζος είναι η συνέχεια της καταστροφής και δεύτερον γιατί υπάρχει κόσμος που πονάει για την κατάντια που φέρατε την ομάδα και δεν πρόκειται να ΞΕΧΑΣΕΙ!!!

Πρόθυμους συνένοχους στην καταστροφή του Παναθηναϊκού μην αναζητείτε γιατί δεν θα βρείτε….. εξάλλου είναι γνωστό εδώ και χρόνια από τις ανακοινώσεις σας, πως ιστορία γράφουν οι παρόντες. Αυτή η μαύρη σελίδα της Ιστορίας, σας ανήκει εξ ολοκλήρου!!!

Εμείς δεν θα πανηγυρίσουμε την κατοχή από offshore εταιρεία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας μας, δεν θα βαφτίσουμε τους Μπερίσες νέους Ζλάταν, δεν θα θεωρήσουμε ευοίωνο μέλλον για τον Παναθηναϊκό την παραμονή στη Λεωφόρο των 90 χρόνων και των 16.000 θέσεων, δεν θα ψηφίσουμε ΠΑΝ.ΚΙ.!!!

Παραμένουμε σοβαροί, σκεπτόμενοι και ανιδιοτελείς Παναθηναϊκοί!!!

ΥΓ. Είναι κρίμα να ταξιδεύουν με αντίξοες συνθήκες εκατοντάδες Παναθηναϊκοί για να στηρίξουν την ομάδα στα Ιωάννινα και στο τέλος να αμαυρώνεται η εικόνα τους, από 5-10 ανεγκέφαλους που σημάδευαν γυναικόπαιδα με φωτοβολίδες στυλό. 

Αλέξανδρος


 
Top