Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι, έγραφα παραμονές του αγώνα (πριν καν διακοπεί) πως ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποδείξει πως είναι ισάξιος διεκδικητής του Πρωταθλήματος. Δυστυχώς, κάτι η παρωδία με τη διακοπή του αγώνα, κάτι η αστοχία του Καρέλη….. μείναμε στο στείρο 0-0 και κατά 99% ……..

……………«τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι όλα και αν τα δώσαμε, για έναν γύρο ήταν μόνο η οφθαλμαπάτη και έτσι τελειώσαμε»!!!

Επίσης με κατηγορηματικό τρόπο είχα γράψει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πρόκειται όχι απλά να φύγει από το under, αλλά έχει πολλές πιθανότητες να μείνει έχει 0 έως 1 γκολ. Ελπίζω κάποιοι να το έπαιξαν.

Τώρα στα του παιχνιδιού δεν έχουμε να πούμε και πολλά…… όσο δεν έχεις το εύκολο γκολ, αυτά θα παθαίνεις. Να λέμε και Δόξα Σοι ο Θεός, που σε 3-4 ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΣ, ελέω Στιλ δεν κατάφερε να σκοράρει…. Όχι πως θα άλλαζε κάτι βαθμολογικά, αλλά με ακόμα μία ήττα, η γκρίνια θα ήταν μεγαλύτερη. Τώρα και μετά τα χτεσινά καραγκιοζιλίκια από πλευράς Super League και Αρετόπουλου, κάπως ψήνεις τους χειροκροτητές!!!

Φίλοι μου όταν αναζητάς δικαιολογίες, σίγουρα θα βρεις. Τη μία θα φταίει το γήπεδο, την άλλη η αστοχία, την επόμενη ο διαιτητής και την μεθεπόμενη η κακή μας τύχη. Σημασία έχει τι έχεις κάνει εσύ για να ορίζεις τη μοίρα σου. Έφερες Μπούι και Μπερίσα? Ε λούσου τώρα τις συνέπειες του ερχομού τους και άσε τα ball boys στην ησυχία τους!!!

Ο Παναθηναϊκός για άλλη μία χρονιά θα παλέψει για την δεύτερη θέση και κυρίως να είναι τα λογιστικά βιβλία στην εντέλεια, μη χαθεί η «μάσα» για αυτούς που κάποτε τα χλεύαζαν!!!  

ΥΓ1. Καταδίκασε τα χτεσινά επεισόδια των οπαδών μας ο Αλαφούζος και υποσχέθηκε να αποκαταστήσει τις ζημιές…… με τα έσοδα της ομάδας και τα λεφτά του κόσμου βέβαια και όχι με τα δικά του όπως θα έπρεπε, αφού αυτός επέλεξε να συμπορευτεί με τους οπαδούς, οι οποίοι στην τριετία που διοικεί ο «αγαπημένος» τους, έχουν ζημιώσει τα ταμεία του Παναθηναϊκού με 1 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

ΥΓ2. Καλά τώρα σε σοβαρή…… μας δίνουν 2,5 εκατομμύρια για τον Καρέλη και λέμε όχι γιατί θέλουμε 5? Εγώ λέω να τον δώσουμε, παρέα με τον Μπερίσα….. τον νέο Ζλάταν!!!

ΥΓ3. Με τέτοιες εμφανίσεις από τον Στιλ, δεν θα αποφύγουμε να πουλήσουμε τρίτο τερματοφύλακα σε τρία χρόνια!!!


Αλέξανδρος
 
Top