Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΝα ΄μαστε και πάλι αφού αύριο έχουμε ματσάκι και μάλιστα με ανώτερο αντίπαλο από αυτόν που ρίξαμε πέντε σε ένα ημίχρονο.


Αντίπαλος μας ο Λεβαδειακός που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα αλλιώς η αντεπίθεση που σχεδιάζουμε θα πάει περίπατο αν αναλογιστούμε ότι πέρσι στο ΟΑΚΑ στερηθήκαμε δυο βαθμούς από το 1-1 που απέσπασε.


Μια ομάδα σοβαρή που για το μέγεθος του Κομπότη εχει ανέλπιστα θα έλεγα τέτοιο μπάτζετ και δείχνει ικανή να κάνει ζημιά …ας μη ξεχνάμε ορισμένα αποτελέσματα που έφερε …νίκησε τον Ατρόμητο (1-0), έβαλε στα δύσκολα  στον Ολυμπιακό (1-2) και τον ΠΑΟΚ (1-2), πέρασε από Γιάννινα (0-4) και ΟΦΗ (0-2), έκανε περισσότερα από 500 αγωνιστικά λεπτά να φάει γκολ παρόλο που βρίσκεται στη 14η θέση οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού!!!


Για να κάνεις την αντεπίθεση πρέπει να κάνεις 6 νίκες μέχρι να υποδεχτείς τον γαύρο δηλαδή χωρίς απώλειες.


Αύριο με Λεβαδειακό και μετά ακλουθούν κατά σειρά Πανιώνιος*, Καλλονή, Πλατανιάς, Νίκη Βόλου (άνευ αγώνα), Παναιτωλικός, Οφη*(μετά και την εκδίκαση παρουσία δικηγόρου μας θα τρώνε τα λυσακά τους) που θα πρέπει να έχεις μηδενικές απώλειες ώστε να πλησιάσεις στα ψηλά. Δεν θα είναι και τόσο εύκολο όταν οι απέναντι θα παίζουν φιλικά τύπου Καλλονής αλλά μη ξεχνάμε και τον έτερο διεκδικητή Παοκ που αυτόν μπορείς να τον καλύψεις και ίσως και να τον προσπεράσεις.


Στον Παοκ άλλωστε δεν θα ανοίξουν τα ποδαράκια εύκολα οι ομάδες όσο στον γαύρο γι αυτό είναι πιο εφικτό να χάσει κι άλλους βαθμούς με το κόμπλεξ που διακρίνει αυτή την ομάδα.


Πρέπει αδιαπραγμάτευτα να κρατήσεις αλώβητη την έδρα σου και να δώσεις δυο μάχες με νιόνιο και φιδάκι για να μπεις γερά στο ντέρμπυ με τον ακατανόμαστο που αν έχει χάσει και από τον Παοκ δυο αγωνιστικές πριν το μεταξύ μας θα γίνει αίμα και άμμος …και αν καταφέρεις να τον κερδίσεις πας για το τελικό ντεμαράζ και ότι βρέξει ας κατεβάσει.


Ας μη ξεχνάμε ότι σε αυτή την αντεπίθεση θα έχουμε και το βαρύ πυροβολικό μας που μετά τις «συνεχόμενες ιώσεις» και αφού είναι τώρα με το στυλό στο χέρι, με «ανεβασμένο σίδηρο» πλέον παίζει και σε ολόκληρο παιχνίδι και όχι μόνο για λίγα λεπτά.


Αν πάντως δικαιωθούν όσοι υποστηρίζουν ότι στο 2ο γύρο θα δούμε άλλη ομάδα (πάντως όχι από μεταγραφές) τότε τίποτα δεν αποκλείεται!!!


Τα λέμε αύριο μετά το παιχνίδι εκτός απροόπτου πάντα!!!


Makehan
 
Top