Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό….. να αφαιρείται στα χαρτιά μία καθαρότατη νίκη που επετεύχθη εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, επειδή στις κερκίδες καθόταν ένας Πρόεδρος, ο οποίος καταδικάστηκε τελεσίδικα με έκπτωση από το αξίωμα του, ένα μήνα μετά τον συγκεκριμένο αγώνα!!!

Ζήσαμε επίσης….. ο ίδιος αθλητικός δικαστής, για την ίδια «παράβαση», να αλλάζει την αρχική απόφαση του σε μόλις δύο μήνες και χωρίς να έχει προκύψει κανένα νέο στοιχείο!!!

Κύριοι, δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω ως γελοιωδέστερη απόφαση….. αυτή των Αγγελλόπουλων, που μετά από μία καθαρή ήττα από αμούστακα παιδιά, που προκάλεσε την απόλυση του προπονητή τους και την οργισμένη αντίδραση των φιλάθλων της ομάδος τους, κατέθεσαν ένσταση για να κλέψουν την πρόκριση…….

……… ή αυτή του Αθλητικού δικαστή που μέσα σε δύο μήνες για την ίδια «παράβαση» εξέδωσε δύο διαφορετικές αποφάσεις, επηρεασμένος σαφώς από εξωθεσμικούς παράγοντες, που θέλουν να εξυπηρετήσουν την κεκαλυμμένη πλέμπα του Πειραιά??

Ειλικρινά δεν καταλήγω πουθενά, τις θεωρώ εξίσου γελοίες αποφάσεις που απορρέουν από γελοίους ανθρώπους, που δεν τιμούν τον θεσμικό τους ρόλο.

Και για να μην νομίζετε πως αφήνω τον Γιαννακόπουλο στο απυρόβλητο, καθώς και αυτός έχει ευθύνη, του καταλογίζω ως ανεύθυνη και αστεία την απόφασή του να παρευρεθεί στο γήπεδο (λες και θα σούταρε τα τρίποντα της νίκης) δίνοντας δικαίωμα σε αυτούς που εδώ και καιρό του την είχαν «στημένη», με τις ευλογίες των Αθλητικών δικαστών.

Ο κύριος Γιαννακόπουλος αν ήθελε και θέλει να κάνει επίδειξη του τσαμπουκά του (που όλοι αναγνωρίζουμε πως έχει) απέναντι στους υβριστές του, θα μπορούσε και υποχρεούταν να βρει άλλο τρόπο, μη διακινδυνεύοντας όσα κατέκτησε και κατακτά η ομάδα στο γήπεδο.

Ζώντας εμείς οι Παναθηναϊκοί την παρακμή του ποδοσφαίρου, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τίτλους, για λόγους μη αγωνιστικούς.

Ο Παναθηναϊκός καλώς ή κακώς, συνεχίζει να δημιουργεί νέους φιλάθλους χάρη κυρίως των αποτελεσμάτων στο μπάσκετ της οικογένειας Γιαννακόπουλου, ε δεν γίνεται η ίδια η οικογένεια να γίνεται αιτία να στερούμαστε τίτλους, στο όνομα της «μαγκιάς» και της «κόντρας» με τους Αυγουλομάτηδες!!!

Αυτό που έχει να κάνει ο Δημήτρης δεν είναι μια οργισμένη αντίδραση εκτός παρκέ…… εντός παρκέ πρέπει να δώσει τις απαντήσεις του, Να θωρακίσει την ομάδα στις θέσεις που «πονάει» και να τους πάρει το Πρωτάθλημα με ένα νέο εκκωφαντικό 0-3 ή 3-0.


Παραινέσεις από διάφορους άμυαλους του στυλ «πάρε την ομάδα και αποχώρησε»,  δεν πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπόψη του….. αν ήταν να αποχωρούν οι ομάδες μετά από αδικία ή απώλεια τίτλου, θα είχαμε μόλις 3 Συλλόγους να αγωνίζονται σε κάθε άθλημα!!!

Νικητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναθηναϊκός και καμιά απόφαση Αθλητικού Δικαστή δεν μπορεί να το αλλάξει. 

Οι Παναθηναϊκοί νιώσαμε εκείνη την ημέρα υπερηφάνεια και συνεχίζουμε να νιώθουμε για κάθε νίκη μας...... Οι Ολυμπιακοί ένιωσαν εκείνη την ημέρα ταπείνωση για αυτό και έσπευσαν να προπηλακίσουν παίκτες και προπονητή, έτσι συνεχίζουν να νιώθουν και σήμερα, αφού ξέρουν πως διέπραξαν κλοπή. 

Καμιά στεναχώρια δεν ταιριάζει στην ομάδα μας και εμάς...... γίναμε η αιτία να φανερωθεί για άλλη μία φορά το πραγματικό πρόσωπο της Τρούμπας και αυτό μόνο χαρά θα έπρεπε να μας γεμίζει!!!

Αλέξανδρος
 
Top