Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι, τι και αν μας είχε λείψει η αγωνιστική δράση και διψούσαμε να δούμε την ομάδα μας να αφήνει πίσω της τις κακές εμφανίσεις με Αστέρα και Ξάνθη, η απόφαση του διαιτητή (έστω και με καθυστέρηση) να αναβάλει το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ήταν η ενδεδειγμένη. 

Η διοίκηση της ομάδας έγκαιρα, έχοντας στο μυαλό της το αλησμόνητο παιχνίδι του 2011, έσπευσε να ζητήσει αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού λόγω της ιδιαιτερότητας του κλίματος που επικρατεί στην πόλη των Ιωαννίνων, το οποίο κατά τις βραδινές ώρες επιδεινώνεται. 

Οι ανάλγητοι "φωστήρες" της Super League απέρριψαν το αίτημα του Παναθηναϊκού, αρνούμενοι να θέσουν υπεράνω της NOVA, την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, τα χρήματα των φιλάθλων και το ίδιο το ποδόσφαιρο.....που πέρα της παράγκας έχει να αντιμετωπίσει την διοίκησή του, από ανεγκέφαλους!!! 

Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι δεν υπάρχει σωτηρία για το ποδόσφαιρο μας.....

Κρίση για τα 15-20 λεπτά ποδοσφαίρου που παίχτηκε δεν μπορεί να γίνει. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να "κρατήσει" μπάλα, επιδιώκοντας να κοιμίσει τον αντίπαλο και να σκοράρει έστω μία φορά, παίρνοντας την νίκη. 

Ο Πας περίμενε στο μισό γήπεδο, ελπίζοντας σε κάποια αντεπίθεση. Όπως είχα γράψει και το πρωί, αυτό το παιχνίδι δεν θα ξέφευγε από το under.....

Από εκεί και πέρα ερωτηματικά δημιουργεί η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να αφήσει τον Μάρκους Μπεργκ εκτός ενδεκάδας, ενισχύοντας τις φήμες περί απόφασης να πωληθεί, αν δεν έχει υπογράψει ήδη την επέκταση του συμβολαίου του. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι, πως δεν πρόκειται να έχουμε καμιά αποχώρηση παίκτη μας τον Γενάρη......αν και πολύ θα ήθελα να ξεφορτωθούμε κάποιον εκ των Πράνιτς, Πέτριτς, Μπαϊράμι.....ή και τους τρεις.

ΥΓ. Επειδή μόλις διάβασα την απάντηση της Super League, ένα έχω να συμπληρώσω "Ρε μαλάκες όταν επί 48 ώρες όλες οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, κάνουν λόγο για έντονα καιρικά φαινόμενα, χρειαζόταν να το διαπιστώσετε στις 7:30 το απόγευμα? Δεν έχετε ακούσει ποτέ για την πρακτική της πρόβλεψης?"

Αλέξανδρος


 
Top