Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι, τέσσερις μόλις ώρες έμειναν πριν την "μάχη" της Κρήτης και δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γράφοντας "μάχη" δεν εννοούμε το καθαρά αγωνιστικό μέρος μιας αναμέτρησης, αλλά όσα θα γίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου, από τους παραπλανημένους οπαδούς του ΟΦΗ, που αντί να ζητήσουν τις ευθύνες από τους διοικούντες τους, θεωρούν πως ευθύνεται ο Παναθηναϊκός για το κατάντημά τους!!!

Σε αυτή τη "μάχη" ο Γιάννης Αλαφούζος (όπως και πολλά άλλα στελέχη) δηλώνει παρών και δεν μπορούμε να μην του απονείμουμε τα εύσημα. Σαφώς και δεν θα γίνει "ασπίδα" να προφυλάξει τους παίκτες μας (και να ήθελε δεν θα μπορούσε λόγω διαμετρήματος), αλλά πέρα της ηθικής διάστασης που έχει η εκεί παρουσία του, σίγουρα δρομολογεί μια περαιτέρω εγρήγορση της Αστυνομίας.  

Εμείς ευχόμαστε να μην συμβεί το παραμικρό και να αποδειχτεί προληπτική τόσο η κάθοδος του Γιάννη Αλαφούζου, όσο και η δική μας απαίτηση (σε προηγούμενο άρθρο) να το κάνει. Αυτό που θα λείπει βέβαια είναι το πολυσυζητημένο πανό "Καμιά ανοχή στους αδιάφορους"...... και ελπίζω να μην έχει γίνει αναγκαία στους παίκτες μας η παρουσία του, ώστε να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. 

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να "τελειώσει" τους Μέντες, Μπαιράμι, Μπερίσα, Μπούι και έτσι δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εμείς ως απλοί θεατές ζητούσαμε την αποπομπή τους από το καλοκαίρι.....του προπονητή Αναστασίου, του πήρε ένα επιπλέον 8μηνο για να το καταλάβει. Κάλιο αργά, παρά ποτέ!!!

Εμείς επιμένουμε πως υπάρχουν και άλλοι που θα πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι αν πραγματικά έχουμε βλέψεις για διάκριση και να αντικατασταθούν από καλύτερους, νεότερους και κυρίως πιο ορεξάτους ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε να γίνουν όσα δεν έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε και τότε να θεωρούν οι διοικούντες δεδομένη τη στήριξή μας.

Όπως έγραψα και εχτές, το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος.....άρα δουλειά του Γιάννη Αναστασίου είναι να βρει τους 11 που είναι "ψημένοι" σε τέτοιες καταστάσεις και θα συμπαρασύρουν και όσους δεν είναι. Σήμερα τα συστήματα πάνε περίπατο....σήμερα θα μιλήσει ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς. 

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ δεν μπορεί να στερήσει στον Παναθηναϊκό τη νίκη. Το γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και εμείς......οπότε θα επιστρατεύσουν άλλες μεθόδους. Ε σε αυτές τις μεθόδους ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να έχει την "απάντηση". 

Παίκτες "μη μου άπτου"......δεν έχουν θέση στη σημερινή "μάχη". Με δεδομένη αυτή την άποψη, δεν πρόκειται να σχολιάσω καθόλου τις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα παίξουν και με ποιο σύστημα. 

Θέλω να δω 11 Μουτζαχεντίν!!!Που θα τρώνε μία και θα δίνουν δέκα. Που θα βάζουν γκολ και θα πανηγυρίζουν μπροστά στα μούτρα των αφιονισμένων Κρητικών.

Το παράδειγμα υπάρχει μέσα στην ομάδα.....ας εμπνευστούν και παραδειγματιστούν οι τωρινοί ποδοσφαιριστές μας από τους παλιότερους, Φύσσα, Βόκολο και Σαραβάκο.

Αλέξανδρος


 
Top