Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Βρε αθεόφοβοι. Είπαμε, το κόμπλεξ σας στο μπάσκετ από τις φάπες είναι γνωστό. Σας γλέντησαν τα πιτσιρίκια στο παρκέ και αποφασίσατε να πάρετε ένα παιχνίδι στα χαρτιά επειδή δεν είχατε κάτι άλλο να κάνετε. Που ακόμη κι εκεί, αναρμόδιος σας «δικαίωσε» και τώρα τρέμετε σαν τα ψάρια έξω από το νερό μήπως λάμψει η αλήθεια και δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός.

Να πεις πάει στο… καλό, δέχομαι τον τρόμο σας και την ανάγκη σας. ΑΛΛΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ; 

Καλά διαβάσατε. Ο Ολυμπιακός δεν κάνει… κωλοτούμπες, δεν αποκλίνει από την ένδοξη ιστορία του, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ! Ο Οργανωμένος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ένστασης κατέθεσε ένσταση για το ντέρμπι του πινγκ-πονγκ με το Πέρα.

Στο… τραπέζι, το Πέρα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και διέλυσε τον Ολυμπιακό 4-1, στα… χαρτιά όμως -στη μητρική γλώσσα των γαύρων δηλαδή- η ιστορία είναι διαφορετική. 

Επικαλέστηκαν παράνομη συμμετοχή του παίκτη Ουές του Πέρα, λέγοντας πως ο κανονισμός αναφέρει ότι ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με δυο διαφορετικές ομάδες.

Τον κανονισμό βέβαια, όπως σε κάθε ένσταση που κάνουν, δεν τον διαβάζουν. Διότι ο κανονισμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αναφέρει: «Επιτρέπεται αθλητής(τρια) να αγωνιστεί στην ίδια αγωνιστική περίοδο σε δύο [2] διαφορετικά σωµατεία µε την προϋπόθεση τα σωµατεία αυτά να ανήκουν σε οµοσπονδίες διαφορετικών χωρών και αν οι κανονισµοί των χωρών αυτών το επιτρέπουν.».

Είπαμε, καταθέστε τα απαραίτητα χαρτιά και αλλάξτε όνομα. Ο.Σ.Φ.Ε.!

Πηγή:Leoforos.gr
 
Top