Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Το SPORTIT έψαξε, έμαθε και καταγράφει τις 10 “παράξενες” κινήσεις του Δημάρχου Αθήνας Γιώργου Καμίνη, αλλά και του Παναθηναϊκού σχετικά με το γηπεδικό.

1. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι ετοιμάζεται να προχωρήσει στην εκκαθάριση της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού που ασχολείται με το πρότζεκτ τη Διπλής Ανάπλασης, παρά το γεγονός ότι πριν από έξι μήνες (και μάλιστα προεκλογικά) ήταν φανατικός υποστηρικτής του έργου! Δίχως να εξηγήσει σε κανέναν τι άλλαξε;

2. Ο Δήμαρχος επέλεξε δύο πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τον Παναθηναϊκό για το νέο Δ.Σ. της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού. Προσοχή του συμβουλίου που θα οδηγήσει σε εκκαθάριση την Εταιρεία…

Ο ένας είναι ο Τάσος Αβραντίνης ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας!

Η δεύτερη είναι η Παρασκευή Μπάτσου, πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας. Απλά σας θυμίζουμε ότι ο ΟΡΣΑ στο τελευταίο σχέδιο πόλης είχε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ τη Λεωφόρο (στην κυριολεξία από τον χάρτη), ενώ πρωταγωνίστησε και στην κατάθεση του Προεδρικού Διατάγματος για τη Διπλή Ανάπλαση, που προβλέπει το γκρέμισμα της Λεωφόρου δίχως να φτιαχτεί ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό.

3. Ο Δήμαρχος αιφνιδιάστηκε από την πρόταση της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του Νίκου Αβραμίδη στο συμβούλιο της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού. Οι αυτόπτες μάρτυρες στο δημοτικό συμβούλιο λένε ότι έμεινε με το στόμα ανοιχτό, μόλις άκουσε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να προτείνει το δημοτικό σύμβουλο του Παναθηναϊκού Κινήματος. Άλλωστε βάσει των κανονισμών ήταν υποχρεωμένος να τον δεχτεί στο Δ.Σ.!

Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι θα προτιμούσε έναν… άσχετο με το φλέγον θέμα.

4. Την ώρα που ο Δήμαρχος δρομολογεί την κατάργηση του πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, εξακολουθεί να δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι η Λεωφόρος δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό!

5. Παραδόξως μόλις ο Ερασιτέχνης κίνησε το θέμα της ΓΗΠΕΛ και ζήτησε την αποστολή των συμβάσεων και της αλληλογραφίας της θυγατρικής της ΠΑΕ, άρχισαν να κινούνται τα νήματα απ’ όλες τις κατευθύνσεις.

6. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός περιμένει την τελεσίδικη απόφαση του Ελεγκτικού συμβουλίου, ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για πρώτη φορά περί μη αναγκαιότητας της ανακατασκευής του γηπέδου. Την ώρα που θεωρητικά παίζεις τα ρέστα σου για την επιχορήγηση της Περιφέρειας!

7. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, όντως, δεν έχουν γεμίσει τη Λεωφόρο, αλλά αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα για να λες ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει αύξηση των θέσεων. Άλλωστε πέρα από τις οικονομικές συγκυρίες και τη κρίση που έχει γονατίσει τους πάντες, η παρουσία των θεατών διαχρονικά είχε να κάνει με τη δυναμική της ομάδας, αλλά και με την εικόνα ενός γηπέδου!

8. Εάν ο Παναθηναϊκός δεν προχωρήσει στην ανακαίνιση της Λεωφόρου, θα δημιουργηθεί ένα νέο ζήτημα: Υπάρχουν άλλα σχέδια για το μέλλον; Διότι αυξάνονται οι φωνές που λένε ότι οι “πράσινοι” θα πιεστούν να πάνε στο ΟΑΚΑ!

9. Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τον φάκελο που κατέθεσαν οι “πράσινοι”, σχετικά με την επιχορήγηση της ομάδας από την Περιφέρεια και ο οποίος ελέγχθηκε από το Ελεγκτικό συμβούλιο και σε πρώτο και δεύτερο βαθμό “μπλοκαρίστηκε”!

10. Εφτά μήνες μετά τη συζήτηση της ένστασης του Ερασιτέχνη στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Προεδρικού Διατάγματος, η υπόθεση παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα, λόγω φόρτου εργασίας. Θα έχει ενδιαφέρον ο χρόνος της ανακοίνωσης της απόφασης…

Πηγή: sportit.gr


 
Top