Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Χαίρετε κύριοι, εν αναμονή της κατάληξης της έφεσης που έχουμε καταθέσει, κάποιοι έχουν βαλθεί να εξαλείψουν τις όποιες λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μας επιστραφούν οι βαθμοί που κερδήθηκαν άξια στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές μας......

.......και φυσικά αναφέρομαι σε αυτούς που δημοσιοποίησαν το βίντεο με τα επεισόδια τραβηγμένα μέσα από τη 13, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση υπεράσπισης του Παναθηναϊκού!!!

Το έχω γράψει και άλλη φορά......κάποιοι δεν είναι με τον Παναθηναϊκό, είναι αποκλειστικά με τη Θύρα 13. Δεν έχει καμιά σημασία για αυτούς η νίκη εντός αγωνιστικού χώρου, ένας τίτλος, μια διάκριση στην Ευρώπη, η οικονομική ευμάρεια, η δύναμη στα θεσμικά όργανα.....ΣΗΜΑΣΙΑ έχει μονάχα να είμαστε στο Top των Ultras!!!!

Εχτές μαζεύτηκαν από 2.500 έως 5.000 οπαδοί (ανάλογα από ποια εφημερίδα θα ενημερωθεί ο καθένας), να διαμαρτυρηθούν για την ανομία που κυριαρχεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν εξετάζω αν ο αριθμός αυτών που βρέθηκαν ήταν ανάλογος της σοβαρότητος του θέματος...... επικροτώ όμως τέτοιες κινήσεις και ήταν η πρώτη φορά φέτος που ήθελα να είχα τη δυνατότητα να μετακινηθώ στην Αθήνα. 

Έχω τις ενστάσεις μου, σχετικά με τον τόπο και τρόπο της διαμαρτυρίας, αλλά επί της ουσίας συμφωνώ πως πρέπει να υπάρξει μια μαζική αντίδραση του κόσμου του Παναθηναϊκού. Αν ήθελα να έχει συμβεί από το 1997? Σαφώς και θα ήθελα.....το φώναζα σε κάθε ευκαιρία, πως πρώτα διαδηλώνεις υπέρ της ισονομίας και στη συνέχεια ενάντια στον ιδιοκτήτη που δεν μπορεί να την επιβάλλει.

Εντάξει τον διώξαμε τον "άχρηστο".....άλλαξε τίποτα? Δεν αποδείχτηκε τελικά πως όποιος και αν ανέλαβε, δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού? Γιατί σήμερα διαδηλώνουμε ενάντια στην παράγκα και όχι απέναντι στον Αλαφούζο που είναι ανίκανος να την πατάξει? 

Αν είχαμε αντιδράσει από τότε στις κλεψιές, μήπως τελικά ο "άχρηστος" που είχε και την οικονομική άνεση που δεν έχει ο Αλαφούζος, είχε πάρει κάποιους τίτλους που χάθηκαν λόγω παράγκας? Μήπως μας είχε φέρει τον πολυπόθητο Ευρωπαϊκό τίτλο? Μήπως είχαμε ήδη το γήπεδο των ονείρων μας? Μήπως δεν είχε μπει ποτέ στο ποδόσφαιρο ο Fataoul??

Δεν περιμένω να μου απαντήσετε κύριοι, τις έχω απαντήσει όλες τις ερωτήσεις χιλιάδες φορές...... Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε έγκλημα, όχι τόσο γιατί δεν υπερασπίστηκε την ομάδα του ως όφειλε, όσο γιατί φρόντισε να εκμεταλλευτεί τις κλεψιές των άλλων και να κάνει πόλεμο εις βάρος του μέλλοντος του Παναθηναϊκού. 

Η συρρίκνωση του κόσμου που ανταποκρίνεται στα καλέσματα της Θύρας 13, δεν είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης......αλλά έλλειψη εμπιστοσύνης στις αποφάσεις της (εμμονή να διοικήσει, γήπεδο, ΠΑΝΚΙ. τυφλή στήριξη σε Αλαφούζο, κ.α.)

Δεν γίνεται αυτός που σε ρίχνει στο γκρεμό, να θέλει να σε πείσει πως μπορεί ο ίδιος και να σε βγάλει!!!

Ήρθε εχτές στην Ελλάδα ένας δημοσιογράφος του Skysports φίλος του Λουκ Στιλ να δει το παιχνίδι και μέσα σε όλα αυτά που είπε, ξεχώρισα το εξής:

"Φίλαθλοι και οικογένειες θέλουν να είναι στα γήπεδα, θέλουν να είναι ασφαλείς στο γήπεδο. Αυτό επιθυμεί το 90% των ανθρώπων, υπάρχει κι ένα 10% που δεν το θέλει αυτό και φοβάμαι πως αυτό το 10% τώρα νικάει".

Είναι κανένας που διαφωνεί με την κρίση του? Όχι φαντάζομαι. Άραγε πως επιτρέπει το 90% να "χάνει" από ένα 10%? Δεν το επιτρέπει κύριοι, απλά οι διοικήσεις των ομάδων και ιδιαιτέρως η παρούσα του Παναθηναϊκού, έχει αποφασίσει να "επενδύσει" στην στήριξη αυτού του 10%...... 

......έχει αποφασίσει να "επενδύσει" σε αυτούς, γιατί δεν ενδιαφέρονται για την αγωνιστική και οικονομική απόδοση του Παναθηναϊκού, ώστε να ασκούν κριτική σε όσα τραγελαφικά ζούμε επί των ημερών Αλαφούζου......... αλλά στο πως θα έχουν την ευχέρεια να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες (κάτι που τους επιτρέπει ο Αλαφούζος), που θα τους κατατάξουν στην κορυφή των φανατικών φιλάθλων............!!! 

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επιθυμεί στις κερκίδες τον κόσμο που έχει αγωνιστικές απαιτήσεις, που παρακολουθεί προσηλωμένος και αποκλειστικά ποδόσφαιρο,  που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κρίνει αν είναι καλοί παίκτες του επιπέδου Μπούϊ....... δεν τον συμφέρει. 

Θέλει αυτούς που νιώθουν την υποχρέωση να στηρίξουν την διοίκησή του από ενοχές, γιατί είναι οι κύριοι υπαίτιοι που ανέλαβε αυτός ο άφραγκος τον Παναθηναϊκό.......τους θέλει γιατί μπορούν μετά από ήττες να χειροκροτούν τον Μπερίσα....... τους θέλει γιατί μπορούν μετά από ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς να τον συγχαίρουν για την προσπάθεια..... τους θέλει γιατί μπορούν να δεχτούν πως για όλα τα δεινά φταίει αποκλειστικά ο τάδε ή ο δείνα διαιτητής-παράγοντας..... τους θέλει γιατί μπορούν να γίνουν ασπίδα του στην δικαιολογημένη κριτική των υπολοίπων!!!

Η Θύρα 13 ως το ζωντανότερο κομμάτι του Παναθηναϊκού πρέπει να αυτοκαθαρθεί...... το οφείλει στην ιστορία της και στον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει στην προσπάθεια αναγέννησης του Παναθηναϊκού. 

Μόνο η Θύρα 13 μπορεί να πείσει τον κόσμο να αντιδράσει μαζικά απέναντι στο κόκκινο κατεστημένο.......αλλά η Θύρα 13 που θα έχει αποβάλλει από τους κόλπους της αυτό το 10% που δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, επανακτώντας την εμπιστοσύνη του κόσμου. 

Κανείς δεν μπορεί να την υποκαταστήσει.........παρά μόνο αυτοί οι λίγοι, που στο όνομά της, ζημιώνουν τον Σύλλογο. Κάντε μια νέα αρχή να κερδίσετε τον κόσμο, που σας θέλει "μπροστάρηδες" στον αγώνα αναγέννησης του Συλλόγου........και όχι βαρίδια. Η νέα γενιά να αναλάβει δράση. 

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός που να μην ήταν έστω και για μια μέρα μέλος της 13.......όλοι την έχουμε ψηλά στη συνείδησή μας, κανείς δεν νιώθει όμορφα να βρίσκεται απέναντι.......κερδίστε τον κόσμο ΞΑΝΑ......απομονώστε όσους κάνουν "κακό". 

Αλέξανδρος
 
Top