Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Σε χαμηλούς τόνους και σε πνεύμα σύμπνοιας προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να επισημαίνει πως πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης. 

«Είχαμε μία συζήτηση, όπου αποφασίσουμε να λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας ή τέλος πάντων εκτός διοικητικού συμβουλίου. Συμφωνήσαμε να κοιτάξουμε πως θα λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα. Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτή της πολύ άσχημης κατάστασης στην Ελλάδα, όπως η αυστηροποίηση ποινών για τις ομάδες», ανέφερε εξερχόμενος από τα γραφεία του συνεταιρισμού o πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως έκανε πρόταση για συγκεκριμένα μέτρα κατά της βίας κι αυτά έγιναν ομόφωνα δεκτά από τα υπόλοιπα μέλη. 

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος. Εμείς είμαστε διατεθειμένoι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα», ανέφερε παραπέμποντας στις ανακοινώσεις του προέδρου της Super League. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε διάθεση να αφήσει πίσω του την επεισοδιακή προηγούμενη συνεδρίαση. «Ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση. Αυτά έχουν γίνει πολλές φορές. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσει το πρωτάθλημα σε σωστές βάσεις και το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει σε ακόμη καλύτερες βάσεις», δήλωσε προτού αποχωρήσει με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Όπως καταλάβατε κύριοι......όλα καλά και όλα ωραία!!! 


 
Top