Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Χαίρετε κύριοι, ο Πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος συνεπικουρούμενος από το κλίμα της "κωλοτούμπας" -που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα στη Χώρα- φρόντισε με αξιοζήλευτη συνέπεια να κάνει την δική του..... για το καλό του Βαγγέλα....ουπς συγνώμη το καλό του ποδοσφαίρου ήθελα να γράψω!!! 

Ήθελε ο καψερός να έρθει σε ρήξη με όσους επί δεκαετίες "βιάζουν" το ποδόσφαιρο, αλλά ας όψεται η φιλευσπλαχνία του (γνωστή από τις δράσεις του τηλεοπτικού του σταθμού)....μόλις είδε τα υγρά μάτια και το βλέμμα γεμάτο πόνο των Μαρινάκη, Μποροβήλου, Μαχλά, Καυμενάκη και λοιπών εταίρων του στη διοίκηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου......λύγισε!!! 

Ούτε τα λόγια του "σκληροτράχηλου" Αντιπροέδρου Βασίλη Κωνσταντίνου, που επέμενε να τραβήξουμε τα άκρα ως Παναθηναϊκός, ζητώντας εκδίκηση για το άνανδρο χτύπημα που δέχτηκε από μπράβο του Βαγγέλα δεν μπόρεσαν να τον μεταπείσουν να δώσει άφεση αμαρτιών για το καλό του ποδοσφαίρου!!! 

Έτσι μέσα σε ένα κλίμα ομοψυχίας και ομοφωνίας όπως περιέγραψε και ο Πρόεδρος της SL Γιώργος Μποροβήλος, αποφασίστηκε η συνέχιση του σάπιου πρωταθλήματος......τι και αν για τον Παναθηναϊκό πάγια αρχή του -από το 2011 και έπειτα που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και της ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο διορίζοντας Πρωταθλητή- ήταν να διαλευκανθεί η υπόθεση και μετά να ξεκινήσουν τα Πρωταθλήματα!!!

Τελικά δεν μας εκμεταλλεύονται επειδή είμαστε ανίσχυροι οικονομικά και αδύναμοι να επηρεάσουμε τα θεσμικά όργανα......λόγω της καλής μας καρδιάς τα παθαίνουμε ΟΛΑ!!!  

Εκτός βέβαια αν έχουμε και εμείς "χεσμένη τη φωλιά μας" και εχτές έγινε κάποιου είδους συμβιβασμός....... συνεχίζουμε ως έχουμε, δεν επιμένουμε στη διακοπή του Πρωταθλήματος, πήγαινε όπως πας εδώ και 20 χρόνια να πάρεις τα 30 εκατομμύρια του CL και εμείς θα κάνουμε μήνυση για το μπουγέλο και τη φάπα......όπως κάναμε και στον Τσάκα!!! 

Άλλη μια σκληρή διαπραγμάτευση έλαβε χώρα στην πατρίδα της Κωλοτούμπας........στο φινάλε θα βαφτίσουμε το κρέας ως ψάρι και οι "πελάτες" όλων θα είναι ικανοποιημένοι!!! 

Οι μόνοι που δεν κάνουν κωλοτούμπες, είναι οι άμοιροι οι οπαδοί που στο όνομα της προάσπισης των συμφερόντων της ομάδας τους, θα δώσουν πάλι ένα ραντεβού να σκοτωθούν!!!

Συγχαρητήρια!!! 

Αλέξανδρος
 
Top