Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Δεν έχουν περάσει ούτε 10 ημέρες από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα την βαριά τιμωρία της ομάδας μας..... και όμως η διοίκηση του κυρίου Αλαφούζου, οι κύκλοι και τα τετράγωνά της, δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τι έγινε.......

Για αυτούς δεν μπήκε ταφόπλακα στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος με τους μείον τρεις βαθμούς, τις 100.000 ευρώ πρόστιμο, τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.....για αυτούς όλα είναι καλώς καμωμένα από μεριάς τους και για όλα φταίει ο συνομιλητής τους Βαγγέλας. 

Παρότι φέρνουν μερίδιο ευθύνης για την ακραία συμπεριφορά των φανατικών οπαδών, με μια σειρά δηλώσεων καθ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος που δυναμίτιζαν το κλίμα αντιπαράθεσης, συνεχίζουν το ίδιο βιολί και σήμερα......

........παρά τις κοινές συναντήσεις-συζητήσεις με τον Βαγγέλα και την άτακτη οπισθοχώρηση από τη βασική απαίτηση των σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, για διακοπή του Πρωταθλήματος μέχρι να διαλευκανθούν οι δικαστικές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Η ανευθυνότητα της διοίκησης έχει βαρέσει κόκκινο....... δεν έχει προλάβει να σβήσει η φωτιά και αυτοί την εφοδιάζουν με πετρέλαιο, λες και έχουν βάλει σκοπό να διαιωνίσουν στις κερκίδες του Παναθηναϊκού, τη ζούγκλα. 

Θα μου πείτε δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες την Κυριακή για να επηρεαστούν και να ζήσουμε άλλη μια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου......αλλά θα σας ανταπαντήσω πως οι σκέψεις φωλιάζουν στο μυαλό και όταν βρουν ευκαιρία εξωτερικεύονται με πράξεις. 

Σχολίασαν λοιπόν τον ορισμό του Μάνταλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως εξής:

Xαρακτηρίζουν τον «άρχοντα» της αναμέτρησης, Μάνταλο (για τον οποίο μέσα στη σεζόν είχαν βγάλει και ανακοίνωση... αγανάκτησης), τους βοηθούς Καρατζίκα, Καραβασίλη, τον τέταρτο Γιάχο και τον παρατηρητή Γιανναδάκη ως... «dream team»! 

Μάλιστα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς έγραψε χαρακτηριστικά σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Μάνταλος, Kαρατζίκας, Καραβασίλης, Γιάχος, Γιανναδάκης; Όλα τα "μωρά" στην πίστα την Κυριακή»! 

Τα συμπεράσματα δικά σας.......

Το ποιος είναι ο κύριος Μάνταλος και ποιος είναι ο ρόλος του στην νόθευση μια σειρά Πρωταθλημάτων είναι γνωστός....... αλλά κύριοι της διοίκησης του Παναθηναϊκού αυτή η "συνταγή" αντίδρασης (των προληπτικών ανακοινώσεων για ΚΑΘΕ διαιτητή πριν από αγώνα μας, ακόμα και με τα Σούρμενα) έχει δοκιμαστεί και δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα.............

.............είχατε μια ευκαιρία να ταράξετε συθέμελα το οικοδόμημα της  κόκκινης σαπίλας που βιάζει το ποδόσφαιρο και την πετάξατε στα σκουπίδια. Αντί να προτείνετε την διακοπή του Πρωταθλήματος μέχρι να αποφανθούν οι δικαστές για την εγκληματική οργάνωση που δρα από το 2011, συναντηθήκατε μαζί τους και γύρευε με ποια ανταλλάγματα εν δώσατε στο κλίμα ομοψυχίας που αποζητούσαν οι Κοντονής, Γκιρτζίκης και Μποροβήλος. 

Καθίστε τώρα να κάνετε εκ νέου προληπτικές δηλώσεις και καταγγελίες για τους διαιτητές, κοροϊδεύοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού (όσους σας πιστεύουν ακόμα).......σαν κάτι άλλους που άλλα λένε στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό!!!

Ευτυχώς ο κόσμος έχει καταλάβει απόλυτα τον ρόλο σας.......αυτού του σκύλου που γαβγίζει και δεν δαγκώνει!!! 

Αλέξανδρος 
Top