Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Το όνομά του ήταν Λορέντζο Σόνμπαρτ και, πλέον, δεν βρίσκεται ανάμεσά μας... Κατάφερε όμως να κερδίσει την αθανασία με την απόφασή του να αναβάλει την ευθανασία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά για τελευταία φορά έναν αγώνα της Μπριζ.

Μετά από 38 χειρουργικές επεμβάσεις και 20 χρόνια ταλαιπωρίας, ο 41χρονος αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να μπει τέλος στη ζωή του, προκειμένου να ηρεμήσει ο ίδιος και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Είχε, όμως, μία τελευταία επιθυμία...Συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την 7χρονη κορούλα του, ο Λορέντζο Σόνμπαρτ περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο του "Γιαν Μπρέιντελ" πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Μουσκρόν και αποθεώθηκε από τους περίπου 20.000 θεατές."You'll never walk alone, Lorre", ανέφερε ένα πανό που είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της Μπριζ. Είναι σίγουρο ότι αυτή η φράση στριφογύριζε στο μυαλό του την επόμενη ημέρα, όταν κι έγινε η ευθανασία...

Αυτά συμβαίνουν εκεί που το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.....εκεί που το ποδόσφαιρο σε γεμίζει με συναισθήματα, άλλοτε χαράς και άλλοτε λύπης!!!

Συγνώμη για το στενάχωρο άρθρο....αλλά αισθάνθηκα πως πρέπει να τιμήσω με μια ανάρτηση, έναν αφοσιωμένο φίλαθλο!!! 


 
Top