Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, όπως θα έχετε παρατηρήσει σήμερα βρίθουν τα πράσινα και τα αντικειμενικά sites, από αφιερώματα στις ομάδες της "σκλαβιάς"...... Τόσο για την ομάδα των Γ.Βαρδινογιάννη-Ρότσα που κέρδισε τον Άγιαξ στην Ολλανδία στη φάση των 4 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών..........................όσο και για την ομάδα των Τζίγκερ-Κυράστα-Μαρκαριάν που κέρδισε στη Λεωφόρο την Μπαρτσελόνα στη φάση των 8 του Champions League. 


Εγώ όμως θα "πρωτοτυπήσω" για άλλη μία φορά και δεν θα σταθώ σε αυτές τις επετείους που έδωσαν χαρά και υπερηφάνεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού.......αλλά......

Θα κάνω αναφορά στα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα"......αυτά που πίστεψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού και έγιναν αιτία για το σημερινό κατάντημα του Συλλόγου!!!!

Σαν σήμερα εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 3/04/2008

Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΠΑΟ κ. Θ. Γιαννακόπουλο να μας επιτραπεί να συνδράμουμε και εμείς στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟ καλύπτοντας το έλλειμμα του προϋπολογισμού λειτουργίας του Συλλόγου για το 2008, αλλά και ενισχύοντας τους προϋπολογισμούς του 2009 και 2010 ώστε όλα τα τμήματα του ΠΑΟ να αποκτήσουν σταδιακά και προγραμματισμένα τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στον αθλητισμό και την κοινωνία. 

Η κατ΄αρχήν οικονομική δέσμευση της ΠΕΚ ανέρχεται στο ποσό των 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Παράλληλα συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με τον κ. Θ. Γιαννακόπουλο στην προσπάθεια εξεύρεσης μόνιμων οικονομικών πόρων που θα διατηρήσουν πρωταγωνιστή το Σύλλογο και στο δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του.

Ευχαριστούμε τον κ. Θ. Γιαννακόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟ που αποδεχόμενοι την συνεργασία μας αποδεικνύουν ότι πάνω απ΄όλα βάζουν το συμφέρον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.Φίλες και Φίλοι, 

Το όραμα της ΠΕΚ, το όραμα όλων μας, θα πραγματοποιηθεί όσος κόπος, χρόνος και θυσίες και αν χρειασθούν, γιατί είναι απαίτηση των εκατομμυρίων φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.


Η εφημερίδα "όλων" των Παναθηναϊκών και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την επόμενη ημέρα έγραφε στο Πρωτοσέλιδο:Περαστικά να μας ευχηθώ.....αν και μετά από 6 χρόνια μνημονίων, δεν είμαι αισιόδοξος. Εννοείται πως το 1,5 εκατομμύριο δεν μπήκε ποτέ στα ταμεία του Ερασιτέχνη, όπως δεν ήρθαν και οι 4 Πιζάρο.......αυτή όμως η υπόσχεση που δεν τηρήθηκε έγινε αιτία να αυξηθεί το budget, δημιουργώντας μια τεράστια μαύρη τρύπα, που μέχρι σήμερα καθιστά τα τμήματά μας, κομπάρσους!!! 

ΥΓ1. Όσο το ποδόσφαιρο δεν είναι "ανταγωνιστικό" απέναντι στο μπάσκετ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι ευχαριστημένος με το Κύπελλο Ελλάδας.......δίνοντας υποσχέσεις για Ευρωπαϊκή διάκριση μετά από 5 χρόνια!!! 

ΥΓ2. Επιτέλους η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να απέχει από τις σικέ συναντήσεις των μελών της Super League υπό την Προεδρεία του Μποροβήλου.........και το Greenmood τους απονείμει τα εύσημα, που μας άκουσαν έστω και καθυστερημένα και αφού πρώτα είχαμε αγκαλίτσες και φιλάκια στο γραφείο του Υφυπουργού με τον ύποπτο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. 

ΥΓ3. Τελικά στη συνάντηση Μελισσανίδη-Πατέρα-Αλαφούζου συζητήθηκε:

1) η εκπαραθύρωση του Βαγγέλα?
2) η επάνοδος του Πατέρα στο ποδόσφαιρο? ........ή 
3) η μετακόμιση των κληρώσεων των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ από το Star στο Skai? 

Αλέξανδρος


 
Top