Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι....Έχει ειπωθεί πολλάκις από φίλους για τα λάθη στο σχεδιασμό και στη διαχείριση του ρόστερ της ομάδας μας,που έχουμε κουραστεί να τα καυτηριάζουμε.

Ασκήσαμε κριτική σε Διοίκηση, σε Προπονητή, τους επισημάναμε τα λάθη τους, αλλά αποδείχθηκαν ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Σήμερα θα γράψω δυο λόγια για τον κ Φύσσα γιατί κατά την γνώμη μου είναι στο απυρόβλητο.

Κύριε Φύσσα είσαστε Άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά αδυνατώ να καταλάβω το ρόλο σας. Γιατί είσαστε θεατής στα εκτός λογικής που συμβαίνουν στην ομάδα μας?? 

Πως ανέχεστε  έναν προπονητή να δείχνει σκανδαλώδη εύνοια σε ποδοσφαιριστές προχωρημένης ηλικίας ποδοσφαιρικά τελειωμένους και να αγνοεί Έλληνες ποδοσφαιριστές σε μικρή ηλικία που μπορούν να προσφέρουν και μελλοντικά να έχει κέρδος η ομάδα??

Αντιλαμβάνεστε ότι η ομάδα μόλις πριν δυο χρόνια έκανε ριζική ανανέωση και δυο χρόνια μετά κατάντησε να είναι μια ομάδα γηρασμένων δίχως προοπτική??  

Τι νέα σαιζόν περιμένετε από τους ΜΕΝΤΕΣ-ΠΡΑΝΙΤΣ-ΠΕΤΡΙΤΣ-ΜΠΟΥΡΜΠΟ που τους δίνονται άπειρες ευκαιρίες, να είναι καλύτεροι ή χειρότεροι?? 

Μήπως είναι κάποιος από αυτούς σημαία για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και έχουμε ηθική υποχρέωση να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ?? 

Αντιλαμβάνεστε ότι εφέτος ήταν μια κάκιστη χρονιά για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, όχι μόνο γιατί έμεινε μακριά από τίτλους (πράγμα συνυφασμένο με την ιστορία του) αλλά γιατί από τους 6-7 μικρούς ποδοσφαιριστές δεν υπήρχε εξέλιξη?? 

Σε σχέση με πέρυσι μόνο ο Χουχούμης εμφάνισε σημάδια βελτίωσης, Λαγός-Καρέλης στάσιμοι, και οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι!!!

Και δεν είναι μόνο ένας για να υποθέσω ότι έχει σχέση με κακή ζωή του ποδοσφαιριστή, αλλά αρκετοί που σημαίνει ότι φταίει η διαχείριση που τους γίνεται.  
                                                    
Εσείς κ Φύσσα είσαστε σύμφωνος με αυτόν το σχεδιασμό?? Πρώτο σας μέλημα είναι η ανανέωση του Πέτριτς για να είναι το βασικό δεκάρι και του χρόνου?? Αν είσαστε σύμφωνος επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις, αν δεν είσαστε πρέπει να αντιδράσετε. 

Διαφορετικά θα υποθέσω ότι είσαστε σε πλήρη αρμονία με τον σχεδιασμό της Διοίκησης, να  έχουμε ένα μικρό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για να τον ελέγχουμε!!!  
                                                                                           
Με  Ατρόμητο, Βέροια, Αστέρα, πήραμε μόλις 1 βαθμό και δεν υπάρχει ίχνος αυτοκριτικής από Διοίκηση και Προπονητή. Και μιλάμε για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!! 

Κύριοι, χειρότερο από τον φετινό Ολυμπιακό δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε , η ΑΕΚ την δυναμική Μελισανίδη την γνωρίζουμε τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, ο ΠΑΟΚ αν βρει ένα σοβαρό Άνθρωπο να βάλει τάξη είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από εμάς, και εμείς θα παλεύουμε με Αστέρα, Ατρόμητο, Ξάνθη, για τα play off. 

Και αν δεν αλλάξετε λογική τα όργανα θα αρχίσουν νωρίς για όλους που διαχειρίζονται την ομάδα!!!

Υ/Γ. Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα σε όλους ...με την ελπίδα το Άγιο ΦΩΣ να φωτίσει και Ψυχές και Μυαλά.

Nik68


 
Top