Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει σωτηρία. 

Όταν οι ομάδες μας ξεκινούν τα πρωταθλήματα και γνωρίζουν εκ του προτέρου πως θα αναγκαστούν να πληρώσουν από 200 έως 500 χιλιάδες πρόστιμα, θα αγωνιστούν από 2 έως 5 αγωνιστικές χωρίς θεατές, θα τους αφαιρεθούν βαθμοί που κέρδισαν στα γήπεδα, λόγω της υπερευαισθησίας 20 ατόμων στις προκλήσεις.......πως μπορούν να ανταγωνιστούν τους αντιπάλους μας, οι οποίοι απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία όταν πράττουν τα ίδια? 

Όλοι κύριοι έχουμε "συλλάβει" τον εαυτό μας να φτάνει στα όρια να κάνει φόνο όταν έχει προκληθεί, αλλά η στοιχειώδης ύπαρξη μυαλού, μας αποτρέπει να τον κάνουμε, προφυλάσσοντας την ελευθερία μας. 

Το ίδιο συμβαίνει και όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο..... και εμάς μας θυμώνουν οι προκλήσεις από κάτι θρασόπουστες σαν τους Περέϊρα, Σπανούλη, αλλά σκεφτόμαστε τις συνέπειες για την ομάδα και εμάς τους ίδιους......και τις καταπίνουμε. 

Μπορεί για αυτούς τους 20-30 ηλίθιους -που στέρησαν με την είσοδό τους στο γήπεδο- από την ομάδα ποδοσφαίρου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, να είμαστε λιγότερο Παναθηναϊκοί, φλώροι, πατατάκηδες και ότι άλλο λένε....... αλλά κύριοι εμείς δεν ζούμε με τις τύψεις πως στερήσαμε κάτι από τον Παναθηναϊκό!!! 

Αυτοί οι ίδιοι 20-30 ηλίθιοι με την επανάληψη της πράξης τους, πιθανότατα θα στερήσουν σε 20.000 Παναθηναϊκούς την δυνατότητα να δουν την ομάδα τους, θα επιβαρύνουν με 100-200 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο την ΠΑΕ και έδωσαν ήδη το άλλοθι στους κόκκινους κάφρους να κυνηγήσουν τους παίκτες μας στο ΣΕΦ!!! 

Μεγάλο κατόρθωμα ε? 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 66-77

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 34-38, 48-62, 66-77 

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 2, Σλότερ 8 (2), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 10 (2), Φώτσης 2, Νέλσον, Παππάς 12, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 3, Μπατίστα 22, Μπλουμς. 

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 4, Χάντερ 4, Ντάνστον 7, Σπανούλης 12 (2τριπ., 7ασ.), Ντάρντεν 15 (1), Σλούκας 3 (5ασ), Λοτζέσκι 7 (1), Πρίντεζης 16 (4τριπ., 9ριμπ.), Αγραβάνης 2, Μάντζαρης 7 (2). Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

"Έχουμε παίξει 38,5 λεπτά και δεν έχει γίνει τίποτα. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η ομάδα μπορεί να μην ήταν καλή και δεν άξιζε να κερδίσει και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Συγχαρητήρια για τον αγωνιστική του εικόνα.

Όμως, όλη η Ελλάδα είδε έναν άνθρωπο που έχει πλουτίσει, που έχει πολλά εκατομμύρια στον λογαριασμό του και υποτίθεται πως είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, έναν αγώνα με 20 χιλιάδες κόσμο, οι οποίοι Πρωτομαγιάτικα δεν έφυγαν και ήρθαν στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα του, ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός που έχει έρθει 25 φορές στο ΟΑΚΑ και έχει φύγει με το κεφάλι σκυμμένο να κάνει αυτά τα πράγματα.

Τι ήθελε να δείξει; Τι μας έδειξε τα αφτιά του; Καλώ τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον Υφυπουργό κ. Κοντονή, που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πατάξουν τη βία, να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά για να μπορέσει ο χώρος μας να αλλάξει. Στον χώρο που κάνουμε επενδύσεις.

Βάζουμε τα λεφτά μας. Κάνουν επενδύσεις στον Άρη, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά από τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να επενδύσουν. Σήμερα ήρθε και νίκησε δίκαια.

Ο Σπανούλης δεν έχει δουλειά στην Ελλάδα. Δεν έχει χώρο στο μπάσκετ. Κάποιος να τιμωρήσει τον άνθρωπο αυτό. Έρχεται ο κόσμος να βγάλει την έντασή του, δυστυχώς, να χαμογελάσει και να δει την ομάδα του, είτε να κερδίσει, είτε να χάσει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Είναι απαράδεκτα αυτά.
Έχει έρθει ο Ολυμπιακός και έχει χάσει με κάθε πιθανό τρόπο. Όμως, εγώ δεν έχω δει κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού να προκαλέσει. Αυτός ήρθε για να προκαλέσει".


Greenmood: Ρε Θρασύδειλε Φραγκοφονιά για αυτό δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ Διαμαντίδης γιατί εκτός ότι υστερείς σε ταλέντο και αξία, είσαι ανήθικος και παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα παιδιά. 


 
Top