Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι και καλό μήνα....... εβδομάδα διαβουλεύσεων μεταξύ Πολιτείας, UEFA, FIFA και ΕΠΟ αυτή που διανύουμε, αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, που να χρίζει ιδιαιτέρου σχολιασμού. 

Πλειάδα ΜΜΕ (κυρίως sites) πράσινης αποχρώσεως, έχουν αυξήσει αδικαιολογήτως τις προσδοκίες του κόσμου σχετικά με την τιμωρία των ομάδων που εμπλέκονται στο κατηγορητήριο του Εισαγγελέα. 

Για υποβιβασμούς και αφαίρεση τίτλων διαβάζουμε, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως οι "τιμωρητικές" αποφάσεις θα αγγίξουν μόνο πρόσωπα και όχι ομάδες....... ελπίζω και εύχομαι βέβαια, να μην είναι τόσο "εξοντωτικές" όπως αυτή που επιβλήθηκε στον Κομπότη (δηλαδή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο), αλλά να έχουμε φυλακίσεις. 

Μόνο τότε θα αποκατασταθεί το αίσθημα περί δικαιοσύνης και ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα παρουσιάζοντας μια άλλη εικόνα....... λιγότερο καχύποπτη και βίαια. Βέβαια πως να περιμένεις να αποδοθεί δικαιοσύνη, όταν μέλος της κυβέρνησης (Τέρενς Κουϊκ) σπεύδει να προκαταβάλλει την δικαιοσύνη, εμφανιζόμενος ως συνήγορος του Ολυμπιακού?


Κύριοι, είναι γνωστή η μακροχρόνια σχέση εξάρτησης που έχουν οι Πολιτικοί (όλων των παρατάξεων) με τον Ολυμπιακό...... ποιος μπορεί να ξεχάσει την μαζική παρουσία τους στην πορεία "διαμαρτυρίας" προκειμένου να επιστραφούν στον Ολυμπιακό οι τρεις βαθμοί που του είχαν δικαιολογημένα αφαιρεθεί, για τα έκτροπα των οπαδών του στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης?

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ατέλειωτες φωτογραφίες Πολιτικών στο Καραϊσκάκη να συμπεριφέρονται ως χούλιγκαν προκειμένου να "κερδίσουν" τις ψήφους των Ολυμπιακών, που ανέκαθεν ψήφιζαν με κριτήριο την προάσπιση των αθέμιτων τρόπων που χρησιμοποιεί η ομάδα τους, προκειμένου να κατακτά το Πρωτάθλημα? 

Για αυτούς τους λόγους, δεν μπορώ να πιστέψω πως η ομάδα του Ολυμπιακού θα υποστεί κάποια τιμωρία........και οφείλω να το καταθέσω ειλικρινώς και όχι να δίνω ελπίδες στον κόσμο της ομάδας μας, πως θα αποκατασταθούν οι αδικίες 20 χρόνων. 

Πάμε στα δικά μας τώρα και πιο συγκεκριμένα στην θετική γνωμάτευση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με την εκταμίευση του κονδυλίου των 7 εκατομμυρίων από την Περιφέρεια για την ανακαίνιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,....... μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, αφού αρνούμαι να συζητήσω την ακατάσχετη "μεταφρολογία", χωρίς καν να ξέρουμε σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετέχουμε, κάτι το οποίο έχει άμεση σχέση με το budget, άρα και με τις μεταγραφές. 

Στην καλύτερη των περιπτώσεων τα έργα θα ξεκινήσουν το 2016 (αν δεν υπάρχουν προσφυγές) και θα ολοκληρωθούν το πολύ σε ένα εξάμηνο. Οι δημοσιογράφοι που αρθρογραφούν κατά παραγγελία της διοίκησης, έχουν κάνει σημαία τα 8,9 εκατομμύρια ευρώ ως συνολικό κόστος των έργων και ψάχνουν τα υπόλοιπα 1,9 εκατομμύρια ευρώ που λείπουν. 

Να τους ενημερώσω πως σύμφωνα με μελέτες ανεξάρτητων μηχανικών το κόστος θα πλησιάσει τα 14 εκατομμύρια ευρώ, άρα η διοίκηση ψάχνει για 7 εκατομμύρια........ εκτός και αν κάνει "εκπτώσεις" στα αρχικά της σχέδια. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που θα καθυστερήσουν τα έργα...... γιατί 1,9 εκατομμύρια ευρώ άντε και τα βρίσκεις από τις διπλές τιμές των εισιτηρίων και το "ξεχωριστό" ταμείο υπέρ της ανακαινίσεως της Λεωφόρου....... τα 7 εκατομμύρια δεν τα βρίσκεις, αν δεν βάλει ο ιδιοκτήτης το χέρι στην τσέπη. 

Όπως είναι πλέον γνωστό στους πάντες, ιδιοκτήτης είναι η offshore εταιρεία του κυρίου Αλαφούζου και θα συνεχίζει να είναι τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη του 2015, αφού δεν έχει καμιά διάθεση να παραδώσει τα ηνία της διοίκησης, σε αυτούς που θα επιλέξουν τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στις εκλογές του Νοεμβρίου. 

Έχει αντιληφθεί πως ενορχηστρώνεται η "ανατροπή" του, για αυτό και τα "αυθόρμητα" ξεσπάσματα αποχώρησής του έχουν πληθύνει, με σκοπό να συσπειρώσει τους βολεμένους της τελευταίας τετραετίας από την διοίκησή του. Όπως και να έχει......τον Νοέμβρη θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.........

ΥΓ. Αν και δεν οφείλω να απολογηθώ σε κανέναν για το ποια άρθρα και από που θα αναδημοσιεύσω, θέλω να δώσω μια απάντηση στον ΜΑΛΑΚΑ, που με θρασύτητα και εκμεταλλευόμενος την ελεύθερη πρόσβαση στα σχόλια, ήρθε στο site μου να με "νουθετήσει" με χυδαίο τρόπο επειδή ανέβασα άρθρο από το Game Is Over.

Άκου μαλάκα, σε αυτό το site ανεβαίνουν απόψεις που συμφωνώ ή είναι ενδιαφέρουσες προς συζήτηση, χωρίς να δίνω σημασία ποιος τις γράφει, γιατί τις γράφει και σε ποιο "στρατόπεδο" ανήκει....... για αυτό έχουν ανέβει ΚΑΙ κείμενα ανθρώπων που διαφωνώ κάθετα, γιατί στα συγκεκριμένα κείμενα είτε συμφωνούσα, είτε ήθελα να αφουγκραστώ την άποψη των αναγνωστών του site. 

Το συγκεκριμένο κείμενο ανέβηκε γιατί ήταν το πρώτο που είδα και αφορούσε την θετική εισήγηση του Ελεγκτικού Συμβουλίου με αποκλειστικές πληροφορίες.......και μάθε Νεάντερταλ πως ανέφερα την Πηγή ως οφείλω να κάνω και κάνω σε κάθε αναδημοσίευση, χωρίς να υπάρχει σύνδεσμος να σε οδηγεί στο site, ώστε να "οικονομήσει" ο Γκόντζος από τα επιπλέον κλικ.

Εγώ ΜΑΛΑΚΑ δεν εργάστηκα ουδέποτε σε επιχείρηση του Γκοντζου, ούτε συνεργάστηκα μαζί του........τις κατηγορίες σου λοιπόν σε αυτούς που ευνοήθηκαν από αυτόν και ταυτίζονταν μαζί του........ασχέτως αν σήμερα που είναι εκτός των κέντρων αποφάσεων του γύρισαν την πλάτη και τον βρίζουν δημόσια, προκειμένου να τα έχουν καλά με σένα και τους ομοίους σου, ώστε να σας "αρμέγουν". 

Και στην τελική ξεπέρασε ρε Μαλάκα την εμμονή σου με τον Γκόντζο και όλους τους Γκόντζους.....ασχολήσου με την ομάδα μας που έκλεισε 5 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα και ψάχνει αποκλειστικά για δανεικούς και ελεύθερους......... κοίτα που έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται την ΕΠΟ για να μην χάσει τα ψίχουλα της Ευρωπαϊκής συμμετοχής, αδιαφορώντας πως ταυτίζεται με τις θέσεις του Βαγγέλα!!!Αλέξανδρος 
Top