Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, τέσσερις ημέρες έχουμε να τα πούμε και μαζεύτηκαν αρκετά να σχολιάσουμε, αφού ανεξαρτήτως της δικής μας διάθεσης τα γεγονότα "τρέχουν". 

Από τον ανένδοτο αγώνα να ενδώσει η Ελληνική Πολιτεία στις προσταγές των UEFA και FIFA προκειμένου να μην θιγούν τα συμφέροντα της εγκληματικής οργάνωσης που λειτουργεί υπό τον "μανδύα" της ΕΠΟ, από τις τιτάνιες προσπάθειες να ντυθεί στα "πράσινα" ο Εσιέν δίνοντάς του γη και ύδωρ, από τις εξαγγελίες για μεγάλη Λεωφόρο εντός του 2015 ώστε να φιλοξενούνται αγώνες Champions league............φτάσαμε στις "απειλές" για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα!!! 

Γιάννης Αλαφούζος......η επιτομή της συνέπειας λόγων και πράξεων!!! 

Ειλικρινά πέρα από την καταγραφή όλων αυτών των αντιφατικών και τραγελαφικών δηλώσεων, δεν σκοπεύω να δώσω περισσότερη σημασία. Όσοι έχουν μνήμη και 2 δράμια μυαλό, έχουν καταλάβει πως δεν πρέπει να παίρνουν σοβαρά όσα λέει ο συγκεκριμένος κύριος από το πρώτο τρίμηνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό!!!

Τότε που θα ενέγραφε 50.000 μέλη, τότε που στην πρόταση Καλτσίδη απαντούσε "μπορούμε μόνοι μας να μαζέψουμε 15 εκατομμύρια ευρώ", τότε που κάθε βδομάδα 10 επιφανείς Παναθηναϊκοί έβαζαν από 2-3 εκατομμύρια ευρώ, τότε που ο Παναθηναϊκός θα έκανε γήπεδο στο Βοτανικό και η ΓΗΠΕΛ δεν εγκυμονούσε κανέναν κίνδυνο, τότε που το Απήλιον ήταν ιδιόκτητο, τότε που τα νέα μας γραφεία θα ήταν στο Σύνταγμα και μάλιστα ιδιόκτητα, τότε που θα μήνυε τον Τσάκα, τον Φαιζάλ, τον Δημητρίου, τότε, τότε, τότε.....μην γράψω όλες τις ψευτιές και τις "κωλοτούμπες", γιατί θα πρέπει να γράφω δύο ημέρες!!! 

Ας αφήσουμε τις φαιδρότητες και ας πάμε στα σοβαρά. 

Η είδηση κύριοι δεν είναι πως ο Λουντ ήρθε στην Ελλάδα και πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά, αλλά πως ήρθε και υπόγραψε αμέσως. Δεν είχαμε επανάληψη των περιπτώσεων Φάλκενμπεργκ, Ανάκογλου, Φυντανίδη (και κάποιου άλλου που δεν θυμάμαι)......που ενώ είχαν συμφωνήσει, αρνήθηκαν να υπογράψουν αφού στην πρόταση του συμβολαίου τους δεν συμπεριλαμβανόταν προκαταβολή, αλλά 120 δόσεις αλά Κωτσόβολου!!! 

Αυτή όντως είναι μια σημαντική πρόοδος......και ακόμα μεγαλύτερη, πως επιτέλους όταν θέλουμε έναν παίκτη και κάνει στον προπονητή μας, δεν περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ή δεν παρακαλάμε να μας δοθεί δανεικός...... αλλά καταθέτουμε οικονομική πρόταση στην ομάδα τους. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως τελικά ξαναδούμε τον Αμπέίντ στα "πράσινα". 

Η επικύρωση της βαθμολογίας, όσον αφορά τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας υλοποιήθηκε και σε άλλο ένα συμβούλιο της Λίγκας, παριστάναμε τον Βαρουφάκη στα Eurogroup..... πλήρως απομονωμένοι. Τώρα αν οι εκπρόσωποί μας πήγαν το βράδυ στο δείπνο με τους λοιπούς "συνεταίρους" μας ή προτίμησαν να πιούνε μόνοι τους καμιά μπύρα στο μπαράκι που λειτουργεί στον "Τάφο του Ινδού", δεν γνωρίζω!!! 

Κλείνοντας να αναφέρω πως η φετινή σαιζόν μας βρήκε στην τρίτη θέση σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων μας...... από 9.307 εισιτήρια μ.ο. τη σαιζόν 2013-14, πέσαμε στα 7.691 εισιτήρια μ.ο. (1.616 λιγότερα από πέρυσι και 801 λιγότερα από τις εγγραφές στη Συμμαχία!).

Αν δεν είναι αυτό ένα ξεκάθαρο "μήνυμα" του κόσμου προς τον Αλαφούζο ...... να αφήσει τις επικοινωνιακές παπαρολογίες, τον μισθωμένο αποπροσανατολισμό και να προχωρήσει σε πράξεις που θα κάνουν τον Παναθηναϊκό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ποιο είναι???? 

Παρά την δικαιολογημένη καχυποψία που μας διακατέχει για την συγκεκριμένη διοίκηση, έχουμε την πρόθεση να περιμένουμε να δούμε την ολοκλήρωση του ρόστερ που επιβάλλεται να διεκδικήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία και μετά θα κρίνουμε. Μέχρι τότε στηρίζουμε τους υπάρχοντες παίκτες, ώστε να καταφέρουν να τερματίσουν πρώτοι στα play off. 

Αλέξανδρος


 
Top