Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, εκκίνηση των play off σήμερα και ο Παναθηναϊκός μας αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει  σοβαρό προβάδισμα στην προσπάθεια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που οδηγεί στους προκριματικούς του Champions League. 

Βέβαια με εξαίρεση τον Γιάννη Αναστασίου, όλοι οι υπόλοιποι (διοίκηση, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι) ασχολούνται αποκλειστικά με την επιθυμία του Σισέ να επιστρέψει και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Τσάμπα? Όχι βέβαια........

Από προχτές που σχεδόν "εκβιαστικά" εξέφρασε την επιθυμία του μέσω twitter, έχει βομβαρδιστεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού με επιχειρήματα ένθεν κακείθεν, προκειμένου να πειστεί αν χρειάζεται ή δεν χρειάζεται η ομάδα τον Σισέ. 

Η μία πλευρά επιχειρεί με βάση τις σημερινές αγωνιστικές δυνατότητες του Γάλλου και η άλλη με βάση το συναίσθημα, την επικοινωνία και το marketing. 

Υπάρχει βέβαια και μια τρίτη μειοψηφική πλευρά, που τοποθετείται στο ζήτημα με την απόλυτη καφρίλα (όπως και σε όλα τα ζητήματα που εκφράζει θέση), αποκαλώντας "άμπαλους και κομπλεξικούς" όσους δεν επιθυμούν την επιστροφή Σισέ. 

Είναι η πλευρά που εκφράζει τους "Παναθηναϊκάρες"!!! Αυτούς που δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να υψώσουν το ανάστημά τους προκειμένου να πειστεί ο Αλαφούζος να επιτρέψει στον Γιώργο Καραγκούνη να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα πιέζουν να λειτουργήσει η ομάδα ως φιλανθρωπικό ίδρυμα, προκειμένου να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τον Γάλλο και τους φανατικούς υποστηρικτές του. 

Είναι αυτοί που επιμελώς αγνοούν την αγωνιστική κατάσταση του Σισέ και αδιαφορούν για τις προ τετραμήνου δηλώσεις του που έλεγαν:

30/10/2014: "Πονάω 24 ώρες το 24ωρο. Έχω πρόβλημα στην καθημερινότητά μου και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, εκτός κι αν κάνω μια νέα επέμβαση. Πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας μου"

8/11/2014: "Δεν είναι ψέματα αυτό που είπα: Πονάω 24 ώρες το 24ωρο! Είπα ότι θα σταματήσω το καλοκαίρι… Ο προπονητής της Μπαστιά τόνισε ότι δε θα με αφήσει γιατί, όπως είπε, στο παρελθόν έχω επανέλθει ύστερα από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Και είναι αλήθεια αυτό… Αλλά επειδή δεν είναι πια… έφηβος και επίσης δεν ξέρω αν θα συνεχίσω μετά το καλοκαίρι, να απαντήσω στο ερώτημα: Θα μπορούσα να παίζω ύστερα από δύο χρόνια ταλαιπωρίας ως… Σισέ ή όχι; Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι τώρα. Είπα “τέλος”! Θαύμα θα με σώσει… Γίνονται θαύματα. Αλλά είναι δύσκολο. Δε νομίζω. Θα δούμε…"

Πιστεύετε πως υπάρχει κανείς καταλληλότερος από τον ίδιο τον Σισέ, να εκφράσει θέση σχετικά με το αν είναι σε θέση να βοηθήσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό ή όχι? Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα.....ΠΟΝΑΩ 24 ώρες το 24ωρο, δεν είμαι πια έφηβος και αν συνεχίσω δεν θα μπορώ να παίζω ως ΣΙΣΕ!!! 

Προς τι λοιπόν η όλη φασαρία? Ποιοι είναι οι λόγοι που κάποιοι εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως, επιμένοντας και πιέζοντας την διοίκηση να κάνει την συγκεκριμένη προσθήκη? Και στο φινάλε, αν επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Σισέ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις δημόσιες σχέσεις τους, ας χρηματοδοτήσουν την επιστροφή (εξάλλου είχαν τάξει παλιότερα χρηματική βοήθεια, που ποτέ δεν ήρθε). 

Από που και ως που κομπλεξικός και άμπαλος αυτός που δεν συνηγορεί στην επιστροφή ενός παίκτη που κατ ομολογία του δεν μπορεί πλέον να αγωνιστεί (μόλις 6 συμμετοχές είχε πέρυσι) και ακομπλεξάριστος και μπαλαδόφατσα, αυτός που επιθυμεί να φορτώσει ένα συμβόλαιο 300-400-500 χιλιάδων ευρώ στον ήδη χρεωμένο Παναθηναϊκό, για να πουλήσει Παναθηναϊκοφροσύνη στους ανόητους που τον διαβάζουν? 

Και για να κλείσουμε το θέμα, γιατί δεν αντέχω τόση υποκρισία και ανοησία ταυτόχρονα....... αυτοί που σήμερα πιέζουν την διοίκηση να κολλήσει τα τελευταία ένσημα στον Σισέ, την χρονιά που πήγε στο Κατάρ γιατί δεν είχε καν ουσιαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό (τα έγραφα τότε), τον εμφάνιζαν πως προτίμησε τα λεφτά του Κατάρ και όχι την ομάδα της καρδιάς του....... αλλά τότε βλέπετε, έπρεπε να προωθήσουν την διοίκηση Αλαφούζου, ενώ σήμερα έχουν αρχίσει να τις σκάβουν το λάκκο. 

Ο Σισέ θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας και μακάρι να επιστρέψει μια μέρα στον Παναθηναϊκό......αλλά από θέση που να μπορεί να προσφέρει (μέτοχος, προπονητής, τεχνικός διευθυντής, σκάουτερ, κ.α.)........ως ποδοσφαιριστής για ένα χρόνο, μπορεί να επιστρέψει μονάχα ΤΣΑΜΠΑ και με την υπόσχεση πως αν δεν χρησιμοποιείτε δεν θα κάνει την ομάδα μπουρδέλο !!! 

Τα βλέπετε? Για την έναρξη των play off ξεκίνησα να γράψω και τελικώς εξαντλήθηκε όλη η συζήτηση στο ζήτημα Σισέ......ούτε καν για την 324η προσπάθεια να ντυθεί ο Αμπέϊντ στα "πράσινα" δεν έγραψα......ούτε καν για την πανηγυρική αθώωση της Βέροιας.....ούτε καν για την αισιοδοξία στο ζήτημα Εσιέν......ούτε καν για την εξόφλήση των χρεών του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη......

Ας κερδίσουμε σήμερα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε......

Αλέξανδρος


 
Top