Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΚαλησπέρα σε όλα τα αδέλφια.

Σήμερα θα κάνω τον απολογισμό στα τρία ομαδικά τμήματα που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για φέτος.

Ας ξεκινήσουμε από το βόλεϊ ανδρών που πραγματικά έκανε μία ονειρική πορεία, φτάνοντας μόλις μία νίκη μακριά από τους τελικούς, κερδίζοντας 3 φορές τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, όντας κατά γενική ομολογία το μεγαλύτερο του εμπόδιο στην κατάκτηση του τίτλου.

Η χρονιά που μας πέρασε,ήταν η πρώτη θετική, μετά από τρία έτη όπου φτάσαμε μία ανάσα από την Α2.

Πλέον, η διοίκηση με τον κόουτς Ανδρεόπουλο, θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα, όπου θα πρέπει να δοθεί βάση στην ανανέωση των Κουκ, Πρωτοψάλτη ή τουλάχιστον αν φύγουν αυτό να γίνει για ομάδες του εξωτερικού και όχι σε ανταγωνιστές από την volleyleague.

Δεδομένη λογικά θα πρέπει να θεωρείτε η παραμονή του εμβληματικού αρχηγού Πανταλέων.

Από εκεί και πέρα, είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφικές κινήσεις, διότι δεν ξέρουμε το διαθέσιμο μπάτζετ.

Στο γυναικείο τμήμα, είχαμε τον χαμένο τελικό με κάτω τα χέρια στο κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα αν δεν είχαμε την σφαγή στο τάι μπρέϊκ του τρίτου παιχνιδιού στου Ρέντη, (με σκορ σειράς 1-1) όπου τα έξω του Ολυμπιακού δίνονταν μέσα και τα μέσα τα δικά μας έξω (σε πεντακάθαρες φάσεις), ίσως να μιλάγαμε τώρα για επιστροφή στους τίτλους.

Δεν πειράζει όμως, διότι απ' ότι φαίνεται οι χρυσές μέρες για τα "φίνα κορίτσια" πλησιάζουν σύντομα.

Για την νέα χρονιά και χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε (όπως και σε κανένα τμήμα) το μπάτζετ, πιστεύω ότι αν υπάρχει δυνατότητα χρειάζεται αλλαγή στην θέση της διαγώνιου και από εκεί και πέρα βλέπουμε ανάλογα με το "μαρούλι".

Κλείνοντας, στο γυναικείο μπάσκετ ο στόχος του κυπέλλου είχε χαθεί νωρίς, αλλά στην συνέχεια απολέσαμε το πρωτάθλημα για έναν πόντο, έχοντας παράπονα από την διαιτησία.

Γνώμη μου είναι ότι σε αυτό το άθλημα, όπου δεν κατεβάζουν ομάδες οι υπόλοιποι μεγάλοι σύλλογοι, πρέπει να κερδίζουμε και την διαιτησία, καθώς δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τίτλους από ομάδες τύπου Ελληνικού (με όλων τον σεβασμός προς αυτές).

ΥΓ1: Καλή επιτυχία στην ομάδα πόλο όπου έχουμε πάρα πολύ λίγες πιθανότητες, αλλά ελπίζουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. 

ΥΓ2; Η αλήθεια είναι ότι είχαμε χαθεί τώρα τελευταία καθώς μου είχε χαλάσει ο υπολογιστής και μέχρι να έρθει ο καινούργιος (μέσω ψηφιακής αλληλεγγύης) πέρασε ένα τρίμηνο...

Από την νέα σεζόν κυρίως, την υγεία μας να έχουμε, υπόσχομαι να τα λέμε πιο τακτικά.

Παύλος Γαβαλάς

Πηγή: greensportblogger.blogspot.gr 
Top