Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, την ώρα που η ομάδα παραπαίει το τελευταίο δίμηνο και τα νεύρα μας έχουν γίνει "κρόσσια" από τις επιλογές Αναστασίου, τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μεταγραφικούς στόχους της διοίκησης, στην καλύτερη περίπτωση προκαλούν απογοήτευση!!! 

Την ώρα που η ομάδα δείχνει αδύναμη να κερδίσει την συμμετοχή της στους προκριματικούς του Champions League, κάτι που σημαίνει λιγότερα έσοδα, ο σχεδιασμός που είχε αναγγελθεί από τη διοίκηση και είχε γίνει δεκτός με διθυραμβικά σχόλια από τους επαγγελματίες κολαούζους........ αφού  αναφερόταν στην απόκτηση  6 πρωτοκλασάτων και ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών, φαίνεται να ματαιώνεται.  

Ξανά-μανά με ελεύθερους και δανεικούς θα πορευτούμε......άλλοι θα είναι λίγο χειρότεροι από τους Μπούι-Μπερίσα-Μπούρμπο και άλλοι λίγο καλύτεροι. Μοναδική ελπίδα να προτείνει παίκτες ο Ρότσα από την Αργεντινή και αυτή η διοίκηση να μην επαναλάβει το λάθος των προηγούμενων διοικήσεων, που τον αγνόησαν. 

Ξέρω θα μου γράψετε ορισμένοι "και τι να κάνουμε βρε Άλεξ, δεν υπάρχουν λεφτά"...... και θα αναγκαστώ να σας απαντήσω "όποιος δεν έχει λεφτά να μην το παίζει ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού"...... και θα μπούμε για άλλη μία φορά στη συζήτηση αν φταίει ή δεν φταίει ο Αλαφούζος για τα χρέη των προηγούμενων, αν είναι ή δεν είναι σωτήρας που βρέθηκε τελευταία στιγμή και μας έσωσε από την Γ' Εθνική και δεν θα καταλήξουμε πουθενά. 

Δεν ξέρω κύριοι αν το έχετε καταλάβει, αλλά ο Αλαφούζος σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις, παρέλαβε χρέη 28 εκατομμύρια ευρώ, τρία χρόνια έχει το budget της ομάδας στα 5 εκατομμύρια ευρώ με τα γνωστά συνεπακόλουθα, έχει πωλήσει Καρνέζη, Φιγκερόα, Φουρλάνο, Μαυρία, Καπίνο, εισπράττοντας 7,5 εκατομμύρια ευρώ, έχει πάρει από τις δύο χρονιές που αγωνιστήκαμε στην Ευρώπη κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, έχει πάρει από τον κόσμο της ομάδας μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 7,5 εκατομμύρια ευρώ, έχει εκδώσει ομολογιακό δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα οι μετοχές της ομάδας να ανήκουν σε offshore εταιρεία, έχει εισπράξει άγνωστο ποσό (υπολογίζω κοντά στο 1 εκατομμύριο) από τις διπλές τιμές των εισιτηρίων, είχε εισπράξει επί τρία χρόνια ίσως και για τα δύο επόμενα τις χορηγίες από ΟΠΑΠ και NOVA........................ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ???

Σαφώς χρωστάει και θα χρωστάει........ για όσο καιρό χρειάζεται να κατέχει τις μετοχές του Παναθηναϊκού η offshore εταιρεία του. Το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος "οι μετοχές θα παραχωρηθούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, όταν θα έχει εξυγιανθεί πλήρως η ΠΑΕ"!!!

Πότε θα είναι αυτό? Μα όποτε το αποφασίσει ο ίδιος και σίγουρα όχι μέσα στο 2015 που έχουμε εκλογές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Θα δει αν ανανεώσει την θητεία των δικών του ανθρώπων για την επόμενη τριετία και αναλόγως θα πράξει. Πάντως χαλί δεν πρόκειται να στρώσει για όσους επιβουλεύονται την καρέκλα του........

Μέχρι τότε φίλαθλε του Παναθηναϊκού θα περιμένεις να ζήσεις την Ανάσταση του Συλλόγου με παίκτες από τα κάτω ράφια....... τα ονόματα θα αλλάζουν, η χαμηλή ποιότητα θα παραμένει. Σε καμιά βελτίωση δεν μπορείς να ελπίζεις, αντικαθιστώντας τον Μπούρμπο με τον ελεύθερο παίκτη της Μπρέντα ή τον Κουτρουμπή με τον αναπληρωματικό της Μάλμε  ή τον Μπερίσα με τον παλιό γνώριμο Βαγγέλη Μάντζιο !!! 

Επίσης δεν μπορείς να χάνεις παίκτες σε μια περίοδο που έχουν 30 συμμετοχές (Μαυρία, Αμπέϊντ) και να τους ξαναπαίρνεις την χρονιά που έχουν κάνει από 2 έως 8 συμμετοχές.

Επαναλαμβάνω, μοναδική ελπίδα για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού η ενεργοποίηση του Ρότσα..... μακάρι να βρει τον νέο Φαλκάο με 100.000 ευρώ, γιατί τόσα διαθέτει ο Αλαφούζος!!! 

ΥΓ1. Γελάει ο κόσμος με την επιμονή της διοίκησης του Ερασιτέχνη στο project ΠΑΝ,ΚΙ......Γελάει επίσης με την πρόθεσή της να διεκδικήσει χρήματα που είχε φροντίσει να συμπεριλάβει στα συμβόλαια που υπέγραφε η "τοξική" ΓΗΠΕΛ..... εκεί που θα μας έπαιρνε 240 εκατομμύρια ευρώ ο Βωβός, εκεί που ο Γερανός που βρίσκεται στον Βοτανικό έχει χρεώσει την ΠΑΕ με 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου, εκεί που είχαν δοθεί αποκλειστικά για μακέτες 10 εκατομμύρια ευρώ......... τώρα που ματαιώθηκε το έργο από τους "πράσινους" & "ροζουλί" Κορμοράνους, ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν ισχύει και μάλιστα δικαιούμαστε 26 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση από τον Δήμο Αθηναίων!!! 

ΥΓ2. Ο "σωτήρας" Αλαφούζος εκτός ότι πρέπει να είναι "υπερήφανος" για τις επιλογές των προσώπων που έκανε για το ΔΣ της ΠΑΕ (Ηρειώτης), θα πρέπει να σκεφτεί τι έκανε και κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια.......... να έχουν αποχωρήσει τα 15 από τα 20 Ιδρυτικά μέλη της Συμμαχίας!!!

ΥΓ3. Υπάρχει ένα πρόβλημα και δεν έχουν δημοσιευτεί οι ισολογισμοί των εταιρειών για το 2014.....μόλις αποκατασταθεί το σύστημα, θα γελάσουμε όπως και πέρυσι. 

ΥΓ4. Αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει και εμένα τον περίεργο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ, σταμάτησε να μας διαφωτίζει με τα κείμενά του στο OnSports? Και αν ναι γιατί? Δεν άντεχε το site να έχει δύο φίρμες τώρα που προστέθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης? 

Αλέξανδρος 
Top