Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Ενόψει των εκλογών του Ερασιτέχνη (21/6), η παρούσα διοίκηση προσκαλεί κάθε οικονομικά επιφανή Παναθηναϊκό να εκδηλώσει ενδιαφέρον και να αναλάβει την διοίκηση, υποσχόμενη πως θα σταθεί ανιδιοτελώς στο πλευρό του. 

Αυτό που δεν αναφέρεται στην πρόσκληση-ανακοίνωση, είναι ποια στάση θα πρέπει να έχει ο οικονομικά επιφανής Παναθηναϊκός στο γηπεδικό και αν είναι η βασική προϋπόθεση ώστε να γίνει αποδεκτός. Θα δέχονταν δηλαδή έναν ισχυρό οικονομικά Παναθηναϊκό, που δεν θα θεωρούσε μονόδρομο το "γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο", αλλά θα ψαχνόταν για τον Βοτανικό? 

Επίσης θα πρέπει να τον εγκρίνει ο κύριος Αλαφούζος, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα δεχτεί να υπογράψει ότι σύμβαση παραχώρησης της Λεωφόρου θα του "σερβίρει"? 

Μακάρι να μπορούσε να μας απαντήσει επίσημα κάποιος από την παρούσα διοίκηση. 


Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκός Α.Ο.:

"Πριν από δύο χρόνια περίπου, τον Ιούλιο του 2013 πήραμε μία πολύ δύσκολη και σημαντική απόφαση καταρτίζοντας το μοναδικό ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναικού.

Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία τα ερασιτεχνικά αθλήματα, πέρασαν στα χέρια της σημερινής διοίκησης, που αποτελείται κατά συντριπτική πλειοψηφία από μέλη της Θύρας 13. Δεν ήταν κάτι που το επιδιώκαμε. Ήταν πραγματικά μία λύση ανάγκης για να μην διαλυθεί ο Όμιλος, αφού τα τεράστια χρέη που είχαν αφήσει προηγούμενες διοικήσεις ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τον οποιονδήποτε να μπει μπροστά και να διοικήσει ένα χρεωκοπημένο ουσιαστικά σύλλογο. Σε αυτά τα δύο χρόνια πιστεύουμε ότι κάναμε πολλά και ουσιαστικά και μάλιστα με λίγους επώνυμους Παναθηναικούς στο πλευρό μας, τους οποίους και ευχαριστούμε πραγματικά. Μόνος οδηγός μας ήταν η αγάπη μας για το τριφύλλι και τίποτα άλλο. Τι έχουμε καταφέρει λοιπόν;

-Nα οργανώσουμε τον σύλλογο σε σύγχρονα πρότυπα

-Να ρυθμίσουμε και να εξοφλήσουμε ένα μεγάλο μέρος των οφειλών προς το Δημόσιο

-Να ξεκινήσουμε τη διαδικασία διακανονισμού των χρεών προς αθλητές, προμηθευτές και άλλα φυσικά πρόσωπα

-Να αναπτύξουμε και να αναδιοργανώσουμε (νέοι έφοροι και προπονητές) τα αγωνιστικά μας τμήματα και να ιδρύσουμε και νέα, χωρίς να δημιουργήσουμε νέα χρέη

-Να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας

-Να βελτιώσουμε τις ακαδημίες μας και να αυξήσουμε τα έσοδα μας από αυτές

-Να δημιουργήσουμε μικρές εμπορικές πράξεις (δημιουργία ειδών ένδυσης, εκμετάλλευση της εισόδου του Τάφου του Ινδού, οργάνωση εκδηλώσεων)

Στόχος είναι να γίνει ο Όμιλος όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομικά ανεξάρτητος για να μην στηρίζεται αποκλειστικά στην προσωπική οικονομική δυνατότητα της κάθε διοίκησης και κάποιων χορηγών.

Τα αποτελέσματα, όλων των προσπαθειών μας αυτά τα δύο χρόνια είναι παραπάνω από εμφανή και δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανείς. Κρίνουμε την προσπάθεια που κάναμε αυτόν τον καιρό σαν επιτυχημένη αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μας να παραμείνουμε διοίκηση. Γι'αυτό και καλούμε όποιον επιφανή Παναθηναικό επιθυμεί να αναλάβει τον Όμιλο να το κάνει στις ερχόμενες εκλογές στις 21 Ιουνίου, αρκεί φυσικά να θέλει και να μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τον Σύλλογο μας.

Εμείς, θα είμαστε δίπλα σε όποιον θέλει να το κάνει και θα τον βοηθήσουμε με όλη μας την καρδία αρκεί να θέλει να βοηθήσει πραγματικά τον Παναθηναικό μας. Μέχρι τις εκλογές θα υπάρξει νέα ανακοίνωση και ενημέρωση ώστε να είναι ενήμεροι όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας για το μέλλον του Ομίλου". 
Top