Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, αν ισχύει το ενδιαφέρον και η πρόταση για τον Εσιέν.......... και δεν είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό παιχνίδι της διοίκησης, ομολογώ πως "κάτι" φαίνεται να αλλάζει στον Παναθηναϊκό. 

Η διοίκηση Αλαφούζου πιθανότατα κατόπιν πιέσεως από τους αποδεδειγμένα Παναθηναϊκούς Φύσσα-Βόκολο, έχει αντιληφθεί πως η "περίοδος χάριτος" που της έδωσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, τελείωσε. 

Έτσι αποφάσισε να αφήσει μετά από 4 χρόνια λιτότητας τις δικαιολογίες περί "καμένης γης" που βρήκε (όχι πως δεν βρήκε από τους αλεξιπτωτιστές) και να παρουσιάσει στον κόσμο της ομάδας, ένα ρόστερ που θα τον "τραβήξει" στο γήπεδο. 

Βέβαια μη περιμένει κανείς σας πως ξαφνικά θα εκτοξευθεί το budget στα επίπεδα των χρόνων πριν την οικονομική καταστροφή, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται να βγαίνουμε "ζητιανιά" στο εξωτερικό για να μας δώσουν δανεικούς παίκτες επιπέδου Μπούι, Μπερίσα. 

Ήδη για τον Λουντ δόθηκαν χρήματα στην ομάδα του, το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί με τους Στάρντμπεργκ (στόπερ) και Χαμαλάινεν (μέσος) αν αποκτηθούν. Γενικά υπάρχει η διάθεση να δαπανηθούν χρήματα για μεταγραφές παικτών που με το καλημέρα θα έχουν θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει το μήνυμα από τον κόσμο...... ή παίρνεις Πρωτάθλημα ή τελειώνεις από τον Παναθηναϊκό, βρεθεί δεν βρεθεί επενδυτής. Οι εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που είναι τον Νοέμβρη παίζουν τον ρόλο τους, ασχέτως αν αυτή τη στιγμή και τότε θα έχει μόλις το 10-15% και θα εκπροσωπείται στο ΔΣ της ΠΑΕ με 2-3 άτομα. Για αυτό φέτος θα παίξει τα ρέστα του........μια κίνηση, που μόνο σε καλό μπορεί να βγει για τον Παναθηναϊκό μας. 

Στα του μπάσκετ τώρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα και να μην παραδώσει αμαχητί τα σκήπτρα στον Ολυμπιακό. Εκτός του Μάρτιν (φοργουρντ) που θα είναι μια αξιόλογη και αξιόπιστη προσθήκη, στο μυαλό του έχει και την απόκτηση ενός γκαρντ με επικρατέστερο τον Κούπερ (παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ)...... τέλος πρέπει να βρει προπονητή μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος και η επιλογή Βετούλα που γράφτηκε, δεν είναι κακή. 

ΥΓ. Άλλος ένας τελικός για τμήμα του Ερασιτέχνη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό......μακάρι τα παιδιά του πόλο να κάνουν την έκπληξη. 

Αλέξανδρος 
Top