Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρες...... με αφορμή τις μεταγραφές Καλτσά, Λοyντ ή την πιθανή Εσιέν και γενικότερα η κινητικότητα που παρουσιάζεται στα μεταγραφικά, στο μυαλό μου γυρίζουν μερικές σκέψεις. 

Μπορεί λοιπόν, να παίζει τα ρέστα του, μπορεί να κατάλαβαν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, μπορεί όμως και να έχει καλύτερη ενημέρωση περί στημένων. 

-Τα ρέστα του, γιατί οι εκλογές πλησιάζουν και απ ότι δείχνει το πράγμα η υπομονή των συμμάχων εξαντλήθηκε. 

-Τα λάθη τους, γιατί η παταγώδης αποτυχία στην Ευρώπη είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλά πολλά χρήματα κι ως γνωστόν αυτά είναι η κινητήριος δύναμη αλλά κι ο μοναδικός λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το ποδόσφαιρο, το κέρδος δηλαδή, άμεσο ή έμμεσο. 

-Η ενημέρωση, αλήθεια μπορεί να έχει? Μπορεί ναι μπορεί και όχι. 

Να θυμίσω όμως κάποιες δηλώσεις όχι και τόσο παλιές, είχε πει:

"Θα ζήσουμε μεγάλες αποκαλύψεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους επόμενους μήνες ή εβδομάδες! Θα βγουν πολλά άπλυτα στη φόρα! Θα υπάρξουν και δικαστικές εξελίξεις στο θέμα των στημένων αγώνων". (Μάιος 12 2014 Arena Fm 89,4 της Θεσσαλονίκης)

Λίγους μήνες αργότερα επανέρχεται λέγοντας:

"Έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις τα τελευταία 2-3 χρόνια για πιθανές παράνομες δραστηριότητες παραγόντων του ποδοσφαίρου. Σε πρώτο στάδιο υπάρχει μία δίωξη σε βάρος 16 ανθρώπων για κακουργήματα. Πιστεύω ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των κατηγορουμένων όταν ο ανακριτής κάνει τη δουλειά του.

Ο αθλητικός εισαγγελέας ο κ. Πετρόπουλος, με εγκαλεί συνέχεια να απολογηθώ όποτε εκφράσω μία άποψη, είτε από το Twitter, είτε δημοσίως όπως κάνω τώρα με σας, και στα θέματα των στημένων αγώνων, στους φακέλους που στέλνει η UEFA στην ΕΠΟ, για τα θέματα που εξετάζει τώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη - ευτυχώς που υπάρχει αυτή και λειτουργεί ακόμα - δεν κάνει τίποτα. Στην ίδια περίπτωση προ τριετίας, όταν ήταν ο κύριος Φάκος, είχαν τιμωρηθεί ομάδες, είχαν υποβιβαστεί ομάδες κτλ. Οι αθλητικοί δικαστές είχαν πάρει αμέσως τους φακέλους και τώρα δεν γίνεται τίποτα. 

Παρόλα αυτά, ένα από τα κομμάτια που λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα, είναι η Δικαιοσύνη. Υπάρχουν ικανοί Έλληνες δικαστές και αυτό έχει αποδειχθεί με πολλές αποφάσεις που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, οπότε νομίζω ότι η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει την έρευνα της και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Εγώ δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η κατάληξη της, όμως η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σοβαρή. 

Δεν είναι μόνο ελληνική, την καταγράφει και η Ιντερπόλ στο εβδομαδιαίο report της. Ξέρετε, δεν είναι μόνο για στημένους αγώνες. Στους 16 κατηγορούμενους υπάρχει και για ηθική αυτουργία σε έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στο φούρνο του κυρίου Κωνσταντινέα. Όλοι μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον αναφέρεται, αλλά δεν έχω άμεση πληροφόρηση για αυτό. Δεν μπορώ να σας το πω, όπως είπα τα προηγούμενα. Για να υπάρχει τέτοια κατηγορία, υπάρχει δεμένη υπόθεση για το ποιος έβαλε τη βόμβα και είναι ο φυσικός αυτουργός". (17 Δεκ. 2014 στον ραδιοφωνικό σταθμό "2mm", ο οποίος εκπέμπει για την ελληνική ομογένεια στην Αυστραλία)

Να προσθέσω εδώ, ότι ο Θωμαίδης, ο οποίος εργάζεται σε μέσω του Αλαφούζου, βγάζει συνέχεια απόρρητα έγγραφα. Πιθανολογώντας μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι αυτά που βγάζει είναι ένα μέρος αυτών που έχει στα χέρια του. Αυθαίρετο θα μου πείτε, μπορεί ναι μπορεί και όχι.

Στην άλλη πλευρά, στους ακατανόμαστους το κλίμα είναι περίεργο, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει προβληματισμό για να μην πω και φόβο, ειδικά μετά τις ποινές που επέβαλε ο εισαγγελέας.

Ξέρω ξέρω θα μου πείτε να κρατήσω μικρό καλάθι ή πως στην Ελλάδα πάντα την πληρώνει το μικρό ψάρι ή ότι οι μεγάλοι πάντα την γλυτώνουν......μαζί σας είμαι κι εγώ, τα ίδια πιστεύω. 

Τα όσα διαβάζεται πιο πάνω είναι απλή αναφορά που όμως, όπως και να χει προβληματίζουν ή μάλλον σε βάζουν σε σκέψεις. Καλές κακές θα δείξει.

Το θέμα όμως είναι ότι, για όποιο λόγο κι αν γίνονται οι γρήγορες κινήσεις αποφασίζοντας να ανεβάσουν το μπάτζετ (άσχετο από που βρέθηκαν τα χρήματα, μπορεί και η Puma να "βοήθησε") μόνο σε καλό θα μας βγει.

ΥΓ. Αν τελικώς γίνει του Εσιέν θα είναι μια τεράστια μεταγραφή, το μόνο που με προβληματίζει είναι η ελάχιστη συμμετοχή του στα τελευταία 2-3 χρόνια και το σοβαρότατο πρόβλημα των γόνατων του. Η τελευταία φορά που έπαιξε μπαλάρα ήταν στην Ρεαλ, όσο για τα γόνατα? δυο φορές ρήξη χιαστών.

Μακάρι λοιπόν να το έχει ξεπεράσει και εφόσον είναι υγιής, στα 32 του, μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο.

GT67 
Top