Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού , πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε μία μακρά ανακοίνωση με την οποία έκανε  αναγγελία  Γενικής Συνέλευσης, του Ομίλου για τις 21 Ιουνίου 2015.

Ο ορθόδοξος τρόπος αναφοράς σε Γεν. Συνέλευση είναι η δημοσίευση  της προκήρυξης.

Πάντως το θέμα μας δεν είναι αυτό, καθώς υπάρχουν παράγραφοι στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με άλλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η διαπίστωση αυτή ακολουθεί μόνο με μια  δεύτερη ή και μια τρίτη ανάγνωση: π.χ  ας δούμε αυτή την παράγραφο, της ανακοίνωσης που έχει ουσία και ας αφήσουμε την φλύαρη εισαγωγή

"Τα αποτελέσματα, όλων των προσπαθειών μας αυτά τα δύο χρόνια είναι παραπάνω από εμφανή και δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανείς. Κρίνουμε την προσπάθεια που κάναμε αυτόν τον καιρό σαν επιτυχημένη αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μας να παραμείνουμε διοίκηση. Γι’ αυτό και καλούμε όποιον επιφανή Παναθηναϊκό επιθυμεί να αναλάβει τον Όμιλο να το κάνει στις ερχόμενες εκλογές στις 21 Ιουνίου, αρκεί φυσικά να θέλει και να μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τον Σύλλογο μας".

Συμπεράσματα:

Α) Με μια θητεία λοιπόν καταπονήθηκαν.

Β) Είναι ανοιχτοί σε προτάσεις.

Γ) Επείγουσα η αναζήτηση χορηγών.

 Βεβαίως όλα είναι κατανοητά και ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβούν, καθώς  ήταν γνωστά από την στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων Διοίκησης του  Ερασιτέχνη από την υπεραισιόδοξη, συντριπτική πλειοψηφία και με περίσσιο θράσος,μελών, της  Θύρας 13.

Το δικό της ενδιαφέρον, έχει και η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης.

"Εμείς θα είμαστε δίπλα σε όποιον θέλει να το κάνει και θα τον βοηθήσουμε με όλη μας την καρδιά αρκεί να θέλει να βοηθήσει πραγματικά τον Παναθηναϊκό μας. Μέχρι τις εκλογές θα υπάρξει νέα ανακοίνωση και ενημέρωση ώστε να είναι ενήμεροι όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας  μας για το μέλλον του Ομίλου".

Βεβαίως το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής:

Αφού δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν εαυτούς πως θα βοηθήσουν τους τρίτους; Μόνο η καρδιά δεν είναι αρκετή.

- Και ακόμη. Γιατί οι ίδιοι όταν ανέλαβαν με απερίσκεπτη αισιοδοξία αποποιήθηκαν  κάθε συμπαράσταση τρίτων;

- Τέλος, γιατί μέχρι τελευταία στιγμή με απαράδεκτες εκφράσεις προπηλάκιζαν τους Παλαίμαχους Πρωταθλητές του Συλλόγου , αφού δεν είχαν οι ίδιοι ούτε αθλητικά ούτε διοικητικά προσόντα ;

Και εδώ έρχεται μια παράφραση στα θαυμάσια λόγια  του εκλεκτού συναδέλφου Δημοσιογράφου και φιλάθλου μας Γιάννη Πρετεντέρη από τα ‘’ ΤΑ ΝΕΑ ‘’  

"ΚΑΙ ΟΤΑΝ όλα αυτά κι όλοι αυτοί έχουν αποχωρήσει από το γνωστικό και οπτικό μας πεδίο, όταν έχουμε έλθει πάλι στα συγκαλά μας, όταν ο Παναθηναϊκός γίνει ξανά ο αγαπημένος σύλλογος που μας μεγάλωσε, τότε για ένα πράγμα θα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι".

Αυτό για το οποίο θα είμαστε τουλάχιστον υπερήφανοι και ήσυχοι είναι πως ο Σύλλογος με ηρεμία και κοινή προσπάθεια μπορεί να ξαναβρεί τον χαμένο δρόμο του.

Γιώργος Λιβέρης

Πηγή:palaimaxoipao1908.blogspot.gr 
Top