Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΚαλημέρα κύριοι, από πολύ νωρίς σας είχα πληροφορήσει πως ο Θανάσης Ντίνας, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου, έχει θέσει συγκεκριμένους όρους αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό.

Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόταν να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Super League (κάτι που ήθελε η ΠΑΕ) και θα διεκδικούσε είτε την ελευθερία του, είτε τη συμφωνία να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού. 

Όπως φαίνεται οι κύριοι Φύσσας-Βόκολος δεν κατάφεραν να βρουν κάποια αξιόλογη ομάδα του εξωτερικού ώστε να "μεταναστεύσει" ο Θανάσης και να παραμείνει "ιδιοκτησία" του Παναθηναϊκού και έτσι ο παίκτης μένει ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του....... που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα είναι ο Πλατανιάς. 

Δεν θέλω να μπω ΠΑΛΙ στην διαδικασία να απαριθμήσω τους παίκτες που διατηρήθηκαν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και είναι χειρότεροι του  Ντίνα......εξάλλου πλέον όλα έχουν δρομολογηθεί και δεν έχει καμιά σημασία.........απλά ελπίζω πως η αγωνιστική παρουσία του Ντίνα στην νέα του ομάδα, θα δικαιώσει τόσο εμένα που τον υπερασπίστηκα όλη τη χρονιά, όσο και το ταλέντο του, που για ανεξήγητους λόγους "θάφτηκε" επί Αναστασίου. 

Τουλάχιστον ας φροντίσουν οι διοικούντες να βάλουν αυστηρούς όρους στην ελευθέρας του και να μην δούμε το παίκτη μετά από 6 μήνες ή μια σαιζόν σε καμιά ΑΕΚ ή σε κάναν ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Το site λόγω Αυγούστου υπολειτουργεί, όταν όμως θα προκύπτουν θέματα προς συζήτηση θα δίνουμε το παρών. 


 
Top