Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, οι αγωνιστικές και διοικητικές παλινωδίες δεν μας αφήνουν ούτε "διακοπές" να κάνουμε και ας είμαστε καθηλωμένοι στα σπίτια μας λόγω της οικονομικής κατάστασης. 

Εκεί που αποφασίζεις να αφήσεις τον Αύγουστο να κυλήσει ήρεμα και να επικοινωνήσεις με τον κόσμο αποκλειστικά μετά τα αποτελέσματα των Ευρωπαϊκών αγώνων, σου σκάει ένας Αμπεϊντ, ένας Βοτανικός και τα δάχτυλά σου πάνε αυτόματα στο πληκτρολόγιο!!!

Αυτό που γίνεται μεταξύ Αμπέϊντ και Παναθηναϊκού, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη εμμονή ομάδας με παίκτη, σε σημείο που κατάντησε γραφικότητα. Χάθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του κόσμου και η μόνη επιλογή των Αναστασίου-Αλαφούζου είναι ο Αμπέϊντ, που πλέον έχει κλείσει χρόνο χωρίς να παίζει και δεν ενδιαφέρθηκε ΟΥΤΕ μια σοβαρή ομάδα (ούτε ασόβαρη εμφανίστηκε) να δώσει το υπέρογκο ποσό των 300-400.000 ευρώ στην Νιούκαστλ να τον αγοράσει!!!

Έτσι είναι φίλοι μου, στον Παναθηναϊκό των Αναστασίου-Αλαφούζου χωράνε αποκλειστικά παροπλισμένοι και τραυματίες. Γιατί αυτοί νιώθουν τόσο "υποχρεωμένοι" στους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν και τους έδωσαν μια ευκαιρία στην καριέρα τους, που δεν ενοχλούνται αν αργήσουν και 2-3 δόσεις του συμβολαίου τους......σε αντίθεση με τους υγιείς και σοβαρούς επαγγελματίες, που ζητάνε τα λεφτά τους στην ώρα τους και όταν δεν τα παίρνουν, σε αφήνουν να παίξεις με τον Κοτσόλη στο τέρμα!!! 

Αν υπάρχει έστω και ένας Παναθηναϊκός που να πιστεύει ειλικρινά και όχι να έχει κάνει την ευχή άποψη, πως μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα με τέτοιες προσθήκες παικτών, όταν ΟΛΟΙ οι ανταγωνιστές μας ψωνίζουν από το επάνω ράφι, να έρθει να βάλουμε στοίχημα τα σπίτια μας!!!! 

Και σαν να μην έφτανε το σοκ που υπέστη κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού λόγω της εκατοστής έβδομης φοράς που επιδιώκει η ομάδα μας συμφωνία με τον Αμπέϊντ, έρχεται η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό να μας τελειώσει καλοκαιρίατικα. 

Οι ίδιοι άνθρωποι που πρωτοστάτησαν στην ματαίωση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, υπό την πλήρη καθοδήγηση του εξαφανισμένου παρασημοφορημένου αλεξιπτωτιστή και με γνώμονα τα μικροσυμφέροντα τους που εξυπηρετούνται αποκλειστικά στη Λεωφόρο, βασιζόμενοι στην απόφαση (των εταίρων πρωτοστατούντων συριζαίων-οικολόγων) να γίνει ο χώρος που θα κτιζόταν το νέο σύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού "διαμετακομιστικό κέντρο μεταναστών", ζητούν την πλήρη κατάργηση του Νόμου περί διπλής Ανάπλασης.   

Θέλανε τα "παιδιά" νέο και σύγχρονο γήπεδο, αλλά αφού η "κακή" κυβέρνηση (που στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους) θα στεγάσει εκεί τους μετανάστες, είναι μια ευκαιρία να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση, 

Τι  διάολο ζητάτε ορισμένοι που ασπάζεστε τις θέσεις μου σχετικά με το γηπεδικό.......να κάνουμε κάποια στιγμή σύγχρονο γήπεδο, που θα αποφέρει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έσοδα ετησίως και να χάσουμε την καύλα να τερματίζουμε 37 βαθμούς πίσω από τον γαύρο? 

Την καύλα να χάνουμε από τις Εστορίλ, Μάρφιμπορ, Οντένσε, Μακάμπι? Την καύλα να βλέπουμε να φοράνε την πράσινη φανέλα παίκτες επιπέδου Εσπάρθα, Φορναρόλι, Καζιγιάμα, Κάϊπερ? Την καύλα να ζητάμε προεξόφληση εσόδων για να πληρώσουμε ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια? Την καύλα να απέχει το γήπεδο μόλις 50 μέτρα από τον σύνδεσμο που τις ημέρες των αγώνων "ξεπουλάμε"

Όχι κύριοι, ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.....έτσι και αλλιώς οι χειροκροτητές αυτής της ζοφερής κατάστασης και ομηρίας που βιώνει ο Παναθηναϊκός στα χέρια τυχάρπαστων παραγόντων, δεν είναι πάνω από 5-6.000 άτομα για να έχουν απαίτηση για μεγαλύτερο γήπεδο......μια χαρά είναι αυτό της Λεωφόρου. Άστε που τις ημέρες που δεν γίνονται αγώνες, μετατρέπεται σε σινεμά..... με πίτσες, μπύρες και projector να παρακολουθούμε τις μεγαλειώδεις ευρωπαϊκές εμφανίσεις της ομάδας μας υπό την καθοδήγηση των "απελευθερωτών"!!! 

Δεν ξέρω αν έμειναν οι κορμοράνοι ή έφυγαν κι αυτοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι στη χαβούζα της Αθήνας, εκεί που θα μπορούσε να υπάρχει ζωή και ανάπτυξη, πολύ σύντομα θα δείτε τι θα υπάρχει.

Η ανάπτυξη ήρθε…

ΥΓ. Ευτυχώς το παραμύθι με τον Ντιοπ κράτησε λίγο.......

Αλέξανδρος


 
Top