Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, για άλλη μια φορά μέσα στην τελευταία τετραετία, είμαστε αναγκασμένοι να αναλύσουμε τα αίτια ενός οδυνηρού αποκλεισμού. 

Σίγουρα και ευτυχώς, παρά τον αποκλεισμό δεν θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλλους σαν αυτές που οι παλιότεροι ζήσαμε μετά από προκρίσεις. Ποιος ξεχνά την Πάτρα?

Κανείς δεν θα πάει στη Λεωφόρο με σκοπό να χτυπήσει και να κυνηγήσει τον προπονητή και τον μεγαλομέτοχο. Καμιά ομάδα φιλάθλων δεν θα σπεύσει στο Απήλιον για να συνετίσει τους ποδοσφαιριστές. Σε καμιά πόλη της Ελλάδας και σε κανένα γήπεδο της Ευρώπης δεν θα αναρτηθούν πανό με κατάρες για τον ιδιοκτήτη. Κανείς δεν θα βάλει φωτιά στο διαρκείας του, απογοητευμένος και οργισμένος από την απώλεια του Ευρωπαϊκού DNA μας.


Όλα θα κυλήσουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Θα αναθεματίσουμε την τύχη μας, θα θέσουμε νέους αγωνιστικούς στόχους, θα βγει ιατρικό ανακοινωθέν πως ο Εσσιέν είναι πανέτοιμος, θα εξαγγείλουμε έργα σε Λεωφόρο και Απήλιον, θα ανακοινώσουμε την έναρξη της Green Tv........άντε να βρούμε και ένα εξιλαστήριο θύμα να του φορτώσουμε τον αποκλεισμό και όλα θα ξεχαστούν!!!! 

Θα ξεχαστούν από αυτούς που κάνουν κουμάντο. Από αυτούς που η στήριξη στον Παναθηναϊκό έγινε επάγγελμα. Από αυτούς που δεν είχαν την τύχη να πανηγυρίσουν μεγάλες Ευρωπαϊκές προκρίσεις. Από αυτούς που οι Ευρωπαϊκές διακρίσεις δεν έλεγαν τίποτα, από τη στιγμή που δεν κατακτούσαμε το Πρωτάθλημα. Από αυτούς που το προσωπικό συμφέρον είναι υπεράνω του Συλλόγου.

Από εμάς όμως, τους "άλλους".....τους απλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, δεν θα ξεχαστεί το 3-0 και ο αποκλεισμός. Δεν θα κλείσουμε για άλλη μια φορά στόματα και μάτια, αποδεχόμενοι τη μοίρα που επιφύλαξαν για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο Εξωτερικό, ένα τσούρμο ιδιοτελών ανθρώπων. 

Θα ζητήσουμε εξηγήσεις για την σμίκρυνση του Συλλόγου. Θα ζητήσουμε εξηγήσεις για τις μεταγραφές που δεν βοήθησαν. Θα ζητήσουμε εξηγήσεις για την απομάκρυνση παικτών που μπορούσαν να βοηθήσουν. Θα ζητήσουμε εξηγήσεις για την στήριξη σε έναν προπονητή που αποδεικνύεται σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι "λίγος". 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όπως φαίνεται, η ομάδα θα "φορμαριστεί" στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής σαιζόν. Τότε που όλα έχουν κριθεί και ο μοναδικός εφικτός στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στα play off. Τότε που έχει χαθεί η ευκαιρία να μπουν πολλά χρήματα στα ταμεία, προσφέροντάς τα την ίδια ώρα στον αιώνιο αντίπαλο, που θα σηματοδοτήσουν το τέλος της λιτότητας. 

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στην ομάδα μας. Γνωρίζουμε όλοι πως όλα τα "λεφτά" είναι η καλή εκκίνηση και όμως επιμένουμε στον καλό τερματισμό. Όλοι καταλαβαίνουν την αποτυχία (το είπε και ο Ζέκα άλλωστε "κουραστήκαμε να αποτυγχάνουμε"), εκτός της διοίκησης και του προπονητή. Ατάραχοι απολαμβάνουν ως άλλοι Νέρωνες την πυρπόληση του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός κύριοι σύμφωνα με τον προπονητή του....... δεν χρειάζεται προπονητή, αλλά ψυχολόγο!!!!

Αφού στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε επειδή το θέλαμε περισσότερο και στο δεύτερο παιχνίδι αποκλειστήκαμε γιατί δεν το θέλαμε όσο οι Βέλγοι, να τον απολύσουμε και να βρούμε έναν καλό ψυχολόγο να πείθει τους ποδοσφαιριστές μας να ΘΕΛΟΥΝ πάντα περισσότερο από τους αντιπάλους την νίκη, την διάκριση, την επιτυχία!!!

Κύριοι, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται restart.....δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει σε διοικητικό επίπεδο, έτσι αυτό που απομένει μπας και αλλάξει η μοίρα μας, είναι το σοκ που προκαλεί η απόλυση του προπονητή. 

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι ο κύριος υπεύθυνος της ήττας, γιατί για άλλη μία χρονιά παρουσίασε την ομάδα στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της, κατώτερη του ονόματός της και της ιστορίας της. Οι μεταγραφές που δεν αγωνίστηκαν στα παιχνίδια με Μπριζ ή αγωνίστηκαν και ήταν για γέλια είναι κατόπιν δικής του εισήγησης, όπως και οι παίκτες που έφυγαν ή δεν πήραν ευκαιρίες. 

Αν πραγματικά η διοίκηση θέλει να κάνει φέτος το παραπάνω βήμα.......ας ξεκινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασης του. 

ΥΓ. Δάκρυσα από συγκίνηση διαβάζοντας αρνητική κριτική για Αλαφούζο και Αναστασίου, στα έντυπα Γιαννακόπουλου....... μου θύμισαν την εποχή που φωνάζαμε για τον Φερεϊρα και αυτοί έγραφαν "κάτω τα χέρια από τον Ζεσουάλδο" και μετά το 5ο συνεχόμενο στραβοπάτημα απαιτούσαν να τον στείλουν σπίτι του!!! 

Αλέξανδρος


 
Top