Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, τελευταία ημέρα εχτές των μεταγραφών και η διοίκηση Αλαφούζου όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει μια ακόμα προσθήκη (π.χ. Μαυρία), αλλά τις ξέμειναν και παίκτες (Μέντες) που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και κοστίζουν ακριβά στον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό, μετά την απώλεια των εσόδων από την Ευρώπη. 

Επέλεξε επίσης σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, να αρνηθεί πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ από την Πορτογαλία για τον Μπεργκ (κάποιοι γράφουν και για πρόταση της Μαρσέϊγ) και 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Γκενκ για τον Καρέλη. Να με συγχωρέσετε, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω καμιά από τις δύο προτάσεις (ειδικά αυτή των 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπεργκ).

Περισσότερο μου μοιάζει ως άλλη μία επικοινωνιακή προσπάθεια της διοίκησης, να πείσει τους πικραμένους φιλάθλους της ομάδας, πως ο στόχος της κατάκτησης του Πρωταθλήματος είναι εφικτός (όχι πως δεν είναι υπό προϋποθέσεις) και παρά τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε ο εξευτελιστικός αποκλεισμός, δεν προχωρά στην αποδυνάμωση της ομάδας, πουλώντας ότι καλύτερο έχει. 

Όπως και να έχει όμως (έγιναν δεν έγιναν προτάσεις αυτού του ύψους), σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι που οι δύο ποδοσφαιριστές συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό μας και ελπίζουμε μετά την προσθήκη του Αμπεϊντ και την ενσωμάτωση των τραυματιών Εσιέν, Τελάντερ, Λουντ, θα παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα.

Αν μάλιστα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας, τις κρίσεις του Γιώργου Σουρλή (προπονητής Αιγάλεω) για τους Εσιέν, Τελάντερ, που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του, έχουμε λόγους να αισιοδοξούμε. 

Είπε για Εσιέν: "Του λείπουν αγώνες. Τώρα που θα παίζει σταδιακά θα βρει τον ρυθμό του. Τι να πεις για τον Εσιέν; Ξέρουν όλοι την αξία του και τις ικανότητες του. Παίζει κάθετο ποδόσφαιρο που λείπει από τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Σε έναν μήνα θα πετάει. Έπαιξε κοντά στα 70 λεπτά και είχε πολλά τρεξίματα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δημιούργησε γρήγορα φάσεις και ήταν μέσα σε όλες τις υπόλοιπες. Βλέπει γήπεδο και μοιράζει… ευκαιρίες. Του λείπουν μόνο παιχνίδια". 

Είπε για Τελάντερ: "Δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό για να πεις ότι είχε και ιδιαίτερη δουλειά. Ο τρόπος παιχνιδιού του πάντως ήταν εξαιρετικός. Έχει δυνατό κορμί και κάνει γρήγορες μεταβιβάσεις. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπαίνει με σιγουριά σε κάθε φάση. Βγαίνει σχεδόν πάντα νικητής σε κάθε μονομαχία. Θα δώσει πολλές λύσεις στην άμυνα του Παναθηναϊκού".

Ίδωμεν...... Η αλήθεια είναι πως τις πραγματικές δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού θα τις δούμε σε ένα μήνα από σήμερα. Εγκληματικό, αν σκεφτούμε πως η Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας και τα έσοδά της κρίνονται στις αρχές Αυγούστου, αλλά τώρα δεν μπορούμε να το αλλάξουμε....... αφού δεν αλλάξαμε έναν προπονητή που επί τρία χρόνια, έχει την ομάδα στοιχειωδώς έτοιμη τον Οκτώβρη και πετάει τον Μάρτη. 

ΥΓ1. Την δήθεν πρόταση των 2 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε ο Σαββίδης με εντολή Μαρινάκη για την απόκτηση του Μπεργκ (σύμφωνα με την εφημερίδα Αθλητική Ημέρα), δεν θα την σχολιάσω καν. Όσο χρόνο και αν έχω στη διάθεσή μου, δεν ασχολούμαι με μαλακίες. 

ΥΓ2. «Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα περί επιστροφής μου στον Παναθηναϊκό. Ουδέποτε είχα ή έχω τέτοια πρόθεση. Στηρίζω με κάθε τρόπο τη μεγάλη προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου»....δήλωσε ο Νίκος Πατέρας και πλημμύρισε η Λεωφόρος Αλεξάνδρας από τα κλάματα των υποστηρικτών του. 

Η επόμενη είδηση της Αθλητικής Ημέρας, προκειμένου να επιβιώσει αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα είναι η επανάκαμψη του Αντρέα Βγενόπουλου.....αυτός σίγουρα δεν θα τους διαψεύσει. Που θα βρει άλλη ευκαιρία να βγει από την αφάνεια?

ΥΓ3. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Γκαμπάλα, φίλαθλοι πλησίασαν με άγριες διαθέσεις τον Αναστασίου και του φώναζαν "Κατέστρεψες τον Γιάννη Αλαφούζο, σαμποτάρισες την μεγάλη προσπάθειά του. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ".........σήμερα και πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μαθαίνουν πως ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε να παραιτηθεί και ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που τον απέτρεψε, αφού επί ώρα του ανέλυε πόσο καλός προπονητής είναι και πόσο τον πιστεύει. Στην επόμενη ξεφτίλα λοιπόν, να ξέρετε ποιον θα κράξετε. Τον Γιάννη που αυτοσαμποτάρεται.

Αλέξανδρος 
Top