Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, εχτές μέσω του Greenmood ενημερωθήκατε για την έναρξη λειτουργίας της Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ" και ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις θετικές κρίσεις σας.

Οφείλω όμως να ξεκαθαρίσω 2-3 πράγματα, για να αποφύγουμε την ταύτιση του Greenmood και της Λέσχης.

Τα κείμενα που αναρτώνται στο Greenmood εκφράζουν αποκλειστικά εμένα και τους 3-4 φίλους που φιλοξενώ στο site τις απόψεις τους, ενώ οι ανακοινώσεις και δράσεις της Λέσχης εκφράζουν την κοινή συνισταμένη των 23ων Ιδρυτικών μελών της (προς το παρόν), που προέρχονται μετά από συνεννόηση και δημοκρατικές διαδικασίες. 

Όπως γνωρίζουν όσοι είναι ήδη μέλη αυτής της προσπάθειας, η παραμικρή ανακοίνωση η δράση για να υλοποιηθεί, πρέπει να έχει την συγκατάθεση της πλειοψηφίας των μελών. Και δεν εννοώ την πλειοψηφία ανάμεσα στα μέλη της 7μελούς διοίκησης, αλλά όλων των μελών.....ακόμα και αυτών που εγγράφηκαν εχτές.

Μπορεί να ανέλαβα την πρωτοβουλία να "ενεργοποιήσω" φίλους Παναθηναϊκούς από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να δημιουργηθεί μια μικρή κοινωνία υγιών φιλάθλων, που θα εκφράζει με σεβασμό και συντεταγμένα τις απόψεις της σχετικά με τον Σύλλογο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει πως υιοθετούν τις δικές μου....ούτε καν πως συμφωνούν. Οι δικές μου προτάσεις, έχουν την ίδια ισχύ και τίθενται σε ψηφοφορία, όπως και κάθε άλλου μέλους.

Για αυτό άλλωστε το Greenmood, θα συνεχίσει να υπάρχει....... να σχολιάζει την επικαιρότητα, να ψάχνει την αλήθεια, να μην χαρίζεται σε κανέναν, να εκφράζει τις σκέψεις που δεν χρειάζονται έγκριση από κανέναν. Εννοείται πως κάθε ανακοίνωση ή δράση της Λέσχης, ακόμα και αν διαφωνώ μαζί της, θα δημοσιεύεται στο Greenmood. 

Η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ", φιλοδοξεί να ενώσει δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες Παναθηναϊκούς, που η αγάπη τους για τον Σύλλογο υπερβαίνει τις όποιες προσωπικές απόψεις, για τα σοβαρά και άλυτα θέματα, που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό μας.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, είναι χρήσιμοι οι πάντες. Είτε π.χ. πιστεύουν πως πρέπει να ανακατασκευαστεί η Λεωφόρος, είτε πως πρέπει να υλοποιηθεί το project της Διπλής Ανάπλασης.

Με λίγα λόγια (τα πολλά θα τα βρείτε στην Ιδρυτική διακήρυξη της Λέσχης), η Λέσχη δεν έχει καμιά πρόθεση να γίνει άλλο ένα στρατόπεδο, αλλά το μοναδικό στρατόπεδο με Παναθηναϊκούς όλων των απόψεων, που θα κουβεντιάζουν τα πάντα και στο τέλος θα ασπάζονται την άποψη της πλειοψηφίας!!!

Όσο διαφορετικές απόψεις και να έχουμε, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ως Παναθηναϊκοί να συζητούμε, να διαφωνούμε αρχικώς και να καταλήγουμε τελικώς, σε ότι βοηθάει τον Σύλλογο να επιστρέψει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Είναι υποχρέωση πλέον ΟΛΩΝ των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΏΝ, να παραμερίσουν όσα τους "χωρίζουν" και να επικεντρωθούν σε αυτά που τους ενώνουν......στο εξής ένα: ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!

Παραμερίστε τα συμφέροντα των ολίγων και ελάτε να ξαναγίνουμε οι Παναθηναϊκοί των παιδικών μας χρόνων....... τότε που το ζητούμενο ήταν ο Σύλλογος και όχι τα πρόσωπα που τον διοικούν!!! 

Αλέξανδρος 
Top