Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Αγαπητοί φίλοι, για να έχουν αρχίσει να "σκάνε" μύτη τα γιουσουφάκια του Αλαφούζου και οι θιασώτες της αγωνιστικής και οικονομικής καταστροφής του Παναθηναϊκού μας στο site, με αποκλειστικό σκοπό να με βρίσουν για την πρωτοβουλία μου να δημιουργηθεί η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ", πάει να πει πως πάμε καλά!!! 

Με κάποιο τρόπο ενημερώθηκαν για τα απτά δείγματα στήριξης της πλειοψηφίας του κόσμου του Παναθηναϊκού σε αυτή την προσπάθεια και τρομοκρατήθηκαν. 

Ο κόσμος που μαζικά σπεύδει να αγκαλιάσει την Λέσχη, ελπίζοντας πως συντεταγμένα και νόμιμα θα ταράξουμε τα βαλτόνερα, που εντέχνως δημιούργησαν πουλημένοι παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες οπαδοί, τους προκαλεί πανικό. 

Δεν είναι το θέμα πως μας φοβούνται γιατί είμαστε μάγκες, εξάλλου δεν είναι στις προθέσεις μας να δώσουμε κάποιο "ραντεβού", να μετρήσουμε ποιοι την έχουν μεγαλύτερη (Την Παναθηναϊκοφροσύνη) ...... την σύγκριση λειτουργίας της Λέσχης με αυτές που διαχειρίστηκαν όλοι αυτοί, φοβούνται. 

Φοβούνται μη τυχόν και ξυπνήσουν τα πρόβατα που αρμέγουν, ζητώντας διαφανείς διαδικασίες και έλεγχο που πάει το κάθε ευρώ που τους δίνουν, όπως ακριβώς κάνουμε και θα κάνουμε στον αιώνα τον άπαντα, εμείς.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί σήμερα να καταλάβει τι παίχτηκε εις βάρος του, από την πρώτη ημέρα εμφάνισης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Μπορεί πλέον να κατανοήσει, πως θα έπρεπε να έχει λειτουργήσει προκειμένου να μη δημιουργήσει σκιές. 

Ο τρόπος λειτουργίας της δικής μας Λέσχης, ανεξαρτήτως αν μιλάμε για λιγότερα μέλη και χρήματα, (που 20 ευρώ και που 170 ευρώ το 2013 και 50 ευρώ σήμερα) είναι αυτός που αφαιρεί από τον οποιονδήποτε το δικαίωμα να σκεφτεί κάτι αρνητικό, όσο στημένος προβοκάτορας και αν είναι (σαν αυτούς που έσπευσαν να πετάξουν λάσπη). 

Η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ" δημιουργήθηκε από 27 μέλη, 27 ρομαντικούς Παναθηναϊκούς. Αυτά τα μέλη από το υστέρημά τους, πλήρωσαν μέχρι τελευταίο ευρώ τα έξοδα που απαιτούνταν για να κινήσουν τις διαδικασίες. 

Αυτά τα 27 μέλη, δεν είπαν στον δικηγόρο, στον web designer, στον λογιστή, στον κατασκευαστή σφραγίδων, στον βιβλιοπώλη, "ΓΡΑΨΤΑ" και θα σε πληρώσουμε όταν τα μέλη που θα εγγραφούν. "σκάσουν" την συνδρομή των 170 ευρώ. 

Αυτά τα 27 μέλη, δεν προσέλαβαν υπαλλήλους δίνοντάς τους παχυλούς μισθούς χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, από αυτούς που θα κληθούν να τους πληρώσουν. 

Αυτά τα 27 μέλη, δεν αποφάσισαν χωρίς κανέναν υποτυπώδη μειοδοτικό διαγωνισμό, να αναθέσουν στους "κολλητούς" την διαφημιστική προβολή του εγχειρήματος, που κόστισε όσο ένας Μπεργκ, φορτώνοντας την ομάδα προκειμένου τυπικά να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα με 5 Καζιγιάμες, με αποτέλεσμα να καταλήξει 6η και με 37 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. 

Αυτά τα 27 μέλη, δεν νοίκιασαν γραφεία, δεν αγόρασαν έπιπλα, δεν ενοικίασαν αίθουσες προκειμένου να παρουσιάσουν το εγχείρημα, χρεώνοντας αναδρομικά τα απλά μέλη. 

Αυτά τα 27 μέλη, δεν παρουσίασαν χρήματα που "απαγορεύεται" να ξέρουν τα μέλη από ποιον προέρχονται. Σε ποιον τελικώς έχουμε την "υποχρέωση" και αύριο μπορεί να ζητήσει ανταλλάγματα? 

Αυτά τα 27 μέλη, δεν διαδραμάτισαν κανέναν ρόλο στην σμίκρυνση του Συλλόγου, δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα διεκδικήσουν να έχουν σχέσεις με παράγοντες ή δημοσιογράφους, επισκεπτόμενοι τα κότερα ή τις εφημερίδες τους.  

Αυτά τα 27 μέλη, δεν διοίκησαν, δεν επέλεξαν διοικήσεις και κυρίως δεν παρέλαβαν τον Παναθηναϊκό Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τον κατάντησαν θύμα των Οντένσε, Εστορίλ, Μάριμπορ, Μακάμπι και Γκαμπάλα.

Αυτά τα 27 μέλη, δεν προχώρησαν και δεν θα προχωρήσουν σε καμιά ενέργεια υπολογίζοντας στις συνδρομές των νέων μελών. Για να βγει έστω και ένα ευρώ από το ταμείο της Λέσχης, θα πρέπει νωρίτερα να έχουν ενημερωθεί τα μέλη, να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους και αν η πλειοψηφία κρίνει πως πρέπει να βγει το ευρώ, τότε η διοίκηση θα προχωρά στην χρησιμοποίησή του.

Επίσης, το κάθε μέλος της Λέσχης............. έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να καταθέτει την δική του οικονομική προσφορά, για την όποια αγορά ή δράση έχει αποφασίσει να προβεί η Λέσχη. 

Σε αυτή τη Λέσχη κύριοι, δεν ψηφίζεται ή διορίζεται ένα συμβούλιο για τρία χρόνια και αποφασίζει και διατάζει χωρίς κανέναν έλεγχο........... Χωρίς ποτέ να ρωτήσει τα μέλη που συμβάλλουν οικονομικά με την συνδρομή τους και ηθικά με την συμμετοχή τους.

Σε αυτή τη Λέσχη τα μέλη της συμμετέχουν για να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ και όχι να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. 


Σε αυτή τη Λέσχη τα μέλη της δεν ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΙΩΠΗΡΑ, αλλά ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΦΩΝΑΧΤΑ!!!  

Προσκαλώ λοιπόν τον κάθε φίλο του Παναθηναϊκού που επιθυμεί να βοηθήσει τον Σύλλογο αυτές τις δύσκολες ώρες, ανεξαρτήτως αν διαφωνεί σε 100 ζητήματα μαζί μου, να γίνει μέλος της Λέσχης και να καταθέτει ελεύθερα και δημοκρατικά τις απόψεις του. Του υπόσχομαι προσωπικώς, πως κάθε πρόταση που θα συγκεντρώνει την υποστήριξη της πλειοψηφίας των μελών, θα υλοποιείται στο ακέραιο. 

Μετά από όλες αυτές τις διευκρινίσεις σχετικά με την λειτουργία της Λέσχης μας και τις συγκρίσεις με αυτές που διαχειρίζεστε ή υποστηρίζετε εσείς...... που με θράσος έχετε τα μούτρα να έρχεστε να μας κρίνετε.......ελπίζω να κατανοείτε πως ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί σας.

Και μη με τσιτώνεται και πολύ, γιατί την επόμενη φορά δεν θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τα πεπραγμένα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θα επεκταθώ και στο πάρτι που έχει στηθεί εδώ και χρόνια, στα μικρότερα "μαγαζιά". 

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πέθανε........ απλά κοιμήθηκε για μεγάλο διάστημα λόγω της αισχρής προπαγάνδας που τον ποτίσατε.......και τώρα ήρθε η ώρα να ξυπνήσει!!!!  

*** Οι παραπάνω απόψεις είναι προσωπικές και όχι της Λέσχης, για αυτό φιλοξενούνται στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ site και όχι σε αυτό της Λέσχης.

Για τα 9 εκατομμύρια ευρώ που έχει ήδη βάλει ο Αλαφούζος από την τσέπη του, τα οποία θα γίνουν 19 αν ολοκληρωθεί η ΑΜΚ των 10 εκατομμυρίων ευρώ, δεν μπορώ παρά να γελάσω.....και θα σας εξηγήσω σε άλλο κείμενο το λόγο. 

Αλέξανδρος
 
Top