Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, ευρισκόμενοι μόλις δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το σύνολο των Παναθηναϊκών (με εμένα πρώτο), ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο πλην του παιχνιδιού. 

Σίγουρα η ευθύνη δεν βαραίνει εμάς τους φιλάθλους.........εμείς χορεύουμε στον ρυθμό της Παναθηναϊκής επικαιρότητας που επιλέγει η διοίκηση και διοχετεύει εντέχνως στον κόσμο, μέσω των ελεγχόμενων ή διαπλεκόμενων εφημερίδων και sites.

Δεν αποφάσισα εγώ να ξεκινήσω συζήτηση για το πόσα λεφτά έχει βάλει ή θα βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος. Στο δικό του site αναδημοσιεύτηκε "αθώο και αυθόρμητο" άρθρο, που υποστήριζε πως με την λήξη της ΑΜΚ που προκηρύχτηκε, θα έχει εισφέρει στα ταμεία της ΠΑΕ 19 εκατομμύρια ευρώ. Αυτοί ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη!!! 

Αφού σχολιάσαμε το "αθώο και αυθόρμητο" άρθρο του κυρίου Γουλή, ελπίζοντας πως μέσα από την ανταλλαγή απόψεων στη φόρμα σχολίων, βοηθήσαμε τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά του, ας επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο.

Από την ημέρα της κλήρωσης των αγωνιστικών του Πρωταθλήματος, κοινή πεποίθηση όλων των Παναθηναϊκών που πίστεψαν τις δηλώσεις της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, πως αδιαπραγμάτευτος φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, θέσαμε ως αρχικό και εφικτό στόχο, τις 7 νίκες στις πρώτες 7 αγωνιστικές. 

Παρότι μεσολάβησε ο ατιμωτικός αποκλεισμός από την άσημη Γκαμπάλα χωρίς να κάνουμε νίκη και οι μέτριες εμφανίσεις στα παιχνίδια με Μπριζ και Παναιτωλικό, ο στόχος του 7 στα 7 παραμένει και μάλιστα έχοντας "απαλλαγεί" οριστικά και αμετάκλητα, από τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία αποτυχίας.  

Έξι μόλις παιχνίδια έχει δώσει η ομάδα μας και όμως μετράει ήδη 5 τραυματισμούς παικτών που έπαιξαν σε αυτά (Νίνη, Βέμερ, Λουντ, Σάντσεθ και Κλωναρίδη). Αν προσθέσουμε και τους Εσιέν, Θελάντερ που ήρθαν τραυματισμένοι και μέχρι σήμερα τους έχει δει αποκλειστικά το αποθεραπευτήριο και ο προπονητής του Αιγάλεω, φτάνουμε στις 7 απουσίες, 

Αν αυτοί οι τραυματισμοί, δεν είναι από μόνοι τους λόγος μομφής και αυστηρής κριτικής, σχετικά με την δουλειά που γίνεται στο Απήλον και για αυτούς που εισηγήθηκαν και πραγματοποίησαν τις μεταγραφές, δεν ξέρω τι θα μπορεί να είναι. Να μείνουμε με 11 αναπληρωματικούς και να φάμε τέσσερα? 

Με δεδομένες τις απουσίες ποδοσφαιριστών, που προορίζονταν ή ήταν στα πρώτα 6 παιχνίδια βασικότατοι, είναι ευχής έργο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην παρούσα φάση τον Πανιώνιο και όχι κάποιον από τους άμεσους ανταγωνιστές μας, στο δρόμο για διάκριση. 

Δεν χρειάζονται οι Εσιέν και Σάντσεθ για να κερδίσεις τον Πανιώνιο και αν τυχόν προκύψει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, να δέσουν όλοι μια πέτρα από το λαιμό τους και να σιάξουν προς Πειραιά μεριά να πνιγούν. 

Οπότε.......κουτσά-στραβά η αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας απέναντι στον αδύναμο Πανιώνιο, θα στεφθεί με επιτυχία. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο με τον Λεβαδειακό. 

Όμως........με τον Ζέκα να λείπει από τον νευραλγικό χώρο του κέντρου και να μετατοπίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας (δεν κάνει ο Μαρινάκης στον κύριο Αναστασίου), τον Κουτρουμπή ξανά δίπλα στον Ταυλαρίδη, τον Ατζαγκούν δίπλα στον Λαγό και πιθανότατα με τον Πέτριτς δεκάρι, δεν πας πουθενά!!!

Αλέξανδρος


 
Top