Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΚαλησπέρα κύριοι, άλλη μία σπουδαία εμφάνιση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου για τον Παναθηναϊκό μας, αλλά το λάθος του Στιλ και η ατυχία (δοκάρι Ζέκα!!!), του στέρησαν την δυνατότητα να πάρει έστω τον έναν βαθμό απέναντι στον ανυπέρβλητο Πανιώνιο των Μπακασέτα, Κόρμπου και Σιώπη!!! 

Αυτή η ήττα -σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου- θα υπολογιστεί στο τέλος του πρωταθλήματος και θα κριθεί αν μας έκανε "ζημιά" ή όχι..........δηλαδή αν χάσουμε το Πρωτάθλημα για 3 βαθμούς, θα μας έχει στοιχίσει, αν όχι.....όλα καλά και ωραία. 

Έτσι προς το παρόν η ζημιά περιορίζεται στο γεγονός, ότι δεν θα καταφέρουμε να επαναλάβουμε το κατόρθωμα του 1964, τότε που πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα.....και έτσι δεν θα γραφτούν με χρυσά γράμματα τα ονόματα των Αλαφούζου-Αναστασίου, στο βιβλίο της ιστορίας του Συλλόγου. Και όλα αυτά από ένα δοκάρι!!!

Κανείς δεν θα θυμάται την σημερινή σπουδαία εμφάνιση της ομάδας και ειδικά των Αμπέϊντ, Πέτριτς, Πράνιτς. Κανείς δεν θα θυμάται πως ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 1-0, χωρίς να μας κάνει μία φάση, αλλά λόγω του λάθους του Στιλ. Κανείς δεν θα θυμάται τις πολλές χαμένες ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι, με κορυφαία αυτή του δοκαριού του Ζέκα.... 

Δυστυχώς, όλοι θα θυμούνται πως χάσαμε το παιχνίδι, τους τρεις βαθμούς και το αήττητο!!! 

Οι απανταχού φίλοι του καλού ποδοσφαίρου, σήμερα θρηνούν για την αδικία. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. 

Ε Γιάννη Αναστασίου?

Ε Γιάννη Αλαφούζο?

Ε χειροκροτητές της παρακμής?

Κύριοι, δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση......οι Κυριακές μας έγιναν εφιάλτης και οι Τριτοτεταρτοπέμπτες τραγωδία!!! 

Αλέξανδρος


 
Top