Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δεν ξέρω αν ανήκετε σε αυτούς που τηλεφωνούν στην "Αθλητική Ημέρα" ζητώντας την άμεση ενεργοποίηση του Νίκου Πατέρα να μας σώσει ή σε αυτούς που τηλεφωνούν στην "Πράσινη" απαιτώντας την απόλυση του Γιάννη Αναστασίου....... 
..........αλλά αν είστε γνήσιοι Παναθηναϊκοί, σίγουρα ανήκετε σε αυτούς που βαρέθηκαν και κουράστηκαν από τις αγωνιστικές σφαλιάρες των τελευταίων ετών, ειδικά εκείνες που προέρχονται από ομάδες που υπολείπονται σε ιστορία, κόσμο, budget και ποιότητα ποδοσφαιριστών!!!

Είναι πλέον πεποίθηση ΟΛΩΝ, πως ο Γιάννης Αναστασίου "έκλεισε" τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό και φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την φετινή κάκιστη εικόνα της ομάδας, σε ένα χρονικό σημείο που διακυβεύβονταν τόσο το ευρωπαϊκό, όσο και το οικονομικό μέλλον της.

Στα 7 επίσημα φετινά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, κατάφερε να κερδίσει μόλις 3 φορές. Την Μπριζ χωρίς κανένα αντίκρισμα αφού τελικώς αποκλειστήκαμε και τους Παναιτωλικό,  Καλλονή, που και εγώ αν ήμουν προπονητής θα κέρδιζα.....παρουσιάζοντας μάλιστα καλύτερη εικόνα από αυτή που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του. 

Στα 7 επίσημα φετινά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, κατάφερε να έχει αποκλειστεί από τα προκριματικά του Champions Lague, από τα play off του Europa League και να βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή του Πρωταθλήματος, όταν όλοι (εντός και εκτός ομάδας) θεωρούσαν εύκολη υπόθεση τόσο την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Europa League, όσο και το 7 στα 7 για το Πρωτάθλημα!!!

Πριν φτάσουμε όμως στην καθολική απαίτηση να απομακρυνθεί ο Γιάννης Αναστασίου από τον πάγκο της ομάδας, υπήρχαν δύο τάσεις απόψεων για την αξία και το έργο που έχει παράξει στον Παναθηναϊκό. 

Υπήρχαν αυτοί που τον θεωρούσαν "λίγο" και αυτοί που τον θεωρούσαν "Μουρίνιο". Φαντάζεστε ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, που σήμερα ζητούν φανατικά την απόλυσή του? Σωστά φανταστήκατε..... οι χειροκροτητές τους είναι. Αυτοί που μας χλεύαζαν και μας λοιδορούσαν, κάθε φορά που γράφαμε ή λέγαμε, πως δεν μπορεί το παλικάρι. 

Και ξέρετε πως και πότε βοηθήθηκαν να βγάλουν το ίδιο συμπέρασμα με εμάς, με καθυστέρηση ενός χρόνου? Όχι μετά τον περσινό διασυρμό στους ομίλους του Europa ή τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, αλλά μετά τη συνέντευξη αυτού που πανηγύριζαν για την αποπομπή του και την αντικατάστασή του από τα "δικά" μας παιδιά.

Το ίδιο υποστηρίζουμε εδώ και μία τριετία και για τον Αλαφούζο......πως είναι "λίγος"......και όταν θα δικαιωθούμε, γιατί θα δικαιωθούμε, αν δεν έχουμε ήδη δικαιωθεί στο μυαλό των περισσοτέρων Παναθηναϊκών.........δυστυχώς θα είναι αργά!!!!

Κύριοι, αυτό που ζούμε στον Παναθηναϊκό είναι ο απόλυτος παραλογισμός. Όποιος τολμήσει να εκφράσει άποψη πριν τον δικαιώσουν τα αποτελέσματα, χαρακτηρίζεται εχθρός της "υγείας". Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουν οι θιασώτες της υγείας...... πως "το προλαμβάνειν μείζον εστί του θεραπεύειν". 

Η λογική, "στηρίζω κάθε απόφαση της διοίκησης, για το καλό της ομάδας" που όψιμα καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό από αυτούς που έκαναν κριτική ακόμα και στο χρώμα της φανέλας ή των υποδημάτων που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές, μας έχει στοιχίσει πολύ!!!

Έχει στοιχίσει τόσο στο αγωνιστικό σκέλος, όσο και στο οικονομικό...... έχει στοιχίσει υπερβολικά στην αξιοπρέπειά μας. 

ΥΓ1. Παίκτης του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της διακοπής του Πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, επισκέφτηκε την γενέτειρά του και σε συζήτηση που είχε με φίλους του και φιλάθλους του Παναθηναϊκού είπε για τον Αναστασίου:

"Δεν δουλεύει κανένα πλάνο ανάπτυξης τη μπάλας στην επίθεση και γενικά δεν έχει κανένα πλάνο....... οι όποιες φάσεις δημιουργούνται, οφείλονται αποκλειστικά στην ποιότητα συγκεκριμένων παικτών".

Αυτή είναι η άποψη των ποδοσφαιριστών για τον προπονητή τους και μάλιστα την λένε δημόσια. Επιμένει ακόμα κανείς πως υπάρχει άλλη γιατρειά πέρα της απομάκρυνσης του Αναστασίου? Άλλη μία υπάρχει, να διώξουμε 25 ποδοσφαιριστές και να κρατήσουμε τον Αναστασίου........ αααααα τον Τριανταφυλλόπουλο θα τον κρατήσει. 

ΥΓ2. Τείνω να πιστέψω, πως όντως υπήρχε τεχνικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε στην διοίκηση του Ερασιτέχνη (δηλαδή Φορέας) να αποστείλει εγκαίρως την συμμετοχή του τμήματος πινγκ-πονγκ στην Ομοσπονδία. Αν οι υπολογιστές λειτουργούσαν κανονικά, δεν θα είχαν βγάλει μια ανακοίνωση για τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα ή την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο? 

Αυτοί παλιότερα έβγαζαν μία ανακοίνωση την εβδομάδα (δεν τους προλαβαίναμε), ακόμα και μετά από ντροπιαστικές νίκες της ομάδας με το πενιχρό 1-0...... άρα σίγουρα δεν δουλεύουν οι υπολογιστές. Θα πάω μάρτυρας στην εκδίκαση της υπόθεσης. 

ΥΓ3. Εγώ είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα παίξει κάποια στιγμή σπουδαίο ποδόσφαιρο.....όπως το κάνει άλλωστε κάθε χρόνο. Μέχρι να γίνει αυτό, όσοι δεν αντέχετε να την βλέπετε γιατί πονάνε τα μάτια σας, κλείστε τις τηλεοράσεις, κόψτε το γήπεδο, μέχρι να μείνουμε εκτός όλων των στόχων.

Μετά τα πόδια τους λύνονται, τους φεύγει το άγχος, δεν φοβούνται...... και βλέπουμε μπαλάρα. Μια ευγενική χορηγία των Αλαφούζου-Αναστασίου στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και στην τσέπη του Μαρινάκη. 

ΥΓ4. Στην επόμενη ήττα θα αναθερμανθεί το σενάριο.. "Αλαφούζος, ο μπροστινός του Τζίγγερ". 

Αλέξανδρος 
Top