Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος αυτή τη βδομάδα, επανέναρξη και της δικής μας καθημερινής επικοινωνίας, που είχε ατονήσει τις τελευταίες δέκα ημέρες λόγω της έλλειψης αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τον Παναθηναϊκό μας και την βαρύτητα που έδωσα σε διαδικαστικού χαρακτήρος θέματα, που αφορούν την Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ". 

Ξέρετε, αυτή τη Λέσχη που θα με κάνει "πλούσιο" κατά τους γνωστούς-άγνωστους και μόνιμους επικριτές μου. Μια Λέσχη που έχει: 7 μέλη Διοικητικό Συμβούλιο, 3 μέλη Ελεγκτικό Συμβούλιο, site που όλα τα μέλη βλέπουν κάθε ευρώ που μπαίνει στη Λέσχη και αποφασίζουν κατά πλειοψηφία που θα χρησιμοποιηθεί!!!

Φαντάζομαι κάπως έτσι λειτουργούν και όλες οι προγενέστερες Λέσχες-Σύνδεσμοι, που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό...... με πλήρη "διαφάνεια".  Με την δυνατότητα στο κάθε μέλος τους, που δίνει περί τα 100 ευρώ το χρόνο (για συνδρομή από 40 έως 60 ευρώ, σε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, με την αγορά αναμνηστικών, περιοδικών και άλλων δράσεων), να γνωρίζει που, πως και πότε, χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματά του. 

Να έχει ερωτηθεί αν συμφωνεί να πάνε στην Χ δράση και να έχει εισακουστεί κάποια δική του πρόταση, θέτοντάς την σε ψηφοφορία σε όλα τα μέλη......και αν ψηφιστεί, να υλοποιηθεί. Έτσι δεν λειτουργούν όλες οι Λέσχες-Σύνδεσμοι? Ακριβώς αυτό τον δρόμο επιλέξαμε και εμείς οι 23 που ιδρύσαμε τη Λέσχη και είμαστε όλοι ίσοι, ανεξαρτήτως των θέσεων που αναγκαστικά κάποιοι θα καταλάβουν στο Διοικητικό ή Ελεγκτικό Συμβούλιο. 

Η ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ που δίνει το κάθε μέλος της Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ", δεν θα γίνουν καπνογόνα, πανό, ενοίκια, τηλέφωνα, ρεύμα, νερό ή οτιδήποτε άλλο....... θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά σε δράσεις που θα βοηθούν πραγματικά τον Σύλλογο και κατά 99% την "Μάνα του Λόχου" (και αφού πρώτα έχει συμφωνήσει η πλειοψηφία των μελών και όχι απλά το ΔΣ).

Αντί λοιπόν κάποιοι να παίρνουν σβάρνα τα sites και να πετάνε λάσπη, ας σηκώσουν ένα τηλέφωνο ή ας στείλουν ένα mail, να μας συγχαρούν για την πρωτοβουλία μας....... να προσπαθήσουμε έστω, να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Για την πρωτοβουλία μας, να ενεργοποιήσουμε έναν κόσμο του Παναθηναϊκού που μέχρι σήμερα απέχει.......όχι γιατί το επέλεξε, αλλά γιατί δεν τον θέλουν, έχοντας μετατρέψει τον Σύλλογο σε ένα κλειστό club διαχειριστών, της αγωνιστικής και οικονομικής καταστροφής. 

Εμείς (τα ιδρυτικά μέλη) κύριοι, ξεκινήσαμε κάτι και δεν θα το παρατήσουμε αν δεν φτάσει σε ένα επίπεδο, που θα χαρακτηριστεί επιτυχημένο, από εχθρούς και φίλους. Είναι επιτακτική ανάγκη εξάλλου, να έχουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε εγρήγορση και έτοιμο να αντεπεξέλθει σε ότι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Δρόμος είναι δύσκολος, αλλά διάφανος και αξιοπρεπής......και θα πορευτούμε με όποιον θελήσει να βοηθήσει, χωρίς αποκλεισμούς απόψεων, χωρίς συμπάθειες ή αντιπάθειες, χωρίς την φασίζουσα νοοτροπία "αν δεν συμφωνείς μαζί μας, είσαι με τους άλλους"!!! 

Εμείς είμαστε με τον Παναθηναϊκό και κάθε άποψη ενός μέλους που απορρέει από την επιθυμία να μεγαλουργήσει ο Σύλλογος, είναι σεβαστή. Θα κατατίθεται στα υπόλοιπα μέλη και από κοινού θα αποφασίζουμε αν θα γίνετε άποψη της Λέσχης. Σε αυτή τη Λέσχη δεν μπορεί και δεν θα υπάρξει το σύνηθες "νταβατζιλίκι" μιας ηγετικής ομάδας, που θα άγεται και θα φέρεται από τους ιδιοτελείς σκοπούς της, χρησιμοποιώντας μάλιστα την δύναμη που της δίνει η σιωπή των υπολοίπων μελών.

Κλείνοντας, θα απευθυνθώ κυρίως στους τακτικούς αναγνώστες του Greenmood, που παρά τις διαρκείς παραινέσεις τους να δημιουργήσω τη Λέσχη, μέχρι σήμερα δεν έχουν μπει στην διαδικασία εγγραφής. 

Κύριοι, η περίοδος των μεγάλων λόγων έχει περάσει ανεπιστρεπτί...... τώρα είναι η ώρα των πράξεων, μην με απογοητεύσετε. Μην επιβεβαιώσετε όλους αυτούς που στο άκουσμα πως θα κάνουμε Λέσχη, έβαζαν στοίχημα πως δεν θα βρω ούτε καν τους 21 που χρειάζονται να υπογράψουν. 

Βρήκα 23 και μάλιστα όχι μόνο να υπογράψουν, αλλά και από το υστέρημά τους να διαθέσουν όσα ευρώ μπορούσε ο καθένας, προκειμένου να γίνει η σκέψη πραγματικότητα. Άνθρωποι του μεροκάματου και άνεργοι.......αλλά Παναθηναϊκοί, που ζουν για την ομάδα και όχι από την ομάδα.

Φροντίστε λοιπόν να συμμετέχετε δυναμώνοντας την φωνή της Λέσχης και αν για κάποιον είναι πρόβλημα τα 20 ευρώ λόγω ανεργίας, ας επικοινωνήσει μαζί μου και να είναι σίγουρος πως θα γίνει μέλος. Εξάλλου είναι ήδη στις προθέσεις των Ιδρυτικών Μελών, να επιτρέψουν την δωρεάν εγγραφή όλων των ανέργων και ίσως και εντός της ημέρας το ανακοινώσουμε. 

Μια μικρή αναφορά ξεκίνησα να κάνω στη Λέσχη, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, κατέληξε σε πλήρες κείμενο........ οπότε θα επανέλθω με νέο που θα αφορά αποκλειστικά την Παναθηναϊκή επικαιρότητα. 

Αλέξανδρος


 
Top