Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γελάνε και οι πέτρες......και άντε αυτό αντέχεται, αλλά να γελάνε και οι γαύροι μαζί μας? 

Εχτές φίλος του site, μου έστειλε ένα κείμενο που αφορούσε το τμήμα πινγκ-πονγκ του Συλλόγου μας, από το gavros.gr και δεν ήθελα να το πιστέψω, για αυτό άλλωστε και δεν μπήκα στη διαδικασία να γράψω ένα κείμενο για το συγκεκριμένο θέμα, ρωτώντας έστω δημόσια την διοίκηση του κυρίου Μιχαλαριά, αν ισχύει. 

Να σας πω την αλήθεια, σκέφτηκα πως ακόμη και αν ισχύει η καθυστέρηση κατάθεσης της συμμετοχής, καλό είναι να μην το σκαλίσω γιατί είναι ολοφάνερο στην ανάρτηση του gavros.gr, πως επιθυμούν να προκαταβάλλουν την ομοσπονδία, ώστε η απόφαση να είναι αρνητική......... επισημαίνοντας: "ποια ομοσπονδία θα δεχόταν εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής με τον κίνδυνο να την κράξουν και οι... πέτρες;"

Σήμερα όμως και πριν λίγο, το φιάσκο, η εγκληματική αμέλεια, η προδοσία των κόπων των αθλητών, από την διοίκηση του κυρίου Μιχαλαριά, επισημοποιήθηκε και δημοσιοποιήθηκε στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, το οποίο λέει:


Σας αναδημοσιεύω και το χτεσινό χλευαστικό κείμενο στο gavros.gr, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί τα συγχαρητήριά μας στην διοίκηση Μιχαλαριά, που μας κάνουν υπερήφανους!!!

"Γίνεται ομάδα που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην κορυφαία κατηγορία αθλήματος να μένει εκτός «σαλονιών» επειδή... ξέχασε να δηλώσει συμμετοχή; Κι όμως, αν είσαι Παναθηναϊκός, προφανώς γίνεται!

Όλο το καλοκαίρι οι «πράσινοι» διατείνονταν πως γύρισαν στην Α1 Ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ως αήττητοι στην Α2, για να κάνουν πρωταθλητισμό.

Έκαναν μεταγραφές, έκαναν δηλώσεις, έκαναν τα πάντα, εκτός από το να... δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ εντός της προθεσμίας! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε δώσει προθεσμία έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στους συλλόγους για να εγγραφούν μέσω του ηλεκτρονικού της συστήματος.

Μάλιστα, παρέτεινε τη διορία κατά μία ημέρα (07/09), ωστόσο και πάλι ο Παναθηναϊκός ήταν άφαντος!

Τώρα οι «πράσινοι» τρέχουν και δεν φτάνουν, όμως ποια ομοσπονδία θα δεχόταν εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής με τον κίνδυνο να την κράξουν και οι... πέτρες;
Ας πρόσεχαν, λοιπόν. Καλή και η Α2".

Τώρα ας θυμηθούμε πως είχαμε υποδεχτεί οι Παναθηναϊκοί την άνοδο στην Α1.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε πρωταθλητής με το απόλυτο των επιτυχιών και γυρίζοντας στην Α1 φιλοδοξεί να ξαναγίνει δυνατός όπως σε παλαιότερες εποχές. Την ομάδα συγκρότησαν οι Αντώνης Μαλινάκης, Κλαούντιο Κύρου (είναι και προπονητής), Διονύσης Βασιλείου και Γεράσιμος Παΐζης.


Και εντάξει να ξεχάσεις τα δελτία των αθλητών μία ημέρα με αποτέλεσμα τον μηδενισμό, αλλά να ξεχάσεις την συμμετοχή ολόκληρου τμήματος σε Πρωτάθλημα μετά από πανηγυρική άνοδο και έχοντας προθεσμία άπειρες ημέρες? Γελάνε και οι πέτρες!!!

Περαστικά μας.......και δεν μπορούμε και να διαμαρτυρηθούμε, γιατί θα θυμώσουν και μπορεί να φύγουν....με αποτέλεσμα να γυρίσει κανείς Θανάσης Γιαννακόπουλος ή Αχιλλέας Μακρόπουλος!!!!

Και 


 
Top