Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, μία εβδομάδα πέρασε από την τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί σας με κείμενο, αλλά αυτή η αποχή ήταν αναπόφευκτη για συγκεκριμένους λόγους. 

1) Δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, 2) Οι καλοί φίλοι Μιχάλης και Γιώργος  ανέλαβαν να σχολιάσουν τα του μπάσκετ (που γνωρίζουν καλύτερα από εμένα) και 3) Έπρεπε να ασχοληθώ επισταμένως σε συνεργασία με τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ", προκειμένου να διεξάγουμε τις εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και ΕΕ και στη συνέχεια να συγκροτηθεί το ΔΣ σε σώμα.

Όσον αφορά τις εκλογές της Λέσχης.........Όλα πήγαν καλά!!! Η συμμετοχή των μελών στις εκλογές στο 88%, το Καταστατικό τηρήθηκε κατά γράμμα, τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στο www.filoipao.gr για να ενημερωθεί κυρίως ΟΛΟΣ ο κόσμος του Παναθηναϊκού (οι διοικήσεις των Α.Ο., Κ.Α.Ε., Π.Α.Ε. θα ενημερωθούν με επιστολή του ΔΣ) και από δω και πέρα περιμένουμε τους αγνούς φιλάθλους του Συλλόγου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να συμπορευθούν μαζί μας........ 

Από σήμερα λοιπόν επιστροφή στην καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία...... στον σχολιασμό της Παναθηναϊκής επικαιρότητας, διανθισμένος αρκετές φορές με αναφορές στο παρελθόν και προβλέψεις για το μέλλον. 

Αναφέρθηκα σε προβλέψεις και αμέσως στο νου μου ήρθαν μερικά ερωτήματα, που γυρεύουν απαντήσεις:

1) Πότε θα παίξει ο Εσιέν?
2) Ποιος επιθετικός θα πωληθεί για να έρθει ο Λάφερτι?
3) Πότε θα λυθεί το συμβόλαιο του Μέντες?
4) Θα δεχτεί ο Τσίπρας τον Αλαφούζο?
5) Υπάρχει θέμα επιστροφής του Λέτο?
6) Τα όποια χρήματα μπουν στην ΑΜΚ θα μετοχοποιηθούν για λογαριασμό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ή για λογαριασμό της Sortivo Ltd? 

Εννοείται κύριοι, πως κανείς από εμάς δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα (καίρια κάποια από αυτά).....και πως να είναι σε θέση, όταν πλέον η πηγή πληροφόρησης των Παναθηναϊκών δεν είναι η δημοσιογραφία....... αλλά η "πράσινη" δημοσιογραφία που μοιάζει περισσότερο με μελλοντολογία!!! 

Καημό το έχω να διαβάσω μια μέρα από "πράσινο" δημοσιογράφο ......"ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ". Βαρέθηκα να ψάχνω την αλήθεια στο ρεπορτάζ. 

Ο Εσιέν κατά τους "πράσινους" δημοσιογράφους παίζει από τις αρχές Σεπτέμβρη.

Ο Λάφερτι κατά τους "πράσινους" δημοσιογράφους, έχει κλείσει ή εκφράζει τη θέλησή του να κλείσει και δεν θα πωληθεί κανείς ή ο Καρέλης ή ο Μπεργκ ή μπορεί να αποδεσμευτεί και ο Πέτριτς. 

Ο Μέντες κατά τους "πράσινους" δημοσιογράφους, έχει λύσει το συμβόλαιό του από τον Αύγουστο..... αυτός που εμφανίζεται σε φιλικά ή αναγράφεται ακόμα ως υπάλληλος της ΠΑΕ στα μητρώα της, είναι το φάντασμά του.

Ο Αλαφούζος κατά τους "πράσινους" δημοσιογράφους, θέλει συνάντηση με τον Τσίπρα, αλλά οι σχέσεις τους είναι διαταραγμένες και δύσκολα θα υλοποιηθεί...... αλλά πρώτη είδηση δεν είναι πως θέλει συνάντηση ο Αλαφούζος, αλλά πως αναμένεται συνάντηση. 

Ο Λέτο κατά τους "πράσινους" δημοσιογράφους, ξεσηκώνει τα πλήθη, αρέσει στην ΠΑΕ και γίνεται θέμα στα sites (δεν είχαμε και πρωτάθλημα, τι σκατά να γράψεις)......αλλά παράλληλα δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, δεν ξέρουμε τα λεφτά που ζητάει, δεν γίνεται να προορίζεται ως αντικαταστάτης του Καρέλη, αφού ακόμα δεν έχει πωληθεί και αν πωληθεί ήδη υπάρχει ο Λάφερτι, οπότε ας βγάλουμε πάλι θέμα....... με διάψευση από κύκλους και τετράγωνα. 

Τα χρήματα που θα μπουν στην ΑΜΚ κατά τους "πράσινους" δημοσιογράφους, θα είναι του Αλαφούζου και έτσι θα φτάσει να έχει δώσει το υπέρογκο ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς στην ουσία να είναι ιδιοκτήτης αφού τις μετοχές της κατέχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού...... βέβαια τις μετοχές τις κατέχει η offshore αλλά είναι ένα μεταβατικό στάδιο (εδώ και ενάμισι χρόνο το ίδιο παραμύθι)...... αλλά τελικά δεν θα βάλει τα 10 εκατομμύρια από την τσέπη του, άρα δεν δικαιούται να μετοχοποιηθούν στο όνομα της offshore αφού θα προεξοφλήσει τα εισιτήρια διαρκείας των επόμενων 8 ετών....... αλλά τελικά αυτό διαψεύστηκε και έτσι θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα των εκλογών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και μετά θα πράξει αναλόγως.......ΕΛΕΟΣ!!!!

Έχετε συνειδητοποιήσει τι πίπες έχουμε ακούσει αυτά τα τελευταία 4 χρόνια? 

Μήπως θυμάται κανείς ή τυχόν από βίτσιο κρατάει λογαριασμό, πόσες φορές εξαγγέλθηκε η ανακατασκευή της Λεωφόρου? 

Μήπως γνωρίζει κανείς από εσάς αν έχουν πληρωθεί κανονικά οι δόσεις για το Απήλιον, πότε θα γίνει η μεταβίβαση στον Παναθηναϊκό ή άλλη θυγατρική του, από τον Τσακίρη? 

Μήπως συνάντησε κανείς από εσάς τον Ζιλμπερτο Σίλβα σε κάνα αεροδρόμιο να ήρθε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να παίξει ποδόσφαιρο για 6 μήνες ή έστω για να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο?

Μήπως υπάρχει κανείς αστρολόγος-μελλοντολόγος στην παρέα να μας ενημερώσει πότε θα πάψει ο Παναθηναϊκός να έχει χρέη, με βάση την πολιτική μνημονίου που εφαρμόζει εδώ και μία τετραετία, που έχει ως αποτέλεσμα την στέρηση τίτλων και αξιοπρέπειας στην Ευρώπη?

Μπορώ να γράφω ώρες ατελείωτες τις πίπες που είτε διαβάσαμε, είτε ακούσαμε από τα επίσημα χείλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού...... που εκπροσωπεί την διαφάνεια, την οικονομική εξυγίανση και δίνει λογαριασμό στους μετόχους της.....δηλαδή στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που σήμερα κατέχει το 10 άντε 15%......αντί για το 90%!!!! 

Αλλά δεν θα το κάνω...... θα αφήσω τον καθένα από εσάς να κάνει έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων και λεγομένων αυτής της διοίκησης και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Να αποφασίσει αν τελικά προσπαθεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ή να δουλέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. 

Εγώ τα έχω βγάλει από πολύ νωρίς..... από τη μέρα που χάσαμε 3-0 από τη Μάριμπορ. Από τη μέρα που ανακοίνωνε δίχως ίχνος ντροπής ο Παναγόπουλος (δεξί χέρι του Αλαφούζου) "Ξεχάστε την Ευρώπη για τα επόμενα 2-3 χρόνια". Από τη μέρα που εγκαταλείφθηκε από τον Αλαφούζο η προοπτική του γηπέδου του Βοτανικού και συντάχθηκε με το ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ. 

Κύριοι, αυτοί που σήμερα διοικούν και συνδιοικούν τον Παναθηναϊκό, τον θέλουν μικρό...... είτε γιατί αυτές τις εντολές έχουν, είτε γιατί έτσι τους βολεύει, είτε γιατί τόσο μπορούν...... καμιά σημασία δεν έχει στην τελική ο λόγος που θα παραμείνει μικρός ο Παναθηναϊκός μας στα χέρια τους.....

.................................................σημασία έχει αν θα το ανεχτούμε!!!

Αλέξανδρος 
Top