Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, αρκετά θεματάκια προέκυψαν αυτό το διήμερο και όσο και αν φαίνονται ανάξια σχολιασμού, κρύβουν πολύ ουσία για κάποιον που μπορεί να διαβάζει πίσω από τις λέξεις (για αυτό και λέγομαι Αλέξης :P).

Την ώρα που ο Γκαγκάτσης κάνει προεκλογικό αγώνα για τον υιό του, την ώρα που ο Μαρινάκης σπονσονάρει τον νέο Σαρρή-Γκιρτζίκη, την ώρα που οι Μελισσανίδης-Σαββίδης ψάχνουν να βρουν άνθρωπο να αναλάβει την ΕΠΟ....... ο Παναθηναϊκός-Αλαφούζος για άλλη μία φορά απέχει από αυτή τη κρίσιμη διαδικασία....επιδεικνύοντας έναν αταίριαστο πλέον καθωσπρεπισμό (επίδειξη ανωτερότητας όταν χρωστάς σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο δεν γίνεται).

Τα έγραφα και στην προηγούμενη εκλογή Προέδρου της ΕΠΟ...... τότε που κατέβαιναν οι υπάλληλοι του Μαρινάκη στην Αχαΐα και έταζαν στα ερασιτεχνικά σωματεία δωρεάν ρουχισμό, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Ένωσης, αυτόν που μετέπειτα θα ψήφιζε τον Σαρρή......αλλά ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ασχολήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να ασχολείται όταν πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, όταν έχουν φτιάξει την παρέα που θα τον "στήνει"  και έτσι θα έχει άλλοθι για την οικονομική του ανυπαρξία να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Βολική αυτή η κατάσταση..... προσπαθούμε, παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, βάζουμε το ΣΚΑΙ και βγάζει τα άπλυτα της παράγκας, εκδίδουμε το περιοδικό "Παράγκα και όραμα", ανελλιπώς ο Πρόεδρος τιτιβίζει προκαλώντας σάλο στα ΜΜΕ........ αλλά μας κυνηγάει ο Γκαγκάτσης, ο Πιλάβιος, ο Σαρρής, ο Γκιρτζίκης..... που ελέγχονται από τον Ολυμπιακό. 

Αφού βρε ανόητοι, γνωρίζεται πως η μάνα του κακού είναι η ΕΠΟ και η εκάστοτε διοίκησής της..... σε 10 εκατομμύρια Έλληνες δεν βρήκατε έναν αξιόλογο, έντιμο, αγαπητό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, να του προτείνετε να κατέβει υποψήφιος με την μόνη προϋπόθεση να φέρει την κάθαρση και το 50-50 στο Πρωτάθλημα? 

Οι δημόσιες σχέσεις σας εξαντλούνται στους μπαχαλάκηδες, που σαν έχουν αναγκάσει να άγεστε και φέρεστε, ανάλογα με τα θέλω τους?  Άντε βρείτε έναν αξιοπρεπή άνθρωπο να κατέβει στις εκλογές και να σαρώσει.......μπας και κερδίσουμε πίσω της Κυριακές μας!!!

Ποιος ζήτησε να θυσιαστεί ο Εσιέν και αναγκάστηκε ο Πρόεδρος να τιτιβίσει επί του θέματος, γνωστοποιώντας για άλλη μία φορά τα φιλάνθρωπα αισθήματά του? 

Ο προπονητής που στηρίζει μανιωδώς? Τα στελέχη που έχει δίπλα του? Οι δημοσιογράφοι που εδώ και 4 χρόνια του λένε ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ? Οι οπαδοί που πήγαν στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούν? Οι φίλαθλοι που αναγνωρίζοντας την αξία του Εσιέν, έχουν επιδείξει ιώβεια υπομονή?

Κανείς κύριοι δεν του ζήτησε να διώξει τον Εσιέν..... εκδούλευση στον Μικαέλ πουλάει, προκειμένου να πάρει την διαβεβαίωσή του, πως αν δεν παίξει δεν θα πάρει τσιγάρο. Σαν αυτούς τους εργοδότες που γέμισε η Χώρα μας την περίοδο της κρίσης..... που σου λένε "σε κρατάω με το ζόρι, δεν βγαίνω αλλά το κάνω λόγω ότι ξέρω πως θα πεινάσουν τα παιδιά σου" και έτσι όταν σου λέει σε επόμενη φάση "Ας κάνουμε τα 700 ευρώ που παίρνεις 500" λες και ευχαριστώ!!! 

Βγήκε ο Γκαγκάτσης με ύφος αθώας περιστεράς και μας είπε αυτά που γνωρίζουμε ..... πως ο Βαρδινογιάννης ήταν έντιμος, πως ο Παναθηναϊκός δικαιούταν τίτλους που του έκλεψαν, πως η Εθνική Ελλάδος από ένα σημείο και μετά ήταν ομάδα του στοιχήματος...... και? Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. 

Θα μας δικαιώσει κανένα δικαστήριο από αυτή τη μαρτυρία? Αρχίδια..... προεκλογικό αγώνα έκανε για τον υιό του στο site του Αλαφούζου, που μπορεί ήδη να του έχει υποσχεθεί πως θα στηρίξει τον Μάκη........ την ώρα που εγώ ζητάω να βρούμε έναν νέο, άφθαρτο και αξιόλογο υποψήφιο!!!

Και εσύ ΛΑΕ βασανισμένε φάε σανό.....


Ευτυχώς το μετάνιωσε και όλες αυτές τις μπαρούφες τις είδαμε μόνο γραμμένες....δεν υποστήκαμε το μαρτύριο να τις ακούσουμε κιόλας. Αποδείξαμε πέρυσι και πρόπερσι πως έχουμε καλή ομάδα, έχοντας απόσταση από την κορυφή 20 πόντους, μηδέν νίκες σε ομίλους Europa League, αποκλεισμό από την Ξάνθη στο Κύπελλο!!!


Ζήτω ο Θεματοφύλακας!!! Ζήτω το ταξίδι στα Άστρα!!! 

ΥΓ. Ανεξαρτήτως της θέσεως μου στο ΔΣ της Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ", εγώ θα εξακολουθώ να εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις μέσω του Greenmood......αυτές για τις οποίες δεν χρειάζομαι καμιά έγκριση από τα μέλη. 

Οι απόψεις και οι ανακοινώσεις της Λέσχης αναρτώνται στο site www.filoipao.gr και έχουν κάθε φορά την έγκριση της πλειοψηφίας των μελών και όχι μόνο του ΔΣ. Αυτά για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις. 

Αλέξανδρος
 
Top