Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Σήμερα είχα αποφασίσει να μην γράψω τίποτα, αλλά δεν μπορώ να προσπεράσω μία αναφορά του Ιβάν Σαββίδη στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δεν έμεινε μονάχα στην θετική αναφορά πως ο Παναθηναϊκός είναι η πιο γνωστή Ελληνική ομάδα στην Ρωσία, αλλά εξέφρασε και την απορία του, για το πως γίνεται αυτή η μεγάλη ομάδα να αγωνίζεται το 2015 στο γήπεδο της Λεωφόρου!!!

Διαβάστε τι δήλωσε στο sdna.gr.

Κύριε Σαββίδη, υπάρχει ανάγκη για πιο σύγχρονα γήπεδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με καλύτερες εγκαταστάσεις?

« Όταν πήγα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τέτοιο αριθμό φιλάθλων και ιστορία αγωνίζεται σε τέτοιο γήπεδο. Εμείς στη Σοβιετική Ένωση γνωρίζαμε μόνο τέσσερις ομάδες από την Ελλάδα. Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, περισσότερο γνωστός ήταν ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορεί να παίζει σε αυτό το γήπεδο».

Οι πάντες θεωρούν κατάντια του Συλλόγου να αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο, εκτός από τους βολεμένους, που το θεωρούν παράσημο!!! 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!

Θα σταθώ και σε άλλη μία απάντηση που έδωσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ....... έτσι για να καταλάβουν ορισμένοι τη διαφορά που υπάρχει να είσαι ιδιοκτήτης με τα ΛΕΦΤΑ σου ή ιδιοκτήτης με την ΑΝΟΧΗ των οργανωμένων.

- Τι ακριβώς προτίθεστε να κάνετε με τους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα; Ήταν πολύ σκληρή η δήλωσή σας μετά τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ και όλοι περιμένουν τι μέτρα σκέφτεστε να επιβάλλετε.
«Εμείς τους βρίσκουμε τους ανθρώπους που παραβιάζουν την κατάσταση ηρεμίας στο γήπεδο. Είδατε ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Όσοι όμως, δημιουργούν θέματα σαν αυτά που έγιναν με τη Ντόρτμουντ θα τιμωρούνται. Πώς; Με απομάκρυνση. Θα τους διώξουμε. Νομίζουν πως επιτρέπονται τα πάντα στο γήπεδο; Ίσως επειδή σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δίκιο να τους καταλαβαίνω, αλλά δεν το δέχομαι. Εμείς δεν θα περιμένουμε το νόμο, θα εφαρμόσουμε δικό μας, εσωτερικό κανόνα».

Αλέξανδρος


 
Top