Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, άλλη μια αγωνιστική τελείωσε (εκκρεμεί το Αστέρας-Πλατανιάς) και ο Παναθηναϊκός μας, παρά τις μέτριες ως κακές αγωνιστικές εμφανίσεις του, έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και διατηρείται σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το απόλυτο 6Χ6. 

Και οι δύο ομάδες έχουν αντιμετωπίσει τους Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη..... εμείς επιπλέον τους Αγρίνιο, Καλλονή και ο Ολυμπιακός τους σαφώς ισχυρότερους ΠΑΟΚ και Γιάννενα. 
Εμείς χάσαμε βαθμούς στη Νέα Σμύρνη και το δίκαιο ήταν να έχει χάσει και ο Ολυμπιακός στην Λιβαδειά..... αλλά δεν έχασε. 

Η διαφορά βρίσκεται στους τρεις βαθμούς και τελειώνοντας οι επόμενες 6 αγωνιστικές ( εμείς με Γιάννενα, ΑΕΚ, Ολυμπιακό εντός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Ηρακλή εκτός και ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ, Ηρακλή, Αστέρα εντός και Ατρόμητο, Βέροια, Παναθηναϊκό εκτός) θα μάθουμε κατά πόσο μπορούμε να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. 

Το να κερδίζεις στην έδρα της Ξάνθης (που έχει αποδειχθεί ο κακός σου δαίμονας τα τελευταία χρόνια) και να είσαι δυσαρεστημένος επειδή δεν έπαιξες καλό ποδόσφαιρο, είναι παράλογο.......Τόσο παράλογο, όσο το να σε παίζει μονότερμα το τελευταίο δεκάλεπτο στην έδρα σου ο Πλατανιάς για να ισοφαρίσει και να λες δεν τρέχει τίποτα, πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Θα πρέπει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό να επικρατήσει η λογική και όχι το συναίσθημα που διακατέχει τον καθένα από εμάς, για την διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες....... δεν γίνεται επειδή δεν γουστάρεις τους Αλαφούζο, Αναστασίου, Πράνιτς, Πέτριτς, κ.α. να υποβιβάζεις μια νίκη στην δύσκολη έδρα της Ξάνθη ή του Αγρινίου....... όπως επίσης δεν γίνεται επειδή γουστάρεις όλους αυτούς, να προσπερνάς απαράδεκτες εμφανίσεις, επειδή κατέληξαν σε νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Όπως δεν γίνεται, να αλλάζεις γνώμη για την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Κάποιοι κάνουν ή δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό και αυτό το συμπέρασμα δεν βγαίνει σε μία αγωνιστική, αλλά από την εν γένει παρουσία του καθενός. 

Δηλαδή αν πάρουμε το Πρωτάθλημα, το μοντέλο διοίκησης Αλαφούζου (διαχείριση εσόδων, δάνεια, προεξοφλήσεις, 50ευρα από τον κόσμο, κ.α.) θα πάψει να είναι κατάντια και θα βαπτιστεί ως το ιδανικό?

Δηλαδή από εχτές που κερδίσαμε στην Ξάνθη, ο Αναστασίου έπαψε να είναι ο μυρωδιάς, ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον εξευτελιστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, που μας εκνευρίζει με τις άστοχες δηλώσεις του μετά από ήττες και έγινε ο προπονηταράς που πήρε την ταυτότητα του Λουτσέσκου όπως γράφει η "Πράσινη"? 

Είναι πολλά τα παραδείγματα που μπορώ να γράψω..... αλλά φαντάζομαι μπήκατε όλοι στο νόημα αυτών που θέλω να καταδείξω και να καυτηριάσω........ξεκινώντας την κριτική από εμένα, που έχω πέσει κατά καιρούς σε αυτή τη "λούμπα". 

Πρέπει επιτέλους να ισορροπήσουμε και να κρίνουμε με βάση πόσο γουστάρουμε τον Παναθηναϊκό. Μόνο τότε θα είναι εφικτό να βρεθούμε στο ίδιο "στρατόπεδο". Να πάψει να υπάρχει το εμείς και οι άλλοι.... και να γίνουμε αυτό που είμαστε όλοι μας.....ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!!!

Επιβάλλεται να ισορροπήσουμε, γιατί αλλιώς θα γκρεμοτσακιστούμε!!! 

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας, αλλά και στους άλλους, πως ονειρευόμαστε τον Παναθηναϊκό μας...... ποια είναι τα ελάχιστα που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να γίνει μέλος της Ιστορίας του...... ποια είναι τα ελάχιστα που δικαιούται ο Παναθηναϊκός ως Σύλλογος, με 107 χρόνια ιστορίας, εκατοντάδες τίτλους και δύο εκατομμύρια φιλάθλους.

Δικαιούται έναν ισχυρό επενδυτή στο τιμόνι του?

Δικαιούται ισονομία στα κέντρα αποφάσεων?

Δικαιούται μεγάλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις?

Δικαιούται να έχει προπονητή και ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας?

Δικαιούται να έχει οπαδούς που δεν θα ζημιώνουν την ομάδα τους?

Τα έχει? ΟΧΙ!!!

Πρέπει να απαιτήσουμε και να προσπαθήσουμε να αποκτήσει όσα δικαιούται ή να συμβιβαστούμε με όσα έχει? Ο καθένας ας δώσει την απάντησή του......

ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ στα μέλη της Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ", που με εξέλεξαν στις χτεσινές εκλογές, δίνοντάς μου τόσες ψήφους, όσα και τα μέλη που ψήφισαν.  

Αλέξανδρος 
Top