Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δεν ξέρω τη ημερομηνία δείχνει το δικό σας ημερολόγιο, αλλά το δικό μου γράφει Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, επίσημη αργία του Αγίου Πνεύματος!!!

Εχτές Κυριακή εμφανίστηκε το Άγιο Πνεύμα στην κερκίδα των οργανωμένων, στα γραφεία των δημοσιογράφων και στα σπίτια όλων των Παναθηναϊκών..... και με τη μορφή φωτιάς, σαν φλόγα πάνω από τα κεφάλια τους, τους επιφοίτησε!!! 

Τρία χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή. Όχι για να νιώσω δικαιωμένος, αλλά για να συνεχίζω να πιστεύω στην διαφορετικότητα του κόσμου του Παναθηναϊκού. Ενός κόσμου που στην πλειοψηφία του, παρά τα λάθη του, δεν προσκυνά πρόσωπα, και δεν καθοδηγείται από πουλημένους δημοσιογράφους και οπαδούς. 

Το αντίθετο θα έλεγα!!! Ο ανιδιοτελείς κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που καθοδηγεί τα ΜΜΕ και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους........ το διαπίστωσα σήμερα, που όλα τα ΜΜΕ "χορεύουν στον ρυθμό που βάρεσε εχθές ο κόσμος". Μαζί με τα ΜΜΕ βέβαια χορεύουν και οι βολεμένοι οπαδοί, που κατάλαβαν πως δεν τους "παίρνει" άλλο, να στηρίζουν αυτή την διοίκηση έκτρωμα. 

Με εξαίρεση την εφημερίδα ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών (πιθανότατα δεν είχε στείλει δημοσιογράφο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας), όλα μα όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αποτύπωσαν στο πρωτοσέλιδό τους, την εικόνα του τρομαγμένου Αλαφούζου να αποχωρεί από το γήπεδο, υπό την ιαχή, ΦΥΓΕ!!!Μετά την χτεσινή κατακραυγή, το σίγουρο είναι πως αυτά τα τσιτάτα "Αν φύγει ο Αναστασίου, φεύγω και εγώ". πήγαν περίπατο. Από την ώρα που η παραμονή Αναστασίου, εγγυμονεί κινδύνους για το δικό του κεφάλι, θα τον "τελειώσει" σε χρόνο dete. Εξάλλου όλα τα πληρωμένα γιουσουφάκια του, αλλά και οι συνεταίροι του, από εχτές το βράδυ, αυτό τον συμβουλεύουν. 

ΔΙΩΞΤΟΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ!!!

Και που θα τον "τελειώσει" θα αλλάξει τίποτα? Κατηγορηματικά Όχι!!! Ότι ζημιά ήταν να πάθει ο Παναθηναϊκός την έπαθε......και την έπαθε από την εμμονή του Αλαφούζου να στηρίζει τον ανεκδιήγητο Αναστασίου, σε αγαστή συνεργασία με τους μισθοφόρους γραφιάδες και οπαδούς. 

Μείον 10 εκατομμύρια ευρώ, εξευτελιστικός αποκλεισμός στην Ευρώπη, απώλεια πρωταθλήματος από τον Οκτώβρη, ένταση του εσωτερικού διχασμού, παράταση του μνημονίου........ και κυρίως έλλειψη κάθε θετικής προοπτικής για το μέλλον. Αυτά κατάφερε και προσέφερε στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου σε συνεργασία με τον Αλαφούζο.........α και ένα κύπελλο (πότε είναι η επέτειος της κατάκτησης να ξεχυθούμε στην Ομόνοια). 

Οι εκλογές της Συμμαχίας είναι κοντά και εκεί το μήνυμα "κάνε στην άκρη, όσο σε στηρίξαμε, σε στηρίξαμε, τώρα θα διοικήσουμε εμείς", θα είναι πιο εκκωφαντικό από εχτές....... γιατί μπορεί ο απλός κόσμος να βοηθήθηκε από την έλευση του Αγίου Πνεύματος και αυθόρμητα να είπε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, αλλά δεν σημαίνει πως θέλει να αναλάβει τα ηνία...... 

Αυτοί όμως οι λίγοι, που σήμερα συνδιοικούν και θέλουν να διοικήσουν, όσα θα επακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, τα έχουν σκεφτεί από το 2012, τότε που το χέρι που θα δαγκώσουν, το φίλαγαν!!! 

Όπως πολύ σωστά έλεγε ένας φίλος "Πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, για να αναγεννηθεί"........ και η τελευταία σελίδα παρακμής, θα είναι να διοικήσουν αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο οι οργανωμένοι. 

Αυτό ήταν το σχέδιό τους από το 2005, το έγραφαν με σαφήνεια στα περιοδικά τους, παρουσιάζοντάς τη ως "πολιτική" επιλογή......και όχι ως αυτό που είναι πραγματικά..... "θέλουμε να βάλουμε το δάχτυλο στο μέλι". 

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο κώλυμα στα σχέδιά τους..... οι μετοχές (το 70-80%) ανήκουν στην offshore εταιρεία του Αλαφούζου και μέχρι να βρεθεί άνθρωπος να του δώσει όσα θα ζητήσει, δεν το κουνάει ρούπι..........

ΥΓ. Δάκρυα συγκίνησης και ελπίδας με πλημμύρισαν, μετά τη δήλωση Πολέμη. 

Αλέξανδρος 
Top