Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, διαβάζοντας την ανακοίνωση του "βελούδινου" διαζυγίου ανάμεσα σε Αλαφούζο-Αναστασίου, δεν μπορούσα παρά να γυρίσω στο όχι και τόσο μακρινό 2012.....Τότε που ένας ακόμη προπονητής που στηριζόταν μανιωδώς από τον Αλαφούζο, απολυόταν υπό την κατακραυγή του κόσμου, από τον ίδιο τον Αλαφούζο. 

Δεν μπορούσε να μην έρθει στο μυαλό μου η φράση του Καρλ Μαρξ "Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα" και να μην συμφωνήσω 100%.....

.......βλέπετε η προηγούμενη φορά που ο Γιάννης Αλαφούζος στήριζε μέχρι να απολύσει τελικώς έναν προπονητή, καταλήξαμε 6οι και με 37 βαθμούς διαφορά από την κορυφή.......σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται και διώχνει άλλον έναν, αφού πρώτα ο Παναθηναϊκός του ανεβασμένου budget κατά 60%, των δηλώσεων περί καλής ευρωπαϊκής παρουσίας και διεκδίκησης του Πρωταθλήματος, βρίσκεται εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο και εκτός διεκδίκησης Πρωταθλήματος από τον Οκτώβρη!!! 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο».

Αυτό το τέρας συνέπειας έργων και λόγων, για άλλη μία φορά απολύει έναν προπονητή που δήλωνε πως η τυχόν αποχώρησή του, θα σήμαινε αυτόματα και την δική του αποχώρηση....... 

Τουλάχιστον αυτή η μόνιμη ασυνέπειά του, ωφελεί την ψυχική ηρεμία μας. Δυστυχώς την ώρα που πραγματοποιείται η απόλυση του ανεκδιήγητου Αναστασίου (κυρίως σε δηλώσεις), δεν ωφελεί τον Παναθηναϊκό. Πλέον έχουν όλα κριθεί και ο μόνος στόχος που έχει απομείνει να κυνηγά, είναι το κύπελλο Ελλάδος, αυτό που αποκαλείται και ως "παρηγοριά στον άρρωστο". 

Για τους νοήμονες Παναθηναϊκούς (ευτυχώς διαθέτουμε πολλούς ακόμα), είναι ξεκάθαρο πως αυτή η απόφασης της απόλυσης, πάρθηκε μόνο και μόνο για να εκτονωθεί μία κατάσταση, που δυσκόλευε τον Αλαφούζο...... η δειλία του να αντιμετωπίσει την μήνη αυτών που τον εγκαθίδρυσαν ως Σωτήρα του Παναθηναϊκού, έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ποιοι πραγματικά διοικούν αυτή την ομάδα. Ουδέν κακό αμιγές καλού!!! Τουλάχιστον ικανοποιήθηκαν και οι απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που από πέρυσι ζητούσαν σε όλους τους τόνους την απομάκρυνση του βοηθού του Τεν Κάτε........και αν είχαν εισακουστεί, πιθανότατα σήμερα να υπήρχαν 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία και ο Παναθηναϊκός να ήταν εντός και των τριών στόχων του. 

Ο αποχαιρετισμός του Γιάννη Αναστασίου

"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Αλαφούζο για τη συνεργασία που είχαμε σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που υπηρέτησα αυτό το σύλλογο, ο οποίος μου πρόσφερε πολλά. Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους υπαλλήλους στο προπονητικό κέντρο αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως και τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό"

Αλέξανδρος
 
Top