Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Αυτές τις ημέρες έγραψα αρκετά, ήταν τέτοια η οργή μου, που το μυαλό μου δεν έλεγε να ξεκολλήσει από όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Κάποια στιγμή πίστεψα πως χάνω την ψυχή μου και έτσι όταν ο Patroklos_3 ανέβασε το παρακάτω σχόλιο κάποιου αναγνώστη του sdna που ακούει στο όνομα "Θείος", δεν μπόρεσα να αντισταθώ και σας το αναδημοσιεύω. 

Ελπίζω ο φίλος που το συνέταξε, να μην έχει πρόβλημα.

Κάποιοι δεν αντέχουν την αδικία. Ανθρώπινο. Όμως αποφασίζουν να επιβάλλουν εκείνοι δικαιοσύνη....... τη δική τους "δικαιοσύνη". Λάθος...... γιατί τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι όχι μόνο να συντηρούν την αδικία, αλλά και να τη διευρύνουν.......σε βάρος περισσότερων αδικημένων και αυτών.

Κάποιοι δεν αντέχουν άλλο η εβδομάδα τους να έχει μόνο 6 ήμερες. Βλέπετε, κάποιοι άλλοι τους έκλεψαν τις Κυριακές τους και δεν τους τις δίνουν πίσω. Και αυτοί αποφασίζουν να αντιδράσουν με λάθος τρόπο και το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα σ' αυτούς που τους έκλεψαν τις Κυριακές τους.

Κάποιοι δεν αντέχουν να απονέμονται τίτλοι και δόξα με αποφάσεις που λαμβάνονται μέσω αλλοδαπών τηλεφώνων, που τα κατέχουν άνθρωποι που σαρκάζουν μες στα μούτρα τους παραφρασμένα αραβικά ονόματα και όχι μέσα στα γήπεδα. Και αποφασίζουν να αντιδράσουν όπως 
αυτοί νομίζουν. Λάθος...... το μόνο που καταφέρνουν είναι να καταστρέφουν τα γήπεδα και το ίδιο το ποδόσφαιρο....και δεν καταλαβαίνουν ότι καταστρέφοντας τα γήπεδα, οι τίτλοι και η δόξα θα συνεχίσουν να απονέμονται εκτός αυτών.

Κάποιοι δεν αντέχουν να μην έχουν μερτικό στη χαρά της νίκης, όσο κι αν προσπαθούν τίμια γι αυτό και αποφασίζουν να αντιδράσουν, με τελείως λάθος τρόπο. Γιατί όχι μόνο ούτε τώρα θα 
έχουν μερτικό στη χαρά, αλλά θα στερήσουν την ελπίδα και την προσμονή του και από τους άλλους.......αυτούς που δεν αντέδρασαν.

Κάποιοι δεν αντέχουν να μην έχουν ποτέ τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι τα έχουν "πάντα όλα". Και αποφασίζουν να αντιδράσουν με τελείως λάθος τρόπο........και συνεχίζουν να μην έχουν τίποτα.

Κάποιοι νομίζουν ότι δεν έχουν τίποτα, Έχουν ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, αλλά δεν το ξέρουν και 
αντιδρούν με τελείως λάθος τρόπο. Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να τη χάσουν και αυτή. Τουλάχιστον αυτή δεν θα τους την πάρουν οι άλλοι, εκείνοι δεν χρειάζονται ψυχή........τα έχουν όλα νομίζουν οι ανόητοι...

Κάποιοι ξέρουμε ότι δεν τα έχουμε χάσει όλα. Έχουμε ακόμα την ψυχή μας και η μόνη μας πια αγωνία, είναι μην την χάσουμε κι αυτή. Γιατί βλέπετε, κάποιος χωρίς τις Κυριακές του μπορεί να 
ζήσει. 

Μπορεί να'χει χάσει τη χαρά του, να'χει μαυρίσει η καρδιά του, μπορεί να μην κοιμάται καν τα βράδια...... όπως εγώ.......... και αν χάσω την ψυχή μου, δεν θα μπορεί πια να ζω.........κι εγώ θέλω να ζήσω........έστω και χωρίς τις Κυριακές μου!!!

Τα είπε όλα ο φίλος..... πολύ σημασία δώσαμε στα ασήμαντα, τόση σημασία που δεν διστάσαμε να γίνουμε ίδιοι με αυτούς που σιχαινόμασταν..... και κοντέψαμε να χάσουμε την ψυχή μας. 
Top