Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Γράφει ο Nik68

Τραγέλαφος είναι ο χαρακτηρισμός για ότι συμβαίνει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Η ομάδα μας πνέει τα λοίσθια και πάνω από το πτώμα της, άλλοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, άλλοι κραυγάζουν ότι δέχονται πόλεμο για να κρύψουν τις ευθύνες τους, άλλοι ως όρνεα έτοιμα να φάνε τη σάρκα του και άλλοι να αρπάξουν το λάφυρο σε τιμή ευκαιρίας.                                 

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν αναμενόμενο, όταν όριζαν και ορίζουν τις τύχες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ευκαιριακοί άνθρωποι, που ως στόχος έχουν είτε να κάνουν τη λεζάντα τους, είτε να τον χρησιμοποιήσουν ως όχημα για επιχειρηματικά ξεκαθαρίσματα και ανοίγματα......συνεπικουρούμενοι από αυτούς, που παρασιτικά ζουν εις βάρος της ομάδας πουλώντας μάλιστα Παναθηναϊκοφροσύνη. 

Βλέπουμε σήμερα μια Διοίκηση σε πανικό, που σε ελάχιστο χρόνο αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό. 

Μας πληροφόρησε ότι παραιτείται, ότι αποσύρει την ομάδα από το Πρωτάθλημα, ότι διοργανώνει συλλαλητήριο και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις......τα πήρε όλα πίσω. Έχασε κάθε ίχνος σοβαρότητας και δεν την εμπιστεύεται Άνθρωπος!!!                                                       
     
Είναι μια Διοίκηση υποσχέσεων, που στο τέλος δεν τηρεί τίποτα (όλα στο φως και ουδείς γνωρίζει το οικονομικό άνοιγμα, λαϊκή βάση και μεγαλομέτοχος offshore, ιδιόκτητο προπονητικό και ουδείς γνωρίζει την ιδιοκτησία, ιδιόκτητα γραφεία ξεχάστηκαν, πλάνο για ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και διέλυσε τις ακαδημίες).                                                                       

Είναι η ίδια Διοίκηση που για να σταθεί, σφιχταγκαλιάστηκε με (επαγγελματίες οπαδούς) και τους χρησιμοποίησε ως ασπίδα στην διαφορετική άποψη. Με τη δική της ανοχή κυνηγήθηκαν και προπηλακίστηκαν απλοί φίλαθλοι από το γήπεδο.
                                                                                     
Είναι η ίδια Διοίκηση που συνομιλούσε και συναποφάσισε μαζί τους για την ομάδα. Τους έδωσε βήμα και τώρα πληρώνει το λογαριασμό, γιατί αυτά είναι αλληλένδετα.

Είναι η ίδια Διοίκηση που πρώτα μίκρυνε το κλαμπ για να το φέρει στα μέτρα της και μετά άρχισε να το σπρώχνει στον γκρεμό κάτω από τις κραυγές θριάμβου αυτών των οπαδών, στους οποίους στηρίχτηκε για να μπορέσει να παριστάνει ότι σώζει την ομάδα από την "καταστροφή".                                             
Είναι η ίδια Διοίκηση που παίρνει αποφάσεις εν' θερμώ και την άλλη στιγμή τις αναιρεί, γιατί δεν είναι πραγματοποιήσιμες, γελοιοποιώντας τον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας, έχοντας ορίσει ως υπερασπιστή του τον Θωμαϊδη και τους τηλε-μαϊντανούς του.

Αυτή η Διοίκηση-κατάντια,  φέρει αποκλειστικά τη σφραγίδα του Γιάννη Αλαφούζου!!                       
Τώρα ζητάει τη στήριξή μας, προκειμένου να πολεμήσει το σάπιο κατεστημένο που αδικεί την ομάδα μας. Μας ζητάει όμως να συμπορευθούμε με αυτούς, που μας κυνήγησαν, μας προπηλάκισαν, μας έδιωξαν από το σπίτι μας και φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κατάντια (άλλοι από δόλο και άλλοι παρασυρόμενοι από υποσχέσεις).                                

Μας ζητάει να συμπορευθούμε με αυτούς που σπρώχνουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στο γκρεμό, με αυτούς που καταστρέφουν το γήπεδό μας, με αυτούς που έχουν ζημιώσει με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της ΠΑΕ, παρότι έχουν προνομιακή συμπεριφορά. 

Γνωρίζει καλά ο κ Αλαφούζος, ότι κανένας νοήμων φίλαθλος δεν θα ακολουθούσε και για αυτό και ακύρωσε το συλλαλητήριο........ γιατί έβλεπε ότι θα κατέληγε σε ένα ακόμα φιάσκο.

Η διαφορά μου με αυτούς που αποφάσισε να συμπορευτεί και να συν διοικεί ο κ Αλαφούζος, είναι ότι εγώ με τα αίσχη της Ριζούπολης αηδιάζω, ενώ αυτοί θέλουν να τα αντιγράψουν!! 

Αν θέλει να δείξει ότι δεν ασπάζεται αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες, άμεσα θα πρέπει να καταθέσει αγωγές κατά των συλληφθέντων για τα επεισόδια, για διαφυγόντα κέρδη της ΠΑΕ και για πλήρη αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου.                   

Όσο για  τους υπόλοιπους (σωτήρες) ας αφήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στην ησυχία του. 

Χορτάσαμε από τις συμβουλές κύριε Νίκο Πατέρα. Ή πάρτε την ομάδα ή αφήστε τον στη μοίρα του. Το ίδιο και εσείς κύριε Πολέμη. Δεν χρειάζεται άλλη βοήθεια από πίσω (κατά δήλωσή του) βγείτε μπροστά!!!
    
Κύριε Δημήτρη Γιαννακόπουλε δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου. Περιμένουμε να μας διευκρινίσετε τους λόγους που σας απέτρεψαν να γίνεται μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Επίσης να μας ενημερώσετε αν η παρακάτω δήλωση στις 12/2/2014 είναι δική σας, αν την θυμάστε και σε ποιον αναφέρεστε:                                                               

Τηλεοπτικός σταθμός ιδιοκτησίας ανθρώπων που είτε είναι φυγόδικοι είτε έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο εις βάρος της χώρας, εξαπέλυσε -μέσω γνωστής για την αφερεγγυότητά της τηλεοπτικής εκπομπής που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού- πρωτοφανή και καθ’ όλα αήθη επίθεση προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια.

Υ/Γ: Σωτηρία ο κ Αλαφούζος προσφέρει μόνο σε αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη, σε κανέναν Παναθηναϊκό. Μια πιθανή διοίκηση πρωτοδικείου, εύκολα θα βρει αυτούς που έβαλαν τη υπογραφή τους και να ζητήσει ευθύνες. 
Top