Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Οι "θιασώτες" της μεγάλης Λεωφόρου και του "Λα Λα Λα Λα Λαλα και δεν είμαστε καλά",  είπαν να μην περιμένουν να γίνει κυβέρνηση το ΠΑΝ.ΚΙ. για να ξεκινήσει και να υλοποιηθεί το όνειρο........... και έτσι ατάκα και επιτόπου άρχισαν από σήμερα την κατεδάφιση. 

Αυτοί οι "ρομαντικοί" οπαδοί, που στο άκουσμα της φυγής της ομάδας από το πατρικό σπίτι που έγραψε ιστορία, για να πάει στο νέο του Βοτανικού, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα και την οργή τους, περιποιήθηκαν για τα καλά το σπίτι τους -όπως αρέσκονται να λένε- αυτό που πριν ένα χρόνο έβαφαν αγκαλιά με τον Φιλιππίδη.

Δείτε μερικές φωτογραφίες, μετά το "έργο" τους και  μάλιστα χωρίς ευρώ από το κονδύλι της Περιφέρειας (δεν αδειάζει η Δούρου, κάνει διορισμούς συγγενών και φίλων). 

Φαντάζομαι όλοι καταλάβατε τι αγάπη έχουν αυτά τα παιδιά για το "σπίτι" του Συλλόγου..... που παρά την προκλητική ενέργεια του διαιτητή να απαγορεύσει την διεξαγωγή του αγώνα, μάζεψαν τα κομμάτια τους και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά.

Για τέτοια αγάπη σας λέω ρε πατατάκηδες..... που μου είχατε μάθει να μαζεύεστε 80.000 στο ξένο ΟΑΚΑ να παρακολουθείτε νίκες επί της Γιουβέντους και να μην κάνετε ούτε μια εργασία στο γήπεδο να ελαφρυνθεί ο προϋπολογισμός του κρφάτους!!!

Κυρ Γιάννη....... στα είχα γράψει, το χέρι που τους ταΐζεις θα στο δαγκώσουν....... ήρθε πλέον η ώρα να σε παρακολουθώ απαθέστατος, να γιατρεύεις τις πληγές σου!!!

Αλέξανδρος


 
Top