Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα.... δεν θα ασχοληθώ με τις δηλώσεις του κ Αναστασίου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γιατί όταν ένας Άνθρωπος είναι υπό πίεση, είναι λογικό να καταφεύγει και στα πιο απίθανα, προκειμένου να δικαιολογηθεί. 

Ως Άνθρωπος τον κατανοώ και από τη στιγμή που βάλλεται από παντού, δεν θα το κάνω και εγώ. Άλλωστε κατά τη γνώμη μου ο Αναστασίου ήταν ο εύκολος στόχος, για να κρυφτούν εκείνοι  που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό το οικτρό θέαμα που παρακολουθούμε. 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ φίλοι μου είναι άρρωστος και οι ευθύνες διαχέονται  κάθετα σε όλους από το Πρόεδρο έως τον τελευταίο φίλαθλο, και αναλόγως είναι και το μερίδιο. 

Το όλο οικοδόμημα  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι σαθρό και  με όσο χρυσόχαρτο και να το ντύσεις, στο γήπεδο πάλι θα φανεί η γύμνια του!!! 

Διαβάζω απόψεις ότι φταίει ο προπονητής, φταίνε οι παίχτες που είναι παλτά, φταίει το κατεστημένο, φταίει ο Αλαφούζος που δεν βάζει χρήματα. Όλα φταίνε, αλλά το κυρίως πρόβλημα είναι διοικητικό. 

Μια διοίκηση που ασχολείται με όλα τα άλλα εκτός από την ομάδα!! Και διοίκηση δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος, αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν αρμοδιότητες και κρύβονται πίσω από κάθε προπονητή που είναι ο εύκολος στόχος.

47 Προπονητές και 160 παίχτες να αλλάξουν, αν δεν αλλάξει η νοοτροπία θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Και όταν λέω νοοτροπία, εννοώ να ασχοληθούν με το ρημάδι το ποδόσφαιρο. Έχουμε έναν πρόεδρο που ασχολείται με το twitter, με τα περιοδικά (παράγκα), με την ΔΙΚΗ της Δευτέρας και με την συγγραφή 5-6 ανακοινώσεων την ημέρα. Ε και??

Με το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι ασχολείται??Του αρέσει το ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα?? Αν όχι ζήτησαν ευθύνες από τους αρμόδιους?? Πήγε η ομάδα να παίξει ένα κομβικό παιχνίδι στην τούμπα και πως προετοιμάστηκε??                                                                                                                                                                                                                      
Όλη την εβδομάδα ασχολούνταν με διαμαρτυρίες για αυτά που ΘΑ έκανε κάποιος Αρετόπουλος και η ομάδα δεν μπήκε καν στο γήπεδο. Ήρθε και το πέναλτι εκτός περιοχής και βρήκαμε το άλλοθι. Κουβέντα για το ποδοσφαιρικό κομμάτι. 

Ακολουθούσε η ΑΕΚ ξανά-μανά τα ίδια για τον Μάνταλο και επιπλέον νέα ανακατωσούρα με την απόλυση Βονόρτα και την πρόσληψη Μέντες. Πίστευε κανείς πως μέσα σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, θα παρουσίαζε κάτι διαφορετικό η ομάδα?? 
                                                                      
Υπάρχει και μια στρατιά Δημοσιογράφων, που έχει επιδοθεί στο να κάνει το άσπρο μαύρο (το χρυσόχαρτο του οικοδομήματος) και που εντέχνως καλλιεργεί την μόνιμη δικαιολογία για τον Αλαφούζο "ε δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, άστε που μας έσωσε από την Γ Εθνική".                                                                       
Οι υπόλοιποι παράγοντες γνωρίζουν?? Ήταν  όλοι πρώην ποδοσφαιριστές προπονητές?? Οι ΠΑΕ δεν είναι εταιρίες??                                                                                                                                                                                                                                                                                             Και αν δεν μπορεί στην τελική να επιλέξει Ανθρώπους με την κατάλληλη τεχνογνωσία, τότε απλά είναι ακατάλληλος για την θέση!!Ο  Φύσσας είναι ακόμα στην ομάδα και ποια είναι η αρμοδιότητά του?? Ο Βόκολος, ο Σαραβάκος??

Γνωρίζουν ότι σε καιρό μνημονίου για την ομάδα, έγιναν άπειρες μεταγραφές, που δεν ακούμπησαν?? Δεν έχει κανείς ευθύνη?? Ποιοι έκαναν αυτές τις μεταγραφές??

Αντί να πάνε σε μεταγραφές ποδοσφαιρικά τελειωμένων, θα μπορούσαν να πάνε σε μεταγραφές φτηνών παιχτών 21-23 ετών, που θα πλαισιώνονταν από 4 καλούς ξένους και θα έκαναν τη διαφορά. 

Και αν στην Ελλάδα δεν τους άφηνε το σάπιο κατεστημένο που αγοράζει τους πάντες και τους αφήνει να σαπίζουν στον πάγκο, υπάρχουν και άλλες φθηνές γεμάτες ταλέντο αγορές, όπως αυτές της Βουλγαρίας, Σερβίας, Ρουμανίας, που έχουν μία ποδοσφαιρική κουλτούρα, που ταιριάζει περισσότερο στη δική μας, από αυτή των Βορειοευρωπαίων. 

Ποια λογική είχε για παράδειγμα η ανανέωση του Πέτριτς??  Γιατί τόση βιασύνη να ανανεώσουμε τον 36χρονο Ταυλαρίδη?? Μη τυχόν και έρθει η Μπαρτσελόνα και μας τον πάρει??  Γνωρίζουν ότι οι ακαδημίες διαλύθηκαν??                                                                                                                                                           
Στο υποτιθέμενο πλάνο ανανέωσης την τελευταία τριετία, εξαφανίστηκαν σχεδόν όλοι οι μικροί, πήραμε 5-6 χαφ και καταλήξαμε να είναι το αμυντικό μας χαφ ο Κουτρουμπής.

Στα δεξιά θα ξεκινούσε ο Σειταρίδης δεν τα βρήκε η Διοίκηση στο οικονομικό, δήλωνε ότι θα εμπιστευτεί τον Σπυρόπουλο, ξεκίνησε ο Μαρινάκης και στο δρόμο τον εξαφάνισαν, βάφτισαν δεξί μπακ τον Τριανταφυλλόπουλο και τον τελείωσαν ποδοσφαιρικά ζητώντας του να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε. 

Την επόμενη χρονιά έφεραν κατά τους δημοσιογράφους τον καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος (Μπούρμπο), έδωσαν δανεικό το Μαρινάκη, δεν τους βγήκε ο Μπούρμπος, πήραν τον Βέμερ για βασικό και καταλήξαμε να παίζει ο Μαρινάκης. Και το παράδοξο είναι, ότι σου λένε ότι  το πλάνο είναι επιτυχημένο. Η λογική της παράνοιας!!! 

Γνωρίζουν ότι αν δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις παίχτες, το πρώτο σου μέλημα είναι να ρίξεις το βάρος στις ακαδημίες για να βγάλεις παίχτες από το σπλάχνα σου?? Και αν δεν είχες κάτι αξιόλογο στις ακαδημίες σου, γιατί δεν πήραν δυο τρεις Ανθρώπους γνώστες του χώρου για να μαζέψουν ταλέντα?? 

Αυτή η στρατιά Δημοσιογράφων, που λιβανίζουν όλη μέρα τη Διοίκηση, θα μας κάνουν τη χάρη να γράψουν κάτι για αυτά, ώστε να μην είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε εμείς οι φίλαθλοι?? 

Θα γράψουν κάτω από ποιες συνθήκες προετοιμάζεται η ομάδα για να έχουμε ανάλογες απαιτήσεις από ποδοσφαιριστές και προπονητές?? 

Είναι ιδανικές οι συνθήκες προπόνησης στο Γ Καλαφάτης τώρα το χειμώνα?? Το αντιανεμικό PLEXIGLASS που υποσχέθηκε ο κ Αλαφούζος εδώ και δυο χρόνια έχει τοποθετηθεί?? 

Γιατί  αφού ήρθε η υγεία στην ομάδα, στη Λεωφόρο όσοι έχουν διαφορετική άποψη είναι ανεπιθύμητοι?? Γιατί ένας Δημοσιογράφος που τόλμησε να γράψει 2 άρθρα με την άποψή του σε site, που δεν ήταν αρεστά στη Διοίκηση  έχασε τη δουλειά του με τη σύζυγό του να είναι 8 μηνών έγκυος?? Γνωρίζεται ποιος επεδίωξε την απόλυσή του και καταδικάζεται αυτές τις πρακτικές??                            

Όσο πιο πολύ κρύβεται με την πένα σας την Διοικητική ανυπαρξία, τόσο το γήπεδο που είναι ο ποδοσφαιρικός καθρέφτης θα σας ξεγυμνώνει!!!

Υ/Γ.  Θα συμφωνήσω με τη δήλωση Αλαφούζου για τον Εσσιέν, ότι εμείς στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δεν κάνουμε Ανθρωποθυσίες. Οι Κατσουράνης -Καραγκούνης-Βύντρα- Σπυρόπουλος δεν είναι Άνθρωποι??    

Νik68


 
Top