Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Εδώ και χρόνια το πως παίζεται το παιχνίδι είναι γνωστό..... πράσινα, κόκκινα και "αντικειμενικά" ΜΜΕ, έχουν μονίμως τον Παναθηναϊκό στο στόχαστρο. Ένα άσχημο αποτέλεσμα αρκούσε για να κρεμάσουν στο Σύνταγμα, διοίκηση, προπονητή και παίκτες.

Για χρόνια ολόκληρα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταδέχονταν να παίρνει γραμμή από τους "αντικειμενικούς" Καραπαππά, Μπραουδάκη, Καρπετόπουλο, Πανούτσο, από τους πράσινους "γενίτσαρους" που λιγουρεύονταν θέσεις στην ΠΑΕ και μόνο με αλλαγή διοίκησης θα μπορούσαν να έχουν και καταδίκαζαν τον ίδιο τον Παναθηναϊκό στο πρώτο άσχημο αποτέλεσμα. 

Ας δούμε μερικά πρωτοσέλιδα μετά από ευρωπαϊκές ήττες του Παναθηναϊκού. Ας δούμε και μερικά μετά τη χτεσινή ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από την Μπάγερν που από το 3-0 εκτός ότι κατέβασε ταχύτητα, έπαιζε και με 10 παίκτες. Κατάλαβες φίλε μου? Μπάτσα για σένα η ήττα από την Μπαρτσελόνα, να κλείσουν τα σύνορα στην ήττα από την Βέρντερ...... αλλά στην ήττα του γαύρου "Τι να κάνουμε, Μπάγερν είναι αυτή, αδύνατο να τα βάλεις με το πεπρωμένο".

Καλοχώνευτα τα πρωτοσέλιδα, έτσι για να συνειδητοποιήσεις ποιων το παιχνίδι έπαιξες και από την 11η θέση της ειδικής Βαθμολογίας της UEFA, έφτασες στην 120η να σε ξεπερνάει ο Αστέρας Τρίπολης!!!

ΥΓ. Τόσο στημένα πρωτοσέλιδα μετά από ήττες από  Μπάρτσα,  Μάνστεστερ, Βέρντερ...... σταματήσαμε να βλέπουμε όταν ανέλαβαν οι γενίτσαροι....τότε οι ήττες από Εστορίλ, Μπριζ, Σταντάρ.......ήταν θέμα ατυχίας!!!

Αλέξανδρος


 
Top